->Bullet<- Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 batrane lasa gargara...cum facem sa aflam mai multe info(=poze) cu asta chopper san moto a ?! http://www.youtube.com/watch?v=EY43766lkEM...feature=relatedcu un raget criminal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 http://www.youtube.com/user/lifestyle44nuriyoshi mai! si am mai gasit imagini cu el, da am zis ca nu le pun sa nu plictisesc pe careva, pina una alta savureaza si din asta, impresionant de placuta pictura pe mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 plictiseste-ma cu un pm sau cu un mail te rog , da' insist ! saru' mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 super tare frate .... acum m-ai ranit la corason pt k mi-am adus aminte de kickul de la sr...... dar sunt tare filmuletzele.... RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 (editat) Caut semnalizari ceva de genul: http://www.louis.de/_104f22424b2195abca1ba...tnr_gr=10033067 La louis mi se par destul de scumpe. Asa ca daca aveti asa ceva... PM Mersi Editat Ianuarie 20, 2010 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Un Ironhead superb............... De apreciat la acest motor faptul ca e facut totusi de un simplu posesor pasionat ci nu de o echipa de custom sau mai stiu eu ce construcor renumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaurus Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Intradevar o bijuterie. Mesaj completat Un knucklehead frumusel Si noul model de rezervor Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 Intradevar o bijuterie.Mesaj completat Un knucklehead frumusel Si noul model de rezervor Harley undei Knuckelheadul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaurus Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 undei Knuckelheadul? my bad, rong pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Ianuarie 22, 2010 Share Postat Ianuarie 22, 2010 my bad, rong pic frumos knucklehead-ul da numa bobber nu ii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaurus Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Trebuia sa vina si cu transformarea, mai incerc o data daca nici acum nu reusesc ma las de postat poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 23, 2010 Share Postat Ianuarie 23, 2010 Trebuia sa vina si cu transformarea, mai incerc o data daca nici acum nu reusesc ma las de postat poze las ca merge nu te lasa invins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Ianuarie 30, 2010 Share Postat Ianuarie 30, 2010 (editat) Trebuia sa vina si cu transformarea, mai incerc o data daca nici acum nu reusesc ma las de postat poze Super fain motorul din poza,dar este un bobber atipic.Contine elemente ciudate,cum ar fi sisy bar-ul patrat si scaunul stil japonez. Plus faptul ca are inca bordul montat si capacul de la filtrul de aer,adica este bobberit incomplet. Evacuarile si sisy bar-ul sunt tipice San Francisco. Foarte ciudat amestec dar rezultatul este fain. P.S. - Aripa patrata NewYork style este cam fortata si pare cam lunga dupa sisy bar. Ca are sisy bar montat este iarasi ciudat. Mesaj completat Cam asta este sablonul de bobber din anii 50. Si la cel din poza ,evacuarea este atipica,adica in afara sablonului. Are scarite in loc de floorboards. Acum am observat ca am scris sissy bar cu un singur s mai sus... Editat Ianuarie 30, 2010 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 1, 2010 Share Postat Februarie 1, 2010 (editat) Salut! Incet-incet avansam. Am comandat sa solo, dar din cauza formei am trimis inapoi si am decis sa facem unu dupa gustul nostru (poza atasata). Am terminat aripa din fata (poze slabe cu telefon), suportul de numar e aproape terminat (mai adaugam o teava subtire pentru cabluri.) Aripa spate iarasi aproape terminata, mai vrem sa rigidizam(ca si in imagine). Dupa aia prelungim un pic rezervorul ca forma e prea "patrata", care a fost acoperit pana acum. Mai revin cu poze, daca ne lasa frigul, ca aici sunt temperaturi sub -20gr Orice parere e binevenita! Editat Februarie 1, 2010 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 Salut! Incet-incet avansam. Am comandat sa solo, dar din cauza formei am trimis inapoi si am decis sa facem unu dupa gustul nostru (poza atasata). Am terminat aripa din fata (poze slabe cu telefon), suportul de numar e aproape terminat (mai adaugam o teava subtire pentru cabluri.) Aripa spate iarasi aproape terminata, mai vrem sa rigidizam(ca si in imagine). Dupa aia prelungim un pic rezervorul ca forma e prea "patrata", care a fost acoperit pana acum. Mai revin cu poze, daca ne lasa frigul, ca aici sunt temperaturi sub -20gr Orice parere e binevenita! pacat de imagini ca nu distingi multe. saua si aripa spate e faina. trebuia s-o spun de la inceput... nu modifica partile originale,pastreazale,modifica altele, se gaseste un agent de circulatie si se va gasi sa-ti ia talonul, si apoi cauti si dai bani grei sa-ti iei parti originale sa poti sa treci ITP la RAR.... aripa fata vei regreta ca ai tait-o, vei simti tu pe fata ta la prima ploaie...... e fain taita da nu e practica, nu pentru clima din Romania, tinind cont ca ai un cruiser de toata frumusetea banuiesc si eu ca nu te vei uita la ea. prinde forma.... spor sa ai! Mesaj completat din ce aveam strinse pe CD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 2, 2010 Share Postat Februarie 2, 2010 (editat) pacat de imagini ca nu distingi multe.saua si aripa spate e faina. trebuia s-o spun de la inceput... nu modifica partile originale,pastreazale,modifica altele, se gaseste un agent de circulatie si se va gasi sa-ti ia talonul, si apoi cauti si dai bani grei sa-ti iei parti originale sa poti sa treci ITP la RAR.... aripa fata vei regreta ca ai tait-o, vei simti tu pe fata ta la prima ploaie...... e fain taita da nu e practica, nu pentru clima din Romania, tinind cont ca ai un cruiser de toata frumusetea banuiesc si eu ca nu te vei uita la ea. prinde forma.... spor sa ai! Mesaj completat din ce aveam strinse pe CD In primul rand, am toate piesele originale, cele noi sunt facute de la zero. Pentru ca daca o sa vina timpul sa vand (nu vreau, dar cine stie ce aduce viitorul) cred ca vand mai usor sub forma originala. Mai mult, ca sa nu pierd paintul, am gasit un vulcanolog cu care am schimbat aripile si rezervorul, asa ca munca lui Zoli e salvata Iar despre clima romaniei.... Am saturat de ploile de aici, ca la fiecare iesire ma prinde o ploaie, asa ca daca ploua cer inca o zi libera de la seful, si mai raman la o bere Mersi! Editat Februarie 2, 2010 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 poate sunt printre voi care servesc si "felul 2" http://www.youtube.com/watch?v=CzP3VgDa_EI...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Ce parere aveti: merita banii guma White wall sau nu? Eu am auzit, ca se decoloreaza repede, sau daca se murdaresc nu poti curata... Multumiri anticipate! Mesaj completat Ce parere aveti: merita banii guma White wall sau nu? Eu am auzit, ca se decoloreaza repede, sau daca se murdaresc nu poti curata... Multumiri anticipate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joshua Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Ce parere aveti: merita banii guma White wall sau nu? Eu am auzit, ca se decoloreaza repede, sau daca se murdaresc nu poti curata... Multumiri anticipate! Mesaj completat Ce parere aveti: merita banii guma White wall sau nu? Eu am auzit, ca se decoloreaza repede, sau daca se murdaresc nu poti curata... Multumiri anticipate! salut. recomand cu incredere aceste gume. am pe spate asa ceva de mai bine de un sezon si cand am montat-o, partea alba era galbena si plina de ulei si vaselina dar la prima spalare a iesit imaculata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 salut. recomand cu incredere aceste gume. am pe spate asa ceva de mai bine de un sezon si cand am montat-o, partea alba era galbena si plina de ulei si vaselina dar la prima spalare a iesit imaculata Si cu ce ai spalat? Poti sa pui o poza cu guma? Mesaj completat Am mai avanasat un pic. Am montat rezervorul nou, care va fi modificata un pic, ca acum e prea patrata forma. Urmeaza vopsitul pieselor, montarea semnalelor stopului etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Si cu ce ai spalat? Poti sa pui o poza cu guma?Mesaj completat Am mai avanasat un pic. Am montat rezervorul nou, care va fi modificata un pic, ca acum e prea patrata forma. Urmeaza vopsitul pieselor, montarea semnalelor stopului etc.... nice, merge guma alba. motorul tau e pe cardan, deci nu ai avea probleme cu murdaria de la lant ca mine. aia nu se mai curata. in rest iese alb destul de usor cu apa calduta si carpa. intrebare de unde ai facut rost de tabla aia care acopera cadrul sub sha? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 nice, merge guma alba. motorul tau e pe cardan, deci nu ai avea probleme cu murdaria de la lant ca mine. aia nu se mai curata. in rest iese alb destul de usor cu apa calduta si carpa. intrebare de unde ai facut rost de tabla aia care acopera cadrul sub sha? Mersi. Tabla aia e facut de noi, ca si restul pieselor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Si cu ce ai spalat? Poti sa pui o poza cu guma?Mesaj completat Am mai avanasat un pic. Am montat rezervorul nou, care va fi modificata un pic, ca acum e prea patrata forma. Urmeaza vopsitul pieselor, montarea semnalelor stopului etc.... Faina treaba faci omu', faina faina! Astept cu nerabdare sa vad ce iasa! O singura parere personala am despre numarul lateral: - nu poti sa-l faci mai simplu? ca mi se pare prea aiurea (parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Februarie 11, 2010 Share Postat Februarie 11, 2010 Faina treaba faci omu', faina faina! Astept cu nerabdare sa vad ce iasa! O singura parere personala am despre numarul lateral: - nu poti sa-l faci mai simplu? ca mi se pare prea aiurea (parerea mea) Aiurea? Mai dezvoltat te rog... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joshua Postat Februarie 12, 2010 Share Postat Februarie 12, 2010 Si cu ce ai spalat? Poti sa pui o poza cu guma?Mesaj completat Am mai avanasat un pic. Am montat rezervorul nou, care va fi modificata un pic, ca acum e prea patrata forma. Urmeaza vopsitul pieselor, montarea semnalelor stopului etc.... la spalatorie auto ... stai linistit ca nu-i asa de negru dracu, il spalam si pe el. apropo fain o iesit motoru... cum iti imbraci scaunul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate