Sari la conținut

Valentino Rossi, 2004


Dobrescu
 Share

La cine credeti ca ar trebuie sa alerge Rossi in sezonul viitor??  

65 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Fain topic Dobrescule :P

Personal cred ca cel mai fain ar fii sa se mute la Ducati , dar din majoritatea birfelor de pe net se pare ca va fii Yamaha pina la urma.

Cursa de la Phillip Island a fost grozava , actiune maxima de inceput pina la sfirsit. Extraordinar de fain spectacolul. Victoria lui Rossi desi o fost penalizat 10sec pt depasit pe steag galben , batalia lui Hayden mai intii cu Melandri si apoi cu Gibernau ca pina la urma sa cistige primul lui loc pe podium adevarat. Cazatura supernaspa a lui Bayliss [ aia chiar mo speriat] si cazatura lui Melandri tocmai cind ii ardea focu mai tare in suflet sa arate ce poate.

Ori cum clar este ca Rossi este un zeu in viatza adevarat

 

notworthy.gif

243729.jpg86614.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca Rossi ar trebui sa ramana la Honda si sprijinit de Doohan sa faca o figura faina si sezonul 2004. Cu Ducati ar fi o posibilitatea mai mult spirituala si natala, sau poate una financiara daca italienii vor sa-si promoveze K lumea marfa in 2004. Ducati face deja treaba super la SBK si poate ca vor ajunge si la GP sa faca la fel... ajutati de Rossi. :D La Yamaha ar fi fain daca ar fi coechipier cu Biaggi, desi ma indoiesc... :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-a anuntat oficial ca o sa mearga la Yamaha. Dar vorba Renatei: "o sa ajunga un fel de Jack Villeneuve al Motogp-ului".

Eu oricum as fi vrut sa mearga la Ducati.

Ptr Honda o sa alerge Collin Edwards, care se pare ca a ajuns la o intelegere cu ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ar (va) fi interesant de vazut cum se va descurca il dottore fara suportul "creatorului de campioni" pe nume jeremy burgess. nu neg aportul lui doohan sau talentul nativ al lui rossi, insa eu consider ca o mare parte din succes i se datoreaza lui burgess.

in caz ca va ajunge la yamaha, chiar cu mana libera si cu tona de $ la dispozitzie o sa-i fie cam greu sa produca aceleashi rezultate.

in ce priveshte sondajul, cred ca intrebarea ar fi bine sa fie mai nuantzata: unde ar avea cele mai bune rezultate, unde ar "da" mai bine, etc. cred ca cele mai bune rezultate tot la Honda, dar cel mai bine i-ar sta la Ducati, poate cu perspectiva sa intre in F1 (sic)...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o sa ramina la honda. momentan ii tine in sah cu optiunile de mutare ca sa stoarca ce termeni contractuali vrea el.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ba io as vrea sa ramina la honda. Mi se pare ca tocmai asta-i farmecul, sa fie fiecare potential campion in cite o echipa. Imaginati-va Biaggi cu Rossi in acelasi team! Oricum treaba nu se face dupa cum vrem noi, totusi mi-ar place mai mult sa ramina asa cum il stie toata lumea Rossi = Honda sau invers.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eh, termenii contractuali....

 

negocierea este o chestie reala, chiar foarte reala. la un moment dat pilotzii (cel putzin unii dintre ei) ishi pun intrebarea: titluri sau bani? cele mai bune exemple imi vin in minte din F1, unde ayrton (dumnezeu sa-l odihneasca) deja multiplu campion si-a oferit serviciile pe gratis unei echipe cu potentzial de campioana, iar la polul opus campionul jacques villeneuve care si-a pierdut timpul cu o echipa de 2 lei pentru o tona si juma' de coco.....

 

gloria este efemera, si sa nu uitam ca banii nu aduc fericirea, numai numarul lor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

avand in vedere ca lu rossi ii cam place sa castige, cred ca se va indrepta spre o echipa care sa-i ofere o jucarie cat de cat competitiva. e inca prea tanar sa se gandeasca la bani. parerea mea.

deocamdata campionatul nu s-a terminat iar dupa cum prepara honda motocicleta, poate va ramane totusi la ei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu as vrea sa vad ce este in stare cu Ducati. Ce este sigur , baiatul asta are pe "dracul" in el personal imi place de o mie de ori mai mult decat omologul sau de la formula I ingamfatul ala de "Micki Schumi".

Oriunde s-ar duce ii urez bafta (sper sa nu devina prea monoton motoGP)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cursa de la Phillip Island a fost grozava , actiune maxima de inceput pina la sfirsit. Ori cum clar este ca Rossi este un zeu in viatza adevarat

 

sunt de acord!!! dar parca mai mult mi-a placut cursa de la Motegi, dintre ultimele. a fost mai palpitanta, desi nu aveam nici un dubiu ca recupereaza teren la sfarsit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da, a fost o mishcare neloiala din partea Honda fata de Edwards. insa Honda are o strategie care nu este intotdeauna transparenta si clara. in cazul de fata a preferat un pilot tanar (Hayden), orientandu-se in clar catre viitor si probabil in scopul de a atrage clientii de pe piata US. pe de alta parte nu este politic sa ai 2 star-uri intr-un singur cosh, care in mod evident vor crea frictiuni in sanul echipei (cred ca asha ceva s-a intamplat cu biaggi si checa la yamaha), iar directa influentza se observa in ceea ce priveshte evolutia motocicletei dpdv tehnic si asupra moralului.

oricat am vrea noi sa vedem sportul drept "arta pentru arta", in cazul curselor moto (si auto de altfel) se face "arta cu tendinta"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eeeee domnilor e momentul adevarului. Intrebarea este: ESTE ROSSI UN GENIU SAU HONDA O SUPER MOTOCICLETA!(eu cred ca si una si alta)

 

Sunt mare fan HONDA-ROSSI, dar sincer cred ca maestrul si a luat nasu'la purtare si din sursele mele am aflat ca HRC inca de anul trecut a vrut sa faca o schimbare in echipa dar se pare ca a intervenit TATA Dohan si s-au linistit lucrurile.

 

Personal pentru mine DREAM TEAM este DUCATI ROSSI dar credeti-ma este peste puterea noastra de intelegere ce se va intampla acolo.

 

In speranta ca BANII nu vor avea un cuvant prea mare de spus in viitorul lui ROSSI, il salut pe MAESTRU si pe voi cei care sunteti pe doua roti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...