Eriksson Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 (editat) nu e recomandat.... cbr ul e jos....cat de micuta poti fi ? Editat Iunie 21, 2009 de Eriksson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 1.60 cu adidasii e ok ca au talpa flexibila si sa zicem ca fac un pic de balet (pe varfuri) insa cu ghetele moto nu am nicio sansa ca sunt tepene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 1.60 cu adidasii e ok ca au talpa flexibila si sa zicem ca fac un pic de balet (pe varfuri) insa cu ghetele moto nu am nicio sansa ca sunt tepene Eu cred ca la 1.60 ajungi bine jos,plus ca cbr`eul nu e chiar asa greu si ai putea sa-l ti putin inclinat daca nu. asa arat eu la 1.70 pe el : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 am mers pe cbr in scoala si imi era putin dificil..mai ales ca nu puteam sa dau cu spatele..ma tragea asistentul te vad in adidasi, asa e mai usor sunt flexibili (am zis si mai sus) dar ghetele nu sunt flexibile deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 @buburuza: nu neaparat, nu-ti lua ghete racing, la cbr nu folosesc la nimic, pt 125 e doar un moft sa-ti iei ghete de top, poti merge si in cizme cu protectii sau in niste ghete touring, eu am ghete touring si nu am niciun stres cu faptul ca ar fi tari, exceptand inaltimea, (am ~1.80). O alta optiune ar fi sa te ingrasi, ca sa se lase motoreta cu tine, dar pt o fata nu cred ca renteaza, stai linistita ca te vei invata, stiu oameni care mergeau pe supermotarde si nu ajunegau cu picioarele jos, la semafor stateau pe un picior cu fundul inafara motoretei, cu timpul te vei obisnui, inceputul e mai greu! In rest, hai fratilor sa strangem randurile mai ales cei din imprejurimi, ce mai avem cbr-isti si cbr-iste de prin bucuresti si apropiere (ploiesti, mizil, etc) hai ca poate o puneam de nsite intalniri, ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 ideea e ca deja mi-a luat taica-miu tot echipamentu de la combinezon la sosete inclusiv ghetele (xpd vr5) si tin la siguranta mea, poate sa fie si de 50 ca tot ma echipez cu ceva "teapan", sper ca totul sa fie bine..daca nu, macar un pic sa o las cat sa fiu sigura pe picior.maine sau miercuri cand ajunge iesim la "test drive". Incep pe 125 ca am permisul de numai 2 luni apoi un ninja de 250 si apoi..gata ca nu ma lasa fizicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 am mers pe cbr in scoala si imi era putin dificil..mai ales ca nu puteam sa dau cu spatele..ma tragea asistentul te vad in adidasi, asa e mai usor sunt flexibili (am zis si mai sus) dar ghetele nu sunt flexibile deloc poi acela si e scopu cizmelor sa ofere o mobilitate mai redusa piciorului,in caz de accident sa reduca riscu fracturarii. Eu folosesc cizme touring,combinezon dintro bucata piele Probiker .si chiar nu am nici cea mai mica problema,inca e prea jos pentru mine. Parerea mea e sa nu iti faci nustiu cate griji,pentru ca o sa te obijnuiesti foarte repede si o sa fie usor pentru tine. Asteptam poze cu voi doua : Cbr`ica si cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Asteptam poze cu voi doua : Cbr`ica si cu tine Neah, e bubuzuza si bubuzuzu deci nu vom fi doua, vom fi doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Onoreaza-ne cu un fivehaif ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Onoreaza-ne cu un fivehaif ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
forester_dtc Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Vand cbr din 2005.Urgent baieti k am trecut la alta clasa.Motorul e super ok cu 11500 km.Poze pe mess la filimon_sebi.Tel 0729019848.Pret doar 1300 de euro din care mai negociem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 scuze ca nu am mai raspuns, dar abia astazi a ajuns si bubuzuzu meu acasa si sunt tare incantata de el..in curand poze, dupa ce facem baitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 poze cu noi 2 inca nu avem, in schimb pun una imediat dupa "baita" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) scuze ca nu am mai raspuns, dar abia astazi a ajuns si bubuzuzu meu acasa si sunt tare incantata de el..in curand poze, dupa ce facem baitza Asteptam asteptam pozele:D Multi km impreuna fara incidente neplacute ! Atasez si manualul de intretinere pentru cei care au nevoie : poze cu noi 2 inca nu avem, in schimb pun una imediat dupa "baita" Nu ne dezamagii vrem si cu amandoua Frumosa sa ai parte de ea! Honda_CBR125_2004_Service.doc Editat Iunie 28, 2009 de Paulikaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 multumesc, o sa avem grija..si pozele or sa apara cat de curand, e cam urat afara mai devreme picura si nu am putut sa ne desfasuram cum trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Te asteptam la Arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 uhh..o sa fie destul de greu pana acolo ma inspaimanta un pic DN-ul insa o sa incerc sa ajung..miercuri la 19?sau 125-u se intalneste separat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) scuze ca nu am mai raspuns, dar abia astazi a ajuns si bubuzuzu meu acasa si sunt tare incantata de el..in curand poze, dupa ce facem baitza Soon to become one of the greatest stunters worldwide ... the Pokemon Forjator ! Editat Iunie 28, 2009 de Frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 uhh..o sa fie destul de greu pana acolo ma inspaimanta un pic DN-ul insa o sa incerc sa ajung..miercuri la 19?sau 125-u se intalneste separat? Pai da , miercuri la 19 , noi cu 125`urile stam mai in stanga , deci cum intrii in stanga PS: frN tu sa taci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 eu o sa fiu cel mai probail dezorientata..ma racolati voi ) am nr momentan VL.05 (cred).PPJ si daca e sa schimb o sa fie IF.xx.BBZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 eu o sa fiu cel mai probail dezorientata..ma racolati voi ) am nr momentan VL.05 (cred).PPJ si daca e sa schimb o sa fie IF.xx.BBZ O sa fim geana' pe un cbr repsol :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 O sa fim geana' pe un cbr repsol :> fir intins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Fata , don`t worry ! Sunt aici sa te sustin ! Nu te antura cu golanii astia !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Fata , don`t worry ! Sunt aici sa te sustin ! Nu te antura cu golanii astia !!! Omu asta are dreptate, sunt niste depreavati, pfaaa....nici sa-ti inchipui, vor sa profite de ceberica.... ON: frumusel, sa te poarte cu sanatate! OFF: cand plecati ma pe cheia, ca va laudati, sa stiu daca repar motoreta pana atunci :"> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubuzuza Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) momentan sunt pe cont propriu si mobrele sunt ca iubitele/iubitii nu se imprumuta Editat Iunie 28, 2009 de bubuzuza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate