frigider Postat Septembrie 20, 2021 Share Postat Septembrie 20, 2021 La 19.08.2021 la 11:36, Mariusik85 a spus: Ba esti nebun ?! ambele filmulete au reusit sa-mi astearna un zambet tampit pe buze . Mai ales al 2-lea e comic rau. Eu zic ca e de bine si sa bagi in continuare . don't overthink it , just duu it ! Ha, acum am vaz reply ăsta. Mă bucur că place cuiva, doar nu-s singurul, nu? Pai le fac ca hobby și îmi vin noaptea idei frate și nu pot să dorm. Tre să mă ridic sa le notez sa nu le uit. La 17.08.2021 la 12:47, vis-a-vis a spus: Foarte tare! Cum ai făcut la săritură. Ai filmat de 3 ori sau ai pus 3 camere/telefoane? Gata, m-am prins, ai filmat cu câte două de două ori... Se vede la poziția valvei/magnetului Nici reply ăsta nu am știut de el, am intrat la mișto aici. H3h3 ms. Da, cu 2camere de 2 ori. Sper că nu ai pierdut mult timp cu valva/magnet. Magnetul ăla e pasager, decor etc. De fapt e balast, mă țin de mult sa l dau jos dar parca mi-e milă de el. Anunț pt fanii care se numără pe degetele unui pește: Acum lucrez la un intro mai Profi care deja mi a mâncat aproape o lună de viață , nervi și bile albe în relația curentă de lunga durată (până ce moartea ne va despărți, așa a zis nenea ăla îmbrăcat în negru cu vocea groasă) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 20, 2021 Share Postat Septembrie 20, 2021 Aștept cu interes! Îmi plac oamenii cu idei si clipurile muncite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 20, 2021 Share Postat Septembrie 20, 2021 Fac și eu ce pot O sa pun aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 20, 2021 Share Postat Septembrie 20, 2021 Fain! 1 oră în urmă, frigider a spus: Fac și eu ce pot O sa pun aici. Trebuie sa scot GProul la munca. Meanwhile, ultima intrare in minicolectie: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 20, 2021 Share Postat Septembrie 20, 2021 Acum 50 minute, florinelu07 a spus: Fain! Trebuie sa scot GProul la munca. Meanwhile, ultima intrare in minicolectie: Pe cât de ciudată pare pozitia asta tip "roabă" pe atât de comodă e. Mișto sa ai acolo minim 2 bici cu scopuri diferite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 21, 2021 Share Postat Septembrie 21, 2021 Acum 10 ore, frigider a spus: Pe cât de ciudată pare pozitia asta tip "roabă" pe atât de comodă e. Mișto sa ai acolo minim 2 bici cu scopuri diferite. MTB 29er Ebike MTB 29er Cursiera TI Raleigh (1984) Puch Clubman (1981) Pegas Practic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 21, 2021 Share Postat Septembrie 21, 2021 Acum 1 oră, florinelu07 a spus: MTB 29er Ebike MTB 29er Cursiera TI Raleigh (1984) Puch Clubman (1981) Pegas Practic Ciudate alea pe 29, parca nu vor să ia curbe, dar am mers f puțin pe una ce-i drept, poate te obișnuiești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 21, 2021 Share Postat Septembrie 21, 2021 Acum 32 minute, frigider a spus: Ciudate alea pe 29, parca nu vor să ia curbe, dar am mers f puțin pe una ce-i drept, poate te obișnuiești. Ajuta la obstacole, dar da, ciclistica nu este cea mai fericita. 27.5 ar fi mai ok, dar sunt limitari si de talie. Eu pentru L/XL am gasit mai degraba 29er. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 21, 2021 Share Postat Septembrie 21, 2021 1 oră în urmă, frigider a spus: Ciudate alea pe 29, parca nu vor să ia curbe, dar am mers f puțin pe una ce-i drept, poate te obișnuiești. Aici e o găselniță. Contează mult furca. Unghiul de atac. La o roată mai mare, pata de contact e mult mai în față, asta e bine pentru confort, dar rău pentru manevrabiliate. Eu am pus furcă de 29 cu off-set de 50 milimetri, roata calcă chiar în spatele uneia de 26. Nu mi s-a părut mai puțin manevrabilă, doar că se simte efectul giroscopic la viteze mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 21, 2021 Share Postat Septembrie 21, 2021 Acum 3 ore, vis-a-vis a spus: Eu am pus furcă de 29 cu off-set de 50 milimetri, baga o poza, nu-mi pot imagina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 21, 2021 Share Postat Septembrie 21, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 21, 2021 Share Postat Septembrie 21, 2021 Acum 11 ore, vis-a-vis a spus: Eu am pus furcă de 29 cu off-set de 50 milimetri, Adica așa ai cumpărat furca, mă gândeam că ai schimbat cumva tu offsetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 22, 2021 Share Postat Septembrie 22, 2021 Nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 22, 2021 Share Postat Septembrie 22, 2021 Acum 15 ore, vis-a-vis a spus: Nu asta zic, cum naiba? da zic - ma mai trezesc uneori de zici ca am trait sub o piatra si aflu azi-maine ca sunt monitoare "wireless". anyway, destul despre mine, insist acum cu canalul haha. (glumesc, nu insist, e destul de incognito/ascuns/gunoi/nimanui nu-i pasa/nu traiesc din asta ) am facut o intro: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Ca clip de prezentare a canalului e super, dar ca intro pt fiecare video, cam lung... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Acum 21 minute, vis-a-vis a spus: Ca clip de prezentare a canalului e super, dar ca intro pt fiecare video, cam lung... asa e. am plecat de la o schita si am ajuns la asta. ori revin la vers schita-mai spre logo, gen 5-10 sec. ori renunt complet si sa aiba fiecare clip intro a lui, proprie, sa nu ma tot repet. asa se dorea initial, alb pe negru. apoi am dat-o-n balarii. De fapt de la o poza gen logo am plecat. Apoi a degenerat, cum se întâmplă mereu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 E mișto și cred că se poate scurta nițel/da pe rapid... mai incisiv, gen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Acum 2 minute, vis-a-vis a spus: E mișto și cred că se poate scurta nițel/da pe rapid... mai incisiv, gen Clar, păcat că vine iarna și mai aveam idee de un traseu. E deja frig afară și stau prost rău cu timpul. Am pierdut o lună cu intro asta. Mai bine făceam un traseu și lăsam intro pt la iarnă. Idiot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Ceva de genu'. Cumva și animațiile întrepătrunse, să nu mai aibă timpi morți între ele... fr.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Acum 6 minute, vis-a-vis a spus: Ceva de genu'. Cumva și animațiile întrepătrunse, să nu mai aibă timpi morți între ele... fr.mp4 dap,dar tot pare lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 da, este... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Salut! La 26.04.2020 la 19:50, CapnJackSparrow a spus: una dintre placutele de frana si-a dat duhul. Mananc placutele astea de frana pe paine; zic sa iau si cu gem, sa intre mai bine! Astea's placutele Shimano pe care le-am montat anul trecut. Sanatate tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Acum 37 minute, CapnJackSparrow a spus: Salut! Mananc placutele astea de frana pe paine; zic sa iau si cu gem, sa intre mai bine! Astea's placutele Shimano pe care le-am montat anul trecut. Sanatate tuturor! Pune și tu talpa jos sau adidasul la roata(spate sus la șa sau ii dai un șut și înfigi adidasul la roata fata acolo sus de tot sub cadru ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Mai puneți și frână? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 23, 2021 Share Postat Septembrie 23, 2021 Acum 1 oră, vis-a-vis a spus: Mai puneți și frână? Pai când trăiești viața la vale...cam trebuie. Nu cred că bici a fost făcută să urci la deal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate