dodoktm Postat Septembrie 6, 2012 Share Postat Septembrie 6, 2012 Ma, dupa 20 minute de cautari, luat cu GPS-ul metru cu metru in jurul locatiei mentionate, cautat strazile adiacente in intrebat lumea, nu am gasit acest numit Club Belvedere si am plecat acasa. L-am sunat pe DragonKnight sa aflu mai multe informatii, dar sta cu telefonul inchis. Ce sa zic, data viitoare poate vine cu instructiuni mai precise sau alege o locatie mai cunoscuta. fosrte simplu de ajuns de la primaria clinceni, mergi drept inainte -directia bragadiru d.n. si mergi si mergi pana o sa iti apara pe partea stanga un mare benner cu reclama: strand, balta de pescuit, terenuri de tenis..ce dreaq mai scrie akolo...belvedere. faci akolo stanga si mergi cam 200m, drumul coboara direct in strand nu ai cum sa o ratezi,crede-ma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 a ratat . oricum. am fost, am stat, tot 2 persoane. daca si data viitoare vom fi tot 2, pentru mine va fi si ultima, ca nu vad rostul sa bat atata drum sa ma vad cu sandman, care de fapt sta 500 metri mai sus de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 a ratat . oricum. am fost, am stat, tot 2 persoane. daca si data viitoare vom fi tot 2, pentru mine va fi si ultima, ca nu vad rostul sa bat atata drum sa ma vad cu sandman, care de fapt sta 500 metri mai sus de mine. Pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Au fost doar 2 persoane pentru ca locatia nu e clara. Crede-ma ca am cautat peste tot langa locatia GPS mentionata in primul post. Am vazut un afis unde scrie balta la dreapta, dar nu zicea nimic de strand, restaurant si nicaieri nu am gasit un afis cu numele Belvedere. Vad ca DragonKnight nu a raspuns nici pana acum. Ar fi frumos data viitoare sa se asigure ca toata lumea a inteles unde e si sa tina telefonul deschis. Editat Septembrie 7, 2012 de Hyadum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 pai daca identific eu bine nickul cu persoana, Dragonul mi-a zis de data trecuta ca nu ajunge. daca ai ajuns doar la afisul cu balta la dreata.....mai aveai de mers ceva km pana la intrarea in complex belvedere. dar data aviatoare, daca plecam tot 3 din ciorogarla, poate mergem in grup. daca mergem doar cei din ciorogarla, nu mai mergem si stam pe langa casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Locatie : http://www.salonevenimente.ro/?page_id=177 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) poate o sa fie mai cu spor, urmatoarea intalnire. Editat Septembrie 7, 2012 de sandman86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 (editat) maine va intalniti? nr meu : 0727390650 cand va mai intalniti sa ma sunati si pe mne si vin cu cea mai mare placere Editat Septembrie 7, 2012 de Marian96 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Salutare, Am revenit pe meleagurile noastre. Scuze Hyadum dar frate am fost plecat din tara o saptamana iar pe tel meu nu am roaming asa ca de aceea nu era deschis. Joia asta o sa fiu prezent! Dragilor, daca va este mai usor ca sa nu mai bajbaiti atata dupa locatia de intrunire va propun sa ne intinlim la Bardak Motors in parcare si de acolo va duc eu. Locatia cu pricina - service-ul moto - este pe soseaua principala din Domnesti cum vii dinspre centura pe partea stanga. DECI - DORITORII DE INTRUNIRE JOIA ASTA - LA 8 PM SA SEMNEZE DE PREZENTA. ...am vazut ca sunt propuneri si pt alte ore pt intrunire. Hai sa vedem la ce ora convenabila pt toata lumea ne putem intinli. Astept propuneri. Editat Septembrie 11, 2012 de Dragon Knight Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 7-7:30 PM sunt acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Tot pe la 7 ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 ca si data trecuta. 7 - 7.15 sandman, daca vrei sa merem impreuna da un pm cu telefonul sa te sun cand plec (nu stiu daca mi l-ai mai dat, dar sa fie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Salutare, asa cum am spus o sa vin si eu in jur de 7:30 pm. Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Am uitat sa anunt aici. Am vandut Bandit-ul, asa ca deocamdata stau pe bara pana iau altceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Acum am inteles de ce n-ai raspuns la sms. Gasca ne vedem si maine? Aceeasi locatie iar pt mine aceeasi ora: 8 pm. Hai cu asfaltu uscat cat mai e vreme buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 (editat) Am vb cu dragon knight, el o sa vina pe la 7:30 - 8. Care vine mai devreme, da-ti un mesaj sau postati aici. Daca nu tot pe la 7:30 apar si eu. Editat Septembrie 20, 2012 de sandman86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 7:30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Salut, Sper sa nu dea cu ploaie ca daca se intimpla asta eu zic pas azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Septembrie 21, 2012 Share Postat Septembrie 21, 2012 Am ajuns pe la 7:15 si nu a venit nimeni pana la 7:30, dupa care am plecat ( a inceput sa bata rau vantul). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Septembrie 25, 2012 Share Postat Septembrie 25, 2012 Salutare, Eu as vrea maine sa ajung la arc. Vine cineva? POIMAINE - Daca nu ploua - ne vedem la aceeasi ora: pt mine 8 pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 cred ca ajung si eu la arc, pe la 7 si 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camionistul Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 si eu pe langa voi prietene , va vad mai mereu eu stau pe drumul de teghes am un zx6r gri .alin ma numesc bine ati venit printre noi aici la tara respect maxim poate dam, o tura cu toti intro zi. Ioana imi pare rau sa te dezamagesc dar nu. Dupa cum imi spune si nickul practic sportul numit polo pe apa. Am terminat campionatul si ma intorc acasa victorios. Si te corectez suntem 2 adica eu si Kiki. suntem mai multi prieteni sunt alin am un zx6r gri sobolan stau pe drumul de teghes suntem aproape poate dam o tura cu toti.va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Septembrie 26, 2012 Share Postat Septembrie 26, 2012 si eu pe langa voi prietene , va vad mai mereu eu stau pe drumul de teghes am un zx6r gri .alin ma numesc bine ati venit printre noi aici la tara respect maxim poate dam, o tura cu toti intro zi. suntem mai multi prieteni sunt alin am un zx6r gri sobolan stau pe drumul de teghes suntem aproape poate dam o tura cu toti.va salut Bine ai venit Alin! Noi ne intrunim - asta daca nu ai aflat - la complexul Belvedere (aproape de limita cu Bragadiru) in fiecare joi pe seara - dupa 7:30. Daca sunteti mai multi - asa cum zici tu - anunta gasca sa ne cunoastem. De exemplu - maine - JOI - la Belvedere la 8 vin eu - altii - 7:30...PM Coobra - frate eu am ajuns la 8:45 cand deja lumea cam pleca la Bickers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Eu pe la 8 ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) salutare poate iesim toti maine, adica vineri ca eu azi nu pot sa ajung. Si eu stau in domnesti si cunosc complexul belvedere .. stima Editat Septembrie 27, 2012 de DarkMoto46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate