MadRider Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Clubul Transilvania Bikers trebuie sa anunte, cu regret, ca intrunirea din anul 2008, care trebuia sa aiba loc intre 23-25 mai a fost ANULATA. Repet, intrunirea a fost anulata, dar numai anul acesta!!! Principala cauza pentru care intrunirea nu se mai tine anul acesta este ca in 17-18 mai 2008, clubul Transilvania Bikers organizeaza Etapa de Campionat National de Enduro la Baisoara, Etapa Transilvania 2 Race. Pentru mai multe detalii: /index.php?showtopic=202415 Ne cerem scuze pentru ca vestea a venit asa tarziu, dar am sperat ca vom reusi sa organizam si etapa nationala de enduro si intrunirea, insa timpul a fost prea scurt. Oricum iubitorii de motociclete (enduro sau nu) sunt asteptati la etapa de enduro pentru o intrecere pe cinste. Exista loc de campare si intrarea e libera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 5 zile nu erau indeajuns pt organizare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MadRider Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 5 zile nu erau indeajuns pt organizare? ... 5 zile? cand in mod normal o organizare dureaza cateva luni? ma rog...cateva luni asa incetul cu incetul....oricum sub o luna nu cred ca e posibil sa faci o organizare.....exceptie facand poate cazul in care ar fi cel putin 100 de oameni care ar avea fiecare cate o sarcina bine definita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Pacat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vass_alexandru Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 foarte pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 vaaai imi vine sa mor ce pacat nu se mai tine ere chiar prea fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ...si eu care imi planuisem cu soatza drumul asta de vre-o cateva luni...! oricum trecem prin CLUJ sa onoram asfaltul cu rotile de la SEAWOLVES! RESPECT-eu stiu pe pielea mea ce inseamna organizare de fest...asa ca...respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 ...si eu care imi planuisem cu soatza drumul asta de vre-o cateva luni...! oricum trecem prin CLUJ sa onoram asfaltul cu rotile de la SEAWOLVES! RESPECT-eu stiu pe pielea mea ce inseamna organizare de fest...asa ca...respect! Va asteptam la Cluj in 6-8 Iunie, la intrunirea Seth On Fire! www.sethrc.ro/seth-on-fire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 regret nespus ca nu se mai tine dar apreciez foarte mult ca decat sa se faca o intrunire doar de dragu de a face s-a luat hotararea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate