sacal Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 am avut o virago de 250, in cateva zile voi avea un gsxr 600. o fi bine... o fi rau... poate au mai trecut si altii prin chestia asta si ma pot ajuta cu un sfat, o vorba buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iunie 11, 2005 Share Postat Iunie 11, 2005 ai vandut deja geaca de piele cu franjuri si ciocatele? nu uita sa pui poze cand vine gixerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 am avut o virago de 250, in cateva zile voi avea un gsxr 600.o fi bine... o fi rau... Depinde de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Iunie 12, 2005 Autor Share Postat Iunie 12, 2005 mi-e cam teama de primul drum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Iunie 12, 2005 Share Postat Iunie 12, 2005 felicitari, vezi ca n-are nici o legatura una cu alta (motocicletele), ia-ti-o si hai sa ne dam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Sa ne tzii la curent cu evenimentele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Shi SV-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 13, 2005 Admin Share Postat Iunie 13, 2005 (editat) am avut o virago de 250, in cateva zile voi avea un gsxr 600.o fi bine... o fi rau... poate au mai trecut si altii prin chestia asta si ma pot ajuta cu un sfat, o vorba buna... Servus.. Si eu am facut treaba asta. Anul trecut am facut vreo 11000 km pe VN 1500,iar asta iarna mi-am luat ZZR 1100.Diferentele sunt enorme,incepind cu pozitia de condus si terminind cu puterea dezvoltata de motor. Prima mie de km ia-o usor,incearca sa te obisnuiesti cu el,or sa-ti amorteasca incheieturile,te vor durea bratele,dar incet-incet o sa te obisnuiesti.Fii foarte atent la cum pui gazul pe ea,reactia motorului iti va parea salbatica la inceput dar apoi o sa te obisnuiesti.Senzatiile sunt cu totul altele,dar or sa-ti placa foarte mult.Asta este motivul pentru care nu imi vind nici una din motociclete,sunt doua feluri total diferite de a avea orgasm(daca pot spune asa..).Chiar sunt curios ce o sa simti. Bafta multa.. Luigi Vicol Editat Iunie 13, 2005 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 am avut o virago de 250, in cateva zile voi avea un gsxr 600.o fi bine... o fi rau... poate au mai trecut si altii prin chestia asta si ma pot ajuta cu un sfat, o vorba buna... Welcome! ....Buna alegere.Fa-ti mana pe ea si hai sa ne dam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 hmmmm, schimbare majora. pt calitate as fi ales o Honda, poate chiar un VFR. Diferenta este mare la condus si senzatie de viteza. Fereste-te de nisip si un cu noul motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 15, 2005 Admin Share Postat Iunie 15, 2005 Sunt diferente. Baiazid a facut anul trecut o schibare asemanatoare si povestea de ceva incompatibilitati dintre unele parti anatomice si rezervor la franare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Eu am trecut de pe DragStar pe Fazer 600 nu are nici o treaba cu ce am condus pana acum poate doar echilibrul pe doua roti . Ma consider din nou incepator dupa 3 ani de condus DragStarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iunie 17, 2005 Share Postat Iunie 17, 2005 Eu am trecut de pe DragStar pe Fazer 600 nu are nici o treaba cu ce am condus pana acum poate doar echilibrul pe doua roti . Ma consider din nou incepator dupa 3 ani de condus DragStarul Da asa este ai mare dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate