mendozaccc Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 este o trupa fabuloasa! atat va pot spune.stilul?heavy-power melodic.MULTUMITA D-LUI CRISTI MOCANU,MANAGER ROCRIS DISC ROMANIA,II VOM PUTEA SAVURA LIVE pe 10 MAI ORA 19.00 LA SALA FABRICA,BUCURESTI(str.11 IUNIE,NR 50).ATASHEZ AICI 1 MOSTRA...PE NOI(SEAWOLVES BIKERS) NE VETI GASI PARCATI IN FATA SALII. NU VA VA PAREA RAU,VA GARANTEZ ATMOSFERA! http://www.youtube.com/watch?v=IXNPsAVPKFM...feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Pygu5bTXPXM...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 cat coasta domnu, cat coasta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 5, 2008 Autor Share Postat Mai 5, 2008 informatiile de care avetzi nevoie le gasitzi aici. nu ratatzi evenimentul ca merita. in deschidere TROOPER din romania shi GODIVA din elvetzia. http://www.rocrisdisc.ro/catalog/ http://www.youtube.com/watch?v=B3LKy3EtlIQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) Haideti la concert ca o sa fie chiar foarte fain! Eu ii astept de mult pe baietii de la Royal Hunt si chiar sunt curioasa cum suna cu Mark Boals la voce (un vocal f. cunoscut in lumea metalica care poate sa dea glas la fel de bine si la hard si la heavy si la opera). Editat Mai 8, 2008 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 Haideti la concert ca o sa fie chiar foarte fain! Eu ii astept de mult pe baietii de la Royal Hunt si chiar sunt curioasa cum suna cu Mark Boals la voce (un vocal f. cunoscut in lumea metalica care poate sa dea glas la fel de bine si la hard si la heavy si la opera). fan support ASOCIATIA MOTOCICLISTILOR din ROMANIA! support Dana Purgaru,Ozzy,Dara Lelaina,Demostene,etc. p.s. s-a mai anuntat inca 1 trupa in deschidere,OLD No.7 din Constanta,trupa ce a inchis evenimentul organizat de SEAWOLVES BIKERS CONSTANTA la Eforie Nord(A TRIBUTE to Ronnie James DIO,OZZY,Black Sabbath). respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudor@manowar.ro Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Incerc sa ajung, insa am multa treaba perioada asta si scap foarte tarziu de la munca. Sigur nu voi rata Queensryche pe data de 30 iunie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 de la Seawolves Bikers Constanta vin 8 motoare cu 16 betivi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ne vedem acolo!!! RESPECT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Haideti la concert ca va fi fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf87 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ne vdm acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cocaine Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 de la Seawolves Bikers Constanta vin 8 motoare cu 16 betivi! si cu doi betivi ramasi acasa...k motoru va fii prezent!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 ne vedem acolo!!!RESPECT. are sa fie EXPLOZIE! De abia astept revederea! ROCK ON,DUDE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Abia am facut ochi... Foarte tare concertul Royal Hunt!! Mi-a parut bine ca ne-am si gasit acolo, noi, bikerii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 de la Seawolves Bikers Constanta vin 8 motoare cu 16 betivi! ati mai venit? nu am vazut decat un motor pe acolo, dar betivi in schimb, erau destui pe mine m-a suparat mult intarzierea trupelor, o ora si 10 minute pana sa inceapa sa cante prima trupa si pauzele dintre ele la fel de lungi, pana s-a ajuns la Royal Hunt deja eram "adormit" de la bere. in schimb sunetul a fost cat de cat ok, si trupele au cantat bine, am plecat multumit de acolo Abia am facut ochi... Foarte tare concertul Royal Hunt!! Mi-a parut bine ca ne-am si gasit acolo, noi, bikerii... chiar destui bikeri pt putina lume care a fost acolo, 70% am fost motociclisti. ma insel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 IN MULTIME SE PUTEAU DISTINGE cca.16 betivi de la Seawolves cu 1 singur motor! cum asta? ei bine,el bause cu 1 seara in avans iar acum ii era rau si ne-a lasat pe noi sa ne desfasuram.am parcat motoarele la Ozzy (AMR-multumim mult pentru gazduire!) dupa care ne-am intrat in drepturi!!! multumim AMBIDEXTRU,BEBE,URSU(DAC MOTORS) pentru cinste si primire,MIRCEONE si RAZVAN(Finu') de la HEAVY RIDERS M.C.pentru prietenie!cat despre concert... destul de ok...atat cat am mai putut vedea!!! La 7 ron berea si 6 ron cafeaua..numa'bine sa nu mai trecem pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) IN MULTIME SE PUTEAU DISTINGE cca.16 betivi de la Seawolves cu 1 singur motor! cum asta? ei bine,el bause cu 1 seara in avans iar acum ii era rau si ne-a lasat pe noi sa ne desfasuram.am parcat motoarele la Ozzy (AMR-multumim mult pentru gazduire!) dupa care ne-am intrat in drepturi!!! multumim AMBIDEXTRU,BEBE,URSU(DAC MOTORS) pentru cinste si primire,MIRCEONE si RAZVAN(Finu') de la HEAVY RIDERS M.C.pentru prietenie!cat despre concert... destul de ok...atat cat am mai putut vedea!!! La 7 ron berea si 6 ron cafeaua..numa'bine sa nu mai trecem pe acolo. Bine ma ca v-ati destrabalat fara mine Editat Mai 12, 2008 de ca7a_73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf87 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 bai, da' care aveti pozele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 E.U.! E.U.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ati mai venit? nu am vazut decat un motor pe acolo, dar betivi in schimb, erau destui Au fost multi bikeri care si-au lasat motoarele acasa ca sa poata bea alcool. Ca la cata asteptarea a fost intre trupe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate