dublu JACK Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 RESPECT PTR VOI....MONSTERISTI, DUCATISTI.......O A M E N I . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Domnule Gabone, nici nu Âştii câte am învățat eu de la tine, chit că nu ne cunoaÂştem. ÂŞi mai Âştiu eu vreo câțiva care ar putea învăța, la fel, muuulte de la tine. Pentru mine eÂşti un exemplu, la fel Âşi Mirela. Pentru voi respect, fiindcă Âştiți să luptați nu doar pentru voi, ci Âşi pentru alții, oricât de greu ar fi! Sănătate Âşi noroc în continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex The Ripper Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Frumos clipul , respect baieti !Ieri la ultima casa am impartit noroiul si baltile cu un monsterist , dar nu ii stiu userul. O zi frumoasa ieri , sper sa urmeze multe altele de genul. cu monsteristu` sper ca nu facem pace acum? liviu, ramanem dusmani pana la urmatoarea actiune/bere, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DomnulK Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 ce frumos ar fi fost ca la actiune sa fi venit si restul monsteristilor............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 Pentru posesorii de Ducati in cautare de cadou de Mos Craciun !!! Mai am o pereche de cizme Puma Ducati . Maro cu alb Cizmele sunt noi , nefolosite , in cutia originala . Vor fii lansate in Romania in colectia vara-toamna 2009 . 300 RON Perechea Id : v_alexandru_c tel : 0732970430 Au mai venit azi cateva articole DUCATI TEAM Astept mesaje pe prv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floreaandrei Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Sarbatori fericite si multa sanatate posesorilor de ducati si nu numai . Sa avem parte de mult asflat uscat si sa ne dam cu cap. Craciun Fericit!!! Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 25, 2008 Autor Share Postat Decembrie 25, 2008 craciun linistit la tot poporul motoretistic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b28jmp Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 Merry X-Mas bai fiarelor. Sa ne revedem cu bine si la o berica mica in 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Decembrie 26, 2008 Autor Share Postat Decembrie 26, 2008 la o berica m-as baga si eu, dar pana in 2009. maine seara, adica sambata, am putea sa ne vedem la o bere/vin fiert/secarica ori palinca. care e dispus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Decembrie 27, 2008 Share Postat Decembrie 27, 2008 la o berica m-as baga si eu, dar pana in 2009. maine seara, adica sambata, am putea sa ne vedem la o bere/vin fiert/secarica ori palinca. care e dispus? I'm in! Apucă-te de sunat monsteriști că forumul se pare că e cam gol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Sa avem un 2009 plin de bucurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2009 mai traiti mah? ne adunam si noi la o bere la garajul monsteristic din drumul taberei? mai pe seara asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coco'son Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 Eu vin cu reshou' care aduce vinu ?...si scortzishoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 4, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2009 baut in seara asta cu urmatorii: coco, zair, gogosica, gunix si cu mine. o fo fain. pregatiti-va pentru alpi, se pun niste lucruri la cale. atat am avut de zis, sunt cam cingo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 dragilor....bine v-am gasit!!! LA MULTI ANI si tot ce va doriti in 2009! vacanta asta m-a cam scos un pic din circuit, dar revin in forta...ma mut in drumu taberei ...vis a vis de krupp, coco, pitiku si nicu...deci o sa fie o densitate de monstere pe mpatrat mai ceva ca la bologna!!! felicitari nicule pe Monster Lounge TV ...si tututror care au participat la actiunea de impartire a cadourilor!!! ...sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 5, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2009 iupiii, ti-ai gasit muiere de drumul taberei? brava mah. cand te muti? ai nevoie de ajutor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 iupiii, ti-ai gasit muiere de drumul taberei? brava mah. cand te muti? ai nevoie de ajutor? nu mi-am gasit muiere, ca aveam de ceva timp... de mutat sper sa termin pana la sfarsitu saptamanii, oricum va anunt, poate bem un cico ca intre vecini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
niculae Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 dragilor....bine v-am gasit!!! LA MULTI ANI si tot ce va doriti in 2009! vacanta asta m-a cam scos un pic din circuit, dar revin in forta...ma mut in drumu taberei ...vis a vis de krupp, coco, pitiku si nicu...deci o sa fie o densitate de monstere pe mpatrat mai ceva ca la bologna!!! felicitari nicule pe Monster Lounge TV ...si tututror care au participat la actiunea de impartire a cadourilor!!! ...sa ne vedem cu bine! La mulți ani! Mulțămesc de felicitări, la cât mai multe filmulețe în continuare! Ne vom bucura să avem (constant) un scaun în plus la masa monsteristică de la Pardon! Diseară mai bea careva la garaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 am ramas in urma...unde e garaju cu pricina? sa vin sa fac o vizita de curtoazie!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M 900 Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Salutare Am 2 locuri libere la mine la garaj, locatia este foarte aproape de atelierul lui Andu, pentru cei care nu cunosc este vorba de zona Brancoveanu. 400 ron/6 luni plata in 2 transe trimestriale. Daca sunt doritori de gazduit monstrii astept un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blondu_mm Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 la multi ani bei monsteristilor! ... merge forumul asta ca .... apropo ce-i cu bologna, cand, ce, cum, hai nu fiti zgarciti, spuneti si la altiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shrek_mah Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 GATAAA!!!...... a'nceput munca!!!... m'am'mbatat... umpic... plec acas'... daca e... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 In primul rand..La MULTI ANI !!! . Pe restul,ce ziceti..le vorbarim miercuri seara la un vin fiert "Pe Baricade" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Symbolic Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 vineri ajung si eu inapoi in Bucuresti ca m-am saturat de provincie. indesam si niste beri si poate reusim sa ne vedem mai multi miercurea viitoare daca tot ne-am intors din vacante. ramane valabila adunarea la mine miercurea daca exista doritori si nu va e lene sa va deplasati pana in alba iulia. daca nu, poate gasim un loc mai convenabil pentru toata lumea - Baricade in spate la unirii ar fi ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate