blondu_mm Postat Noiembrie 30, 2008 Share Postat Noiembrie 30, 2008 eu pot sa imi pun la bataie armura. e purtata de cateva ori numai si arata ca noua. da-mi un semn ceva sa vedem cum putem sa ne sincronizam cu pachetul. @BIKER DANCE: Pana la urma care suntem si ce dansam? Hai ca se face tarziu si nici n-am dat jos din pod pantofii de step. eu o sa pun la bataie un filtru de cafea nou, una doua sticle whiskey (sigur o sa liciteze cineva pentru ele )si ma mai gandesc. am inteles ca o sa plece cineva din bucuresti pe 12 decembrie, poate duce el pachetul - vb maine. vb maine de dans Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Ce frumos fu' azi la undo/Andu! Ma bucur (mai mult!) ca am Ducati Monster ( din nenumarate motive ) si ma bucur si mai mult ca sunteti oameni buni! Multumim Adrian/Andu/Cristi! Haideti cu pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 1, 2008 Share Postat Decembrie 1, 2008 Eu ma oftic de numai pot ma sunat si pe mine zair dar eram plecat la medias la naiba mai tot timpu ratez inatlniri sau plimbari cu voi se intampla ceva nasol ......oricum la dans cu balans nu ratez ptr nimic in lume.Bafta! din cate am povestit pe la andu o sa ne vedem miercuri sa facem o prima repetitie... poate reusesti sa ajungi. oricum, mai multe detalii o sa primiti de la Gogosica care s-a oferit sa ne organizeze putin cu dansul asta. vin si pozele doar ca trebuie sa le fac mai mici. si pozele de la andu, faina canapeaua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 (editat) neata evriuan. 2 poze si de la subsemnata. faina adunarea zic eu. buun si pentru ca am promis ca o sa va cicalesc: 1.miercuri la 8 intalnire obligatorie pentru dansatori.prima repetite - dansu indian. 2.hai totusi sa gasim o carciuma faina si la distante 'fair' fata de toata lumea pentru intalnirea saptamanala.eu propun pe baricade gata..deocamdata Editat Decembrie 2, 2008 de gogoshika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 baricade as in crasma din spate de la Unirii? aia cu terasa in spatele blocurilor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Dap , aia este crasma . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 (editat) very nice, aÂştep ca măcar la vară să văd poze din astea Âşi din alte locații Editat Decembrie 2, 2008 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Dap , aia este crasma . sa inteleg ca maine la 8 e adunarea acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 very nice, aÂştep ca măcar la vară să văd poze din astea Âşi din alte locații Asa ziceam si eu!!. Alte poze de luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 sa inteleg ca maine la 8 e adunarea acolo? pai ..dansati in carciuma? se zicea aseara de niste locatii de dansat.putem sa mergem in carciuma dupa aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 pai aseara am vb cu mo weed si ziceam ca putem la mine acasa. doar sa vedem o ora rezonabila pentru toata lumea. eu stau in spate la Ruby Tuesday pe Decebal si nu am probleme cu vecinii si loc zic eu ca e suficient (atat cat poate fi intr-o casa si oricum se mai poate elibera). as propune udneva la ora 19:00 daca e toata lumea libera pentru ca va dura ceva totusi. macar pana ne adunam toti si ne punem cap la cap ideile. daca vi se pare rezonabil va asept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 f misto pozele, si mai misto intalnirea in sine!! un final de sezon sarbatorit pe cinste! multumesc facilitatorilor: adi, andu, cristi, liviu si nicu (pe astia i-am remarcat mai activi ) eu propun sa ne vedem maine pe la 8, poate 9 intru-un loc mai ferit, initial, sa exersam macar o ora...dupa care, daca mai putem, iesim cei activi intr-ale dansurilor: gogsika, blondu, symbolic, nicu, coco, freeman?!! si je deci..unde ne vedem, si la ce ora?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 ai scris in acelasi timp cu mine sau ma ignori (bestie !!!) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 100% o sa fie distractive aceste dansuri La sporturile de iarna se baga careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 daca prin sporturi de iarna intelegi hockey, imi aduc crosa de la ai mei. pentru altele, daca Dumnezeu dorea sa stau mult timp in zapada imi dadea pene si ma facea pinguin. dar apreciez bautul de iarna si urmaresc saritul cu schiurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogoshika Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 maine ,19:45 in fata la Ruby e ok asa? @zair:deocamdata maine prioritar e dansu.sporturi de iarna dupe.. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 19:45 in fata la ruby tuesday e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 pt mine da, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 gogoshika,blondu, symbolic, nicu, coco, freeman?!! mo weed maine (miercuri), 19:45, la Ruby Tuesday in fata, pe Decebal cei ce doresc sa se alature dansului si nu sunt pe lista asta, sa anunte ca sa stim sa va asteptam/pescuim de undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 o sa ajung, s-ar putea sa interzii putin dar ne gasim la telefon!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Eu vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Decembrie 2, 2008 Share Postat Decembrie 2, 2008 Eu nu cred ca reusesc . Probleme domestice ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 (editat) N-am cuvinte,dansul si melodia sunt de efect maxim. Pacat ca nu va prelua nicio televiziune evenimentul..! ,in rest Editat Decembrie 4, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 da da, de mare angajament ce o sa iasa. blondule, ti-ai lasat modemul la mine. oricum ne vedem in weekend sa repetam si iti aduc si armura pt licitatia din cluj. revin cand e gata melodia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Decembrie 4, 2008 Share Postat Decembrie 4, 2008 da da, de mare angajament ce o sa iasa. blondule, ti-ai lasat modemul la mine. oricum ne vedem in weekend sa repetam si iti aduc si armura pt licitatia din cluj. revin cand e gata melodia mi-l dai cand ne vedem. merci pentru armura. Hai mai monsteristilor, sariti si voi cu cate ceva de donat . Se poate dona orice obiect (nou sau vechi) care credeti ca ar putea fi vandut la licitatie. numa bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate