RocketBoy Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 wow, bine iti merge, aici ba ploua, ba ii cancer de frig, ba zapada....nicicum nu e bine Si la mine la Bistrita ii bine 10-12 grade ,unele portiuni cu astfalt uscat..Spre exemplu azi am facut vreo 70-90 de km afara din localitate.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 la noi e bine in iarna asta. pana acum am stat pe bara doar vreo 2 saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 la noi e bine in iarna asta. pana acum am stat pe bara doar vreo 2 saptamani. cam tot asa si eu,sper sa tina vremea asa in continuare desi ma indoiesc... Hai caldura Hai!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 ma bine va merge, abia reusesc sa fac 70-90 metri nu km, aici ii nasol rau de tot....ce ciuda mi pe voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 cam tot asa si eu,sper sa tina vremea asa in continuare desi ma indoiesc...Hai caldura Hai!! m-am laudat degeaba cu vremea la noi. ne-a prins acu o ploaie.... rece, sunt ud pana la piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) ma bine va merge, abia reusesc sa fac 70-90 metri nu km, aici ii nasol rau de tot....ce ciuda mi pe voi Joi au fost 19 grade la mn in orash Editat Ianuarie 25, 2009 de ZuZu26 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 Joi au fost 19 grade la mn in orash no da nu vrei cbr-ica mea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C.J. Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 la mn a mers si cu 120 in petrosani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 no da nu vrei cbr-ica mea? Scump dom'le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 Scump dom'le ai si tu un pic de dreptate, dar la cum arata, nu am cum s-o dau mai ieftin...si pe langa toate chiar inainte sa mi-o aduca a debloca-to de la 4kw la 11kw, deci a avut un rodaj pe cinste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 cv noutati? poze cu cbr-icile voastre? hai sa mai lasam vremea asta ca nu prea e timp de dat cu motocicleta(cam pana la 1 martie) salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 cv noutati? poze cu cbr-icile voastre? hai sa mai lasam vremea asta ca nu prea e timp de dat cu motocicleta(cam pana la 1 martie)salutari Cu mine vremea a tinut pana acuma ieri am fost de la Bistrita pana in Pasul Tihuta aproximativ 100 de km..Vreme buna temperatura peste 8 grade , astfalt uscat , fara probleme pe curbe Poze nu am facut eram prea incantat de peisaj si drum . ceva modificari a mai facut careva la cbr`ici? Viteza de croaziera a fost de 90km/h , viteza maxima 120..Prinde la careva mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 ce consum au cbr-urile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 ce consum au cbr-urile? al meu intre 3-4 litri cam asa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 tre sa-i dau tare sa imi ieie 4:D.....am iesit cu 2.5, intradevar, mergand incet......dar in rest poti calcula sub 4, de nu te grabesti 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) al meu intre 3-4 litri cam asa.. imposibil!! eu i-am facut consumul la primul plin si mi-a iesit vreo 2,3%-2,4%. in blana consuma cam 3% MAXIM!! uite si vro doua poze: Editat Ianuarie 28, 2009 de pridon PRD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 imposibil!!eu i-am facut consumul la primul plin si mi-a iesit vreo 2,3%-2,4%. in blana consuma cam 3% MAXIM!! uite si vro doua poze: Ai dreptate pridon nu ia 4,scuze greseala mea in loc de intre 2-3 litri am pus 3-4litri greseala mea . Si in legatura cu viteza maxima , imbunatatiri are careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Ce tip de bec e pe cbr?H cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 ia si 4....poate voi nu i-ati dat, dar eu am mers cu ea in 2 pe munti, blana.....si mi-a luat aproape 4. ( 3.5 cam asa)....de ii dai in 2 ca un disperat ia 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZuZu26 Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Mie mai mult de 3 jumate nu mi.a luat yzfu,chiar si tinut in blana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 mie imi iese intre 3 si 4 litri la nsr. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 mie imi iese intre 3 si 4 litri la nsr. apoi si u umblii incet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Ianuarie 29, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2009 Ce tip de bec e pe cbr?H cat? Xenon H7. dupa parerea mea, xenon nu merita fara lupe, deoarece toata lumina e imprastiata. oricum, e mai bn decat stock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 apoi si u umblii incet nu chiar. mers tare iese un consum de vreo 4. in general consumul e undeva la 3.5, 3.8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arnold;) Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 ti limitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate