RocketBoy Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) cine zicea ca cbr`ica al meu nu poate? http://img397.imageshack.us/my.php?image=lollm0.jpg Editat Februarie 9, 2009 de Paulikaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 (editat) i-ai pus filtru sport?! Hai sa vedem ca a dat caldurica...sa ne strangem cumva pe la brasov...va anuntam datele ori eu ori ionutz...sa vedem ce si cum Numa' bine si aveti fratilor grija ca deja dam cu ripu-ri pe la accidente..... Editat Februarie 9, 2009 de StefanLeonte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 i-ai pus filtru sport?! Hai sa vedem ca a dat caldurica...sa ne strangem cumva pe la brasov...va anuntam datele ori eu ori ionutz...sa vedem ce si cum Numa' bine si aveti fratilor grija ca deja dam cu ripu-ri pe la accidente..... Nu , urmeaza acum niste modificari pentru un top speed mai bun...Am sa postez etapele pe forum dupa finalizarea lor.. Asa , sa ne intalnim Numa sa tina caldura cu noi in perioada respectiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 Nu , urmeaza acum niste modificari pentru un top speed mai bun...Am sa postez etapele pe forum dupa finalizarea lor.. Asa , sa ne intalnim Numa sa tina caldura cu noi in perioada respectiva ceva indicii? la ce modificari te gandesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 ceva indicii? la ce modificari te gandesti? Ce este mai sigur : Alta toba cu evacuare cu tot,alt filtru de aer,+modificari la cutia de la filtrul de aer. -posibil inca nu sigur urmeaza la aprecierea mecanicului care o sa ma ajute : -posibile alte jigloare si alt pinion pe spate. Am sa va spun sigur tot dupa ce ma apuc si bineinteles rezultatul cu diferente la final. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 Ce este mai sigur : Alta toba cu evacuare cu tot,alt filtru de aer,+modificari la cutia de la filtrul de aer. -posibil inca nu sigur urmeaza la aprecierea mecanicului care o sa ma ajute : -posibile alte jigloare si alt pinion pe spate. Am sa va spun sigur tot dupa ce ma apuc si bineinteles rezultatul cu diferente la final. suna bine! bafta! la ce evacuare te-ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saredot Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Dupa o zi de umblat in oras (am fost la parada din Timisoara Mos Craciun vine pe motocicleta), cam 5 ore am ajuns si acasa, unde nu am mai reusit sa desjac portbabajul .Cheia refuza sa invarta yala si cred ca nici nu intra pana la capat , mi se pare ca ramana afara 2-3 mm. Pe timpul paradei am umblat la portbagajul fara nici o problema. Am inauntru lantul moto si o laveta. Cum il deschid? HELP! Andrei, Timisoara P.S.: Am pus wd-40 , l-am lasat ca caldurica.l-am fortat de s-a indoi cheia huh.gif . In butuc se aude ca se misca ceva dar nu por sa vad deloc in portbagaj daca e blocat. Stiti ce si cum trebuie sa dezmembrez ca sa vad daca e stricat butucul sau daca e blocat ceva in incuietoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aryku alexe Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Salut . Si eu cu o achizitie noua.Cbr -ul incaltat cu Rim-strip.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 Dupa o zi de umblat in oras (am fost la parada din Timisoara Mos Craciun vine pe motocicleta), cam 5 ore am ajuns si acasa, unde nu am mai reusit sa desjac portbabajul .Cheia refuza sa invarta yala si cred ca nici nu intra pana la capat , mi se pare ca ramana afara 2-3 mm. Pe timpul paradei am umblat la portbagajul fara nici o problema. Am inauntru lantul moto si o laveta. Cum il deschid? HELP! Andrei, Timisoara P.S.: Am pus wd-40 , l-am lasat ca caldurica.l-am fortat de s-a indoi cheia huh.gif . In butuc se aude ca se misca ceva dar nu por sa vad deloc in portbagaj daca e blocat. Stiti ce si cum trebuie sa dezmembrez ca sa vad daca e stricat butucul sau daca e blocat ceva in incuietoare? nu e stricat nimic. cred ca ti-au ajuns laveta si lantul unde nu trebuie i nu dau voie sa descuie. si io am patit la fel doar ca in loc de laveta era tel unui prieten. consecinte: portbagaj deschis, ecran&carcasa bucati incearca sa misti un pic codita. poate se mai misca pe acolo si reusesti sa descui. altfel te apuci de demontat. bafta p.s. o sa-ti fac niste poze sa vezi ce e blocat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 si pozele bafta cine ar fi interesat de asa ceva? pret aprox 120euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_xc Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 (editat) Salut . Si eu cu o achizitie noua.Cbr -ul incaltat cu Rim-strip.. salut , am gasit un cbr la 10.000 de km 2006 ,pret de 1100 euro .am si poza ce parere aveti ?si are acte de 49 Editat Februarie 15, 2009 de danny_xc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 salut , am gasit un cbr la 10.000 de km 2006 ,pret de 1100 euro .am si poza ce parere aveti ?si are acte de 49 ciordeala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_xc Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 ciordeala. ciordeala. am vorbit cu tipu` si o are de aprox 1 an , a facut 4.000 de km si mi-a zis ca are gume noi , consumabile schimbate , acum ma gandesc cam ce probleme ar avea.?la c sa ma astept? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saredot Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 si pozele bafta cine ar fi interesat de asa ceva? pret aprox 120euro mersi o sa iincerc ceva.e un pas inainte:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Salut . Si eu cu o achizitie noua.Cbr -ul incaltat cu Rim-strip.. de unde le-ai cumparat si ce latime au? Oare portocalii ar fi dat mai bine,oricum sunt faine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_xc Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 am vorbit cu tipu` si o are de aprox 1 an , a facut 4.000 de km si mi-a zis ca are gume noi , consumabile schimbate , acum ma gandesc cam ce probleme ar avea.?la c sa ma astept? imi spuneti si mie la ce sa ma uit cand ma duc acolo, ca NU am mai avut motor si nu stiu unde sa ma uit cand il cumpar ! sapt viitoare il vad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 si pozele bafta cine ar fi interesat de asa ceva? pret aprox 120euro pridon mai zi una alta despre scarite,cine le aduce,cum ..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_misu Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 salut , am gasit un cbr la 10.000 de km 2006 ,pret de 1100 euro .am si poza ce parere aveti ?si are acte de 49 salut, din cate vad ii negru complect, ma rog inafara de pulug, cea ce la cbr 125 nu este culare standard neagra complect, numai negru cu argintiu, de aici rezulta ca a fost revopsit, de unde rezulta ca a fost cazut. Acuma ramane de vazut la ce pret ii. si despre acte nush ce sa zic io am avut un prieten care o avut un rs de 125 cu nr de primarie, da nu corespundeau serile nimic. spor la treba, tu iei dcizia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 imi spuneti si mie la ce sa ma uit cand ma duc acolo, ca NU am mai avut motor si nu stiu unde sa ma uit cand il cumpar !sapt viitoare il vad! Nu te baga la ciordeli.Cand iti spune ca are acte de 49 cc ar trebui sa`ti bata la ochi ca ceva nu`i in regula. Motorul are niste serii(pe motor scrie capacitatea cilindrica 124.7)Tu daca lovesti pe cineva , iti iau astia motoru si`l desfac masoara capacitatea cilindrica si in mod normal puscarie ar scrie pe tine,doar ca esti minor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_xc Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 Nu te baga la ciordeli.Cand iti spune ca are acte de 49 cc ar trebui sa`ti bata la ochi ca ceva nu`i in regula.Motorul are niste serii(pe motor scrie capacitatea cilindrica 124.7)Tu daca lovesti pe cineva , iti iau astia motoru si`l desfac masoara capacitatea cilindrica si in mod normal puscarie ar scrie pe tine,doar ca esti minor ... Multumesc mult de sfaturi ... da am observat si eu ca are culoarea neagra complet, si rezulta ca a fost revopsit sau carene noi. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Februarie 15, 2009 Autor Share Postat Februarie 15, 2009 pridon mai zi una alta despre scarite,cine le aduce,cum ..? le aduceam printr-o cunostinta care le cumpara la licitatie.. dar am pierdut licitatia. te anunt daca prind ceva cbr-ul negru e furat de dincolo. ai grija ce cumperi ca s-ar putea sa nu merite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 le aduceam printr-o cunostinta care le cumpara la licitatie..dar am pierdut licitatia. te anunt daca prind ceva cbr-ul negru e furat de dincolo. ai grija ce cumperi ca s-ar putea sa nu merite Ok pridon multumesc. Arata foarte bine scaritele alea.. Multumesc mult de sfaturi ...da am observat si eu ca are culoarea neagra complet, si rezulta ca a fost revopsit sau carene noi. multumesc Ai grija ce cumperi ca sa nu iti para rau;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Februarie 15, 2009 Share Postat Februarie 15, 2009 nu va bagati mai la ce e de 125 cu acte de 49cc, ce rost ar avea si cum ai putea sa inmatriculezi un motor de 125 cu acte de primarie...ceva e putred la mijloc. Acum cu lovitul sa stii ca nu e cine stie ce. Eu mi-am luat motoreta mai ieftin tocmai pe chestia asta dar nu are nimic, ideea e sa calce drept , sa nu aiba urme de sudura pe cadru si cadru sa nu fi fost revopsit. Daca vrei un Ghid complet de cumparare, conteacteaza-ma (id-ul meu este in paginile aterioare) si ti-l voi trimite! Cu toate astea sfatul meu este sa NU cumperi ceva care se alfa in ilegalitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aryku alexe Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 (editat) de unde le-ai cumparat si ce latime au? Oare portocalii ar fi dat mai bine,oricum sunt faine Ele sunt Fluorescent Orange..de la Progrip..le-am luat de la un tip care le trimite din Spania tatalui sau iar dansul le expediaza in tara.daca vrei ceva detalii legate de el contacteaza-ma. Latime:6 milimetri Cost :60 Lei Editat Februarie 16, 2009 de aryku alexe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
felixnistor Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 Ele sunt Fluorescent Orange..de la Progrip..le-am luat de la un tip care le trimite din Spania tatalui sau iar dansul le expediaza in tara.daca vrei ceva detalii legate de el contacteaza-ma.Latime:6 milimetri Cost :60 Lei Multumesc, o rola a ajuns la ambele jante. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate