raresdec Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 (editat) Noua Aprilia foloseste acelasi V2 de 95 de cai de pe Aprilia Shiver 750 racid cu lichid pus pe un cadru grila, are cursa suspensiei fata/spate de 160mm si o greutate la gol de 186 kg,tehnologie Tri-Map ride-by wire cu trei moduri(Sport,Rain si Touring),bascula spate din aluminiu cu amortizor amplasat lateral,furca upside-down reglabila,discuri de frana wave de 320mm,cutie cu 6 rapoarte,rezervor de 12 L. Voi ce parere aveti?Mie imi place foarte mult motocicleta si dupa mine designul ii ofera un avantaj in fata concurentei. Editat Mai 3, 2008 de raresdec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 how much $ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 In ultima vreme parca se pune mult accent e clasa supermoto (sau poate mi se pare mie)...oricum arata super "bestia".Sper sa aiba si un pret accesibil pentru buzunarele romanasilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Mai 4, 2008 Autor Share Postat Mai 4, 2008 nu a aparut un pret oficial:what:,dar am inteles ca a fost testata in motociclismo de mai:moto: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xtazy_01 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 e super misto... Am vazut-o intr-o revista...da nu mai stiu ce revista. oricum e de luna trecuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 chiar nu va place motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raresdec Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 glumeam astept sa citesc mai detaliat despre ea in revistele autohtone ca design e dragutza,un motor de oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 E super jucaria si cred ca asta e viitorul: allround/supermoto/streetbike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 a fost expusa la salonul de la prisma. in motociclismo de iunie o sa fie un test cu dorsoduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 prefer shiverul de departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Noua Aprilia foloseste acelasi V2 de 95 de cai de pe Aprilia Shiver 750 racid cu lichid pus pe un cadru grila, are cursa suspensiei fata/spate de 160mm si o greutate la gol de 186 kg,tehnologie Tri-Map ride-by wire cu trei moduri(Sport,Rain si Touring),bascula spate din aluminiu cu amortizor amplasat lateral,furca upside-down reglabila,discuri de frana wave de 320mm,cutie cu 6 rapoarte,rezervor de 12 L. Voi ce parere aveti?Mie imi place foarte mult motocicleta si dupa mine designul ii ofera un avantaj in fata concurentei. Imitatie de Hypermotard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 are cineva asa ceva si poate sa-mi spune cat consuma la un mers normal prin oras, nu prea sportiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 are cineva asa ceva si poate sa-mi spune cat consuma la un mers normal prin oras, nu prea sportiv? intre 5 - 6 l mers moderat, dar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rezervor de 11l asa ca fa un calcul................ sau poate esti dispus sa tot opresti la 150 km sa alimentezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Martie 24, 2013 Share Postat Martie 24, 2013 Stiu ca sunt cativa posesori de astfel de modele si prin tara noastra, i-as ruga sa lase aici scris niste pareri, opinii, probleme, comment-uri pro sau contra. Merci anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate