George Sibiu Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 toata lumea o da cu criza, criza in jos, criza in sus; au mers in ultimii 20 de ani lucrurile cum trebuie in Romania ca sa putem vorbi acum de o criza?! criza a fost afara unde treburile au mers si apoi a fost un recul, dar la noi... Romania tot in marsarier merge de mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 Cand o sa aiba Bavaria destul motoare. Nu-i fain sa faci test-ride cu un motor doar Daca vrei, te duci in Pipera la automobile bavaria si daca au un 450 disponibil il iei la test ride. Eu m-am distrat cu el pe dealurile de acolo serios? dealuri? mie mi-au zis ca ride test la Bavaria consta in 10-15 minute de "endureala", preferabil prin parcare cred ca daca eram cuminte imi aruncau o roaba de pamant si o lopata de nisip... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 (editat) Eu m-am dat cu el inclusiv pe podul in constructie, spre disperarea paznicului. De fapt, la modul asta am pus problema: e motor de off, pe unde pot sa ma dau offroad? Daca dati de mobra aia a nu-stiu-carui austriac sau neam, nu incercati pe drum drept la peste 70 cu gumele si setarile alea... deja mergea pe unde voia mobra. Mi-am bagat picioarele si am luat-o pe camp, fara sa reduc viteza Era mult mai placut ...iar cu 1200le lor m-am dus si am baut o cafea la d-na ghica si am venit dupa vreo 40 de min. Nu mi-a zis nimeni nimic. La fel cum nu a zis nimeni nimic atunci cand am plecat la drum cu pasager pe motoarele mai mari. Editat Octombrie 5, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 (editat) To Popescu MihaiRaul Acelasi raspuns ca si mai sus; intotdeauna apreciez ironia fina Ma bucur sa aud asta. Si eu iubesc spammerii. Revenind la subiect nu am uitat de nici unul dintre dvs care mi-au at datele lor de contact pt un test la Sibiu, nu v-am contactat deoarece acesta nu s-a tinut inca aici;cand va fi posibil testul la Sibiu va voi contacta, perioada nu tine doar de mine, probabil va fi peste aproximativ 1 luna. La Bucuresti au fost teste, de exemplu intrebati-l pe switch, el a dat o tura cu motocicleta. :laugh: Ti-am spus eu ca esti un tip amuzant. Sterge-ma, te rog, de pe lista. Editat Octombrie 5, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Octombrie 5, 2009 Share Postat Octombrie 5, 2009 serios? dealuri?mie mi-au zis ca ride test la Bavaria consta in 10-15 minute de "endureala", preferabil prin parcare cred ca daca eram cuminte imi aruncau o roaba de pamant si o lopata de nisip... Noi ne-am plimbat cu motorul pana ne-am saturat. Pe mine doar m-au rugat sa ii spun prietenului meu sa nu mai mearga pe o roata pe asfalt ca sa nu toceasca pneurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Noi ne-am plimbat cu motorul pana ne-am saturat. Pe mine doar m-au rugat sa ii spun prietenului meu sa nu mai mearga pe o roata pe asfalt ca sa nu toceasca pneurile serios? de la ce dealer ati imprumutat motorul? ca sunt curios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Octombrie 6, 2009 Share Postat Octombrie 6, 2009 Pipera Bavaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Se aude ca BMW va renunta la a mai dezvolta proiectul asta si va lasa toata gama de enduro/cross in curtea Husquarnei Sa vedem ce se mai intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_84 Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 pai ai auzit bine........... modele de 450 si 510 cross si enduro 2011 care o sa fie lansate in vara or sa fie deja cu tehnologia BMW, dar o sa fie copie fidela o sa fie mult inbunatatia: suspensii, motor si sasiu.......... abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel bv Postat Noiembrie 21, 2010 Share Postat Noiembrie 21, 2010 Va salut.Am citit tot topicul dar,din pacate nu a postat nimeni care poseda asa ceva. Poate acum......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Noiembrie 22, 2010 Share Postat Noiembrie 22, 2010 Nu am mers cu el dar m-am urcat asa de curiozitate. Fata de un exc450 mi s-a parut ca e cit un vapor, sincer nu stiu cum poti face enduro cu asa ceva, este mai mult spre rally raid, mobra asta este pur si simplu imensa cind te urci pe ea. Despre mers nu stiu ce sa va spun, doar ca dupa prima iesire s-a intors destul de tavalita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Uau ... am citit topicul si spre surpriza mea nu gasesti nimic despre modelul asta, in schimb mistocareala la greu . Deci ... poate cineva sa-mi dea detalii despre intervalul de schimb a uleiului (kilometrii), costuri intretinere, etc.etc. Cred ca de astfel de informatii e nevoie pe un topic al unui model ! Inca o data rog cine are informatii certe(nu zvonuri) despre asa ceva sa le posteze. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Nimeni nimic? Caut enduro, am găsit un g450x dar nu știu ce sa spun. Atașez și un link cu anunțul, poate știe cineva, ceva. https://www.olx.ro/oferta/bmw-g-450-x-ID9hN0j.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Sunt mai rare că fetele virgine la liceu.De ce vrei nepart bembeu la enduro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Sunt mai rare că fetele virgine la liceu.De ce vrei nepart bembeu la enduro? Ce n-a mentionat el este ca il vrea cu numere de Bulgaria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Ca se afla la mine in zona și ca nu îl țin mai mult de un sezon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate