carlieduard2004 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) in sfarsit am reusit sa pun si poze cbriiiiica raducanu al meu loloooooooo :-p Editat Iunie 2, 2008 de carlieduard2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
83CAG Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 o intrebare...am dat peste un baiat cu cbr 125 2007 care are 1500km si nu a facut schimbu de ulei cat credeti ca o mai duce motoru ala??? schimbu la uleiul de rodaj e recomandabil. majoriatetea motoarelor ies pe piata deja cu rodajul facut .....daca va continua sa mearga fara sa faca schimbu de ulei va gripa motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 in sfarsit am reusit sa pun si poze cbriiiiica raducanu al meu loloooooooo :-p e frumos,sa ai bafta de el si sa te ajute in momentele cele mai importante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 am si eu o intrebare , la 1.95 m ai mei si vreo 80 kg ceberica asta e buna de mine??? sau o sa arat ca pe un poket bike??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 am si eu o intrebare , la 1.95 m ai mei si vreo 80 kg ceberica asta e buna de mine??? sau o sa arat ca pe un poket bike??? asemanator.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 am si eu o intrebare , la 1.95 m ai mei si vreo 80 kg ceberica asta e buna de mine??? sau o sa arat ca pe un poket bike??? cam ca pe un pocket.Opteaza pentru Aprilia RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 cam ca pe un pocket.Opteaza pentru Aprilia RS sau yzf125...kymco quannon..daca tii la 4 timpi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) yzf r125 are aprox aceleasi dimensiuni cu cbr 125, la fel si kimco quannon asa ca mai bine alegi rs125 sau varadero... o alta varianta ar fi un chopper.. depinde ce tip de motocicleta vrei. poze cu cbr-ica: Editat Iunie 4, 2008 de pridon PRD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 yzf r125 are aprox aceleasi dimensiuni cu cbr 125, la fel si kimco quannon asa ca mai bine alegi rs125 sau varadero...o alta varianta ar fi un chopper.. depinde ce tip de motocicleta vrei. poze cu cbr-ica: frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Frate ... YZF`ul e cat RS, credeti-ma! Si pe un chopper la clasa 125 nu i-ar sta bine! Varadero! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) Frate ... YZF`ul e cat RS, credeti-ma! Si pe un chopper la clasa 125 nu i-ar sta bine! Varadero! YAMAHA YZF R125 Length 2,015 mm Width 660 mm Height 970 mm HONDA CBR 125R Length 1,920 mm Width 675 mm Height 1.070 mm APRILIA RS125 Length 1955 mm Width 720 mm Height 1100 mm greseala mea... yzf r125 e mai lunga decat cbr cu 9,5 cm...vrei sa-ti zic si de unde??? Editat Iunie 4, 2008 de pridon PRD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 No Oricum, ideea e ca n-am niciuna dintre ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 yzf r125 are aprox aceleasi dimensiuni cu cbr 125, la fel si kimco quannon asa ca mai bine alegi rs125 sau varadero...o alta varianta ar fi un chopper.. depinde ce tip de motocicleta vrei. poze cu cbr-ica: Sunt diferente consistente intre Cbr si Yzf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 La fel ca un salam nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 Sunt diferente consistente intre Cbr si Yzf desi au forme diferite, yzf-ul are un aspect mai sportiv, dimensiunile sunt cat se poate de apropiate..parerea mea.. nici un cbr nou nimic??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 desi au forme diferite, yzf-ul are un aspect mai sportiv, dimensiunile sunt cat se poate de apropiate..parerea mea.. nici un cbr nou nimic??? Ntz, r125`ul e mult mai mare decat cbr. Le-am vazut live pe amandoua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 Ntz, r125`ul e mult mai mare decat cbr. Le-am vazut live pe amandoua... ai vazut care sunt dimensiunile date de producatori? in fine..poate nu ai invatat inca sa compari doua numere, inteligentule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiciuS Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 ai vazut care sunt dimensiunile date de producatori? in fine..poate nu ai invatat inca sa compari doua numere, inteligentule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Iar se iau copiii de tine ma Trotil? lasa ca te faci tu mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 ai vazut care sunt dimensiunile date de producatori? in fine..poate nu ai invatat inca sa compari doua numere, inteligentule Tu te crezi mai inteligent?In primul rand dimensiunile date de producator sunt in punctele maxime... Daca le vedeai live pe amandoua vedeai diferenta, nu sti asa ca taci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 Tu te crezi mai inteligent?In primul rand dimensiunile date de producator sunt in punctele maxime...Daca le vedeai live pe amandoua vedeai diferenta, nu sti asa ca taci! hai mah mai termina si tu..cand vorbesti de dimensiuni la ce te referi, la distanta dintre faruri? normal ca la punctele maxime.. iar din acest punct de vedere cbr-ul este mai mare!! in plus, am si zis mai sus ca r125 are o forma mai sportiva, arata mai "nervoasa"..e si normal, e un model mai nou.. nu va mai atacati atata.. hai sa vedem poze cu un r125 si un cbr 125 lipite...sa vedem si noi diferenta "astia care nu stim" daca nu voi aduce eu...ca sa-ti inchid gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 pridon , diferentele le vezi mai bine in realitate decat in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 hai mah mai termina si tu..cand vorbesti de dimensiuni la ce te referi, la distanta dintre faruri? normal ca la punctele maxime..iar din acest punct de vedere cbr-ul este mai mare!! in plus, am si zis mai sus ca r125 are o forma mai sportiva, arata mai "nervoasa"..e si normal, e un model mai nou.. nu va mai atacati atata.. hai sa vedem poze cu un r125 si un cbr 125 lipite...sa vedem si noi diferenta "astia care nu stim" daca nu voi aduce eu...ca sa-ti inchid gura Chiar sunt curois si astept pozele tale.Em m-am urcat pe amandoua, sunt diferente mari.Punctele maxime sunt la oglinzi de exemplu pt latime... Cbr e mica, nici R125 nu e mare insa e mult mai mare decat cbr, asta o pot spune multi care le-au vazut live pe amndoua, ceilalti zic prosti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pridon PRD Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 Chiar sunt curois si astept pozele tale.Em m-am urcat pe amandoua, sunt diferente mari.Punctele maxime sunt la oglinzi de exemplu pt latime...Cbr e mica, nici R125 nu e mare insa e mult mai mare decat cbr, asta o pot spune multi care le-au vazut live pe amndoua, ceilalti zic prosti! Bravo tie ca te-ai urcat pe ambele, eu trebuie sa mai astept un pic. Si bafta ca ai un r125, dar daca cele 2 motociclete ar fi comparate din punct de vedere al dimensiunilor, cred ca sti si tu rezultatul si revin, DA, r125 are alt aspect, mai masiv, asta si datorita carenelor, formei rezervorului,coditzei etc. ARATA mai MASIVA!! astept sa o vad si eu live, cam prin 20iunie maxim... stam de vorba si atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Bravo tie ca te-ai urcat pe ambele, eu trebuie sa mai astept un pic. Si bafta ca ai un r125, dar daca cele 2 motociclete ar fi comparate din punct de vedere al dimensiunilor, cred ca sti si tu rezultatul si revin, DA, r125 are alt aspect, mai masiv, asta si datorita carenelor, formei rezervorului,coditzei etc. ARATA mai MASIVA!! astept sa o vad si eu live, cam prin 20iunie maxim... stam de vorba si atunci Ms, te astept cu o poza daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate