SPIX Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 SALUT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 SALUT ! Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 si eu stau pe pr.ghencea si ma bag daca organizati vreo plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Stabilim odat' o intalnire a celor din zona? Ca de la infiintare de topic nu cred ca s-a facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Stabilim odat' o intalnire a celor din zona? Ca de la infiintare de topic nu cred ca s-a facut. Sal macar sa mergem pina la Academie si sa bem un suc! Si intalnirea aia mare o facem anul viitor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lupy Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 /index.php?showtopic=439805 poate are cineva nevoie de parcare pentru moto pe timp de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Octombrie 20, 2009 Share Postat Octombrie 20, 2009 Se ofera cazare pe timp de iarna pentru cca 50-60 moto la un pret de 50 ron/luna, in incinta fostei fabrici de tigarete (Grozavesti), intrarea facandu-se pe strada cu Maternitatea Giulesti (vis-a-vis de maternitate). Spatiul este incalzit, pazit si supravegheat video...in curand si alarma ! Pentru detali suplimentare va rog sa sunati la 0749 169 638 - Irinel. In imediata vecinatate a acestui spatiu, beneficiati si de service dotat cu scule profi. CEA MAI BUNA OFERTA DE PE PIATA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shurub Postat Noiembrie 17, 2009 Share Postat Noiembrie 17, 2009 Salut sunt Gabriel din domnesti si urmeaza sa-mi achizitionez in martie 10 o honda cbr 125 sau o yamaha yzf r125,acum am o yamaha tzr50 neagra(nu prea m-ati vazut ca mai mult merg cu scuteru'ca la yamaha nu mai am carburator deocamdata). Poate la primavara dam o tura.... Asfalt uscat!!! Mesaj completat Hai mah nu mai e nimeni de prin preajma Domnestiului ????? Hai prezentati-va.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 dezmembrez honda xlv 600 transalp,an '89,ieftin si negociabil. Mesaj completat dezmembrez honda xlv 600 transalp,an '89,ieftin si negociabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
meXicanuL666666 Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Sal macar sa mergem pina la Academie si sa bem un suc!Si intalnirea aia mare o facem anul viitor! MA in 2010 POATE NE VEDEM SI NOI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 Sal, slabe sanse, nu vezi ca nu se inghesuie lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Cea mai mare intrunire a motocilistilor din tara este pregatita in aceasta perioada la Bucov, in judetul Prahova (9-11 iulie). Avand in spate o traditie in astfel de evenimente, de data aceasta se intentioneaza ca festivalul sa devina una dintre cele mai importante manifestari dedicate pasionatilor de motociclete. Bineinteles, atmosfera rock este cea care va da startul distractiei. De data aceasta, invitati precum TRUDA, N.E.G.A.T.I.V., THUNDERSTORM, NEXUS, ACT, 9,7 RICHTER, BUCIUM, UP TO ELEVEN, LEGACY si INCIPIENT vor „incalzi” atmosfera si vor incanta urechile publicului. Marea surpriza a intrunirii va fi trupa BRAINSTORM din Germania, trupa care a zguduit de zece ani incoace rockmetalul Europei. Invitatii concerteaza pentru prima data in Romania la cel mai mare eveniment dedicat motociclistilor si iubitorilor de muzica „grea”. In cele trei zile de festival veti avea parte din plin de bere, tuica, slana si multa distractie. Nu vor lipsi nici parada moto si consursurile cu multe premii. Intrarea va fi 30 de lei, iar pentru fiecare biker si insotitorul sau vor fi oferite cate cinci beri, incluse in pret. Costul berii va fi de numai 2,5 lei. Pentru cei care vin de la mare departare, sunt puse la dispozitie locuri gratuite de campare. Festivalul va fi incununat de un adevarat spectacol de artificii. Va asteptam la o intrunire moto cum n-a fost vreodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilciu Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 salutare sunt ionut si de cateva saptamani am un suzuki dr-z400e. inainte am avut un hornet. am tot vazut motoare prin zona dar nu am apucat sa vb cu nici un motociclist. ma tot duc o data la 2-3 zile inspre bolintin la un circuit abandonat despre care s-a mai vb pe la coltul enduristilor. cine e interesat de o plimbare / intalnire seara sau in weekend lasati un mesaj aici sau un pm. ps pt cei din zona: parca e mai bine cu asfalt nu..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golf1diesel Postat August 20, 2010 Share Postat August 20, 2010 (editat) salutare sunt ionut si de cateva saptamani am un suzuki dr-z400e. inainte am avut un hornet. am tot vazut motoare prin zona dar nu am apucat sa vb cu nici un motociclist. ma tot duc o data la 2-3 zile inspre bolintin la un circuit abandonat despre care s-a mai vb pe la coltul enduristilor. cine e interesat de o plimbare / intalnire seara sau in weekend lasati un mesaj aici sau un pm. ps pt cei din zona: parca e mai bine cu asfalt nu..? haha daca mergeai acum cateva luni ma intalneai pe mine prin Bolintin un MZ ES vechi cu numere vechi:P Si da..e muuult mai bine cu asfaltul proaspat de dupa bariera... Editat August 20, 2010 de golf1diesel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat August 23, 2010 Share Postat August 23, 2010 salutare sunt ionut si de cateva saptamani am un suzuki dr-z400e. inainte am avut un hornet. am tot vazut motoare prin zona dar nu am apucat sa vb cu nici un motociclist. ma tot duc o data la 2-3 zile inspre bolintin la un circuit abandonat despre care s-a mai vb pe la coltul enduristilor. cine e interesat de o plimbare / intalnire seara sau in weekend lasati un mesaj aici sau un pm. ps pt cei din zona: parca e mai bine cu asfalt nu..? Sal, circuitul abandonat este pentru enduro sau pt ss? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Salut, E vreun motociclist - biciclist prin zona? Sau vreo motociclista - biciclista? Mi-am luat bicicleta si am inceput explorarea zonei. Am descoperit un traseu si pe pamant, si pe pietris, foarte frumos... S-ar baga cineva la o plimbarica sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Salut, E vreun motociclist - biciclist prin zona? Sau vreo motociclista - biciclista? Mi-am luat bicicleta si am inceput explorarea zonei. Am descoperit un traseu si pe pamant, si pe pietris, foarte frumos... S-ar baga cineva la o plimbarica sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Salut, Acum am descoperit si eu topicul asta. Ma intreb cat de departe duce zona Domnesti si imprejurimi. Eu din primavara m-am mutat in Ciorogarla. Lucrez in Bragadiru de vreo 2 luni si cred ca ma vedeti zilnic prin Ciorogarla-Darvari-Domnesti-Clinceni-Bragadiru dimineata si dupa-amiaza. Am un Bandit 650S Argintiu. Daca se mobilizeala lumea la vreo iesire lasati un anunt si pe forum. Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Salut, Acum am descoperit si eu topicul asta. Ma intreb cat de departe duce zona Domnesti si imprejurimi. Eu din primavara m-am mutat in Ciorogarla. Lucrez in Bragadiru de vreo 2 luni si cred ca ma vedeti zilnic prin Ciorogarla-Darvari-Domnesti-Clinceni-Bragadiru dimineata si dupa-amiaza. Am un Bandit 650S Argintiu. Daca se mobilizeala lumea la vreo iesire lasati un anunt si pe forum. Bafta si asfalt uscat! Eu zic ca merge si Ciorogarla aici! Cum nu ajungi pe centura, nu te-am vazut pana acum - cred. Iar despre biciclit sambata sigur este, ai vrea sa vii? Sa cunoastem si noi de prin zona! Seara buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Septembrie 7, 2010 Share Postat Septembrie 7, 2010 (editat) Eh, nu merg pe centura, merg pe drumul judetean prin satele enumerate, dar probabil ca daca nu stai la strada principala nu ai cum sa ma vezi/auzi, in ciuda tobei care incearca sa trezeasca lumea pe strada. Despre sambata, cred ca e ok, daca lasi un mesaj spre sfarsitul saptamanii ne-om vedea. Mesaj completat E vineri seara si inca nu a zis nimeni nimic, deci banuiesc ca nu se mai face nici o intalnire. Mesaj completat Dead topic is dead... Editat Septembrie 7, 2010 de Hyadum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Februarie 27, 2011 Share Postat Februarie 27, 2011 Topic inviat (momentan) Salutare , sunt florin, am un cbr f3 , locuiesc prin zona si abia astept sa ne vedem pe strada sezonul asta. Asfalt uscat la toata lumea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Martie 2, 2011 Share Postat Martie 2, 2011 Cum sezonul intarzie sa apara si anul asta, cred ca mai asteptam vreo 2 saptamani pana cand vom avea conditii cat de cat decente. Dar nu ar fi rau sa planificam ceva din timp, ca fiecare sa aiba posibilitatea sa stie si sa se pregateasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Pai dati un semn cand vreti sa ne vedem la o tura! Iese cineva maine, de exemplu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Martie 26, 2011 Share Postat Martie 26, 2011 Maine vor fi 10 grade si va ploua. Daca vrei astazi mai dupa-amiaza. Dar la promptitudinea cu care se raspunde in acest topic, nu stiu daca va veni cineva si de data asta Mesaj completat Eu am dat o tura azi la pranz prin zona. Am plecat din Ciorogarla spre Domnesti, apoi Clinceni, Bragadiru, Buda, Barajul Arges, Malul Spart, Bolintin, Ciorogarla. Prima parte a drumulul este foarte buna, ultima parte este nasola (asfalt cu denivelari si gropi). Eu ies destul de des prin zona, deci daca chiar vreti da-ti un SMS si ne plimbam: 0766505570 Bafta! Mesaj completat Merge cineva la SMAEB in weekend? Daca la plimbari nu vreti sa iesiti, poate la targ e altceva. Eu o sa fiu acolo si sambata si duminica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 salutare mai domnilor si doamnelor. tot in ciorogarla si eu cu un hornet albastru, dar mai pe la intrarea in localitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate