kebacsorin Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Sunt din Galati, si caut bikeri dornici numai de offroad. Suntem cativa care ne dam, si ma gandeam ca poate pe acest topic mai socializam si noi, si ne facem mai multi! Asa k dak cititi topicul si sunteti din Galati -Braila, faceti-va simtita prezenta, si hai sa iesim la endureala.. Iesim aproape in fiecare week, si uneori dupa 4 in cursul saptamanii.. Astept reply... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Sunt din Galati, si caut bikeri dornici numai de offroad. Suntem cativa care ne dam, si ma gandeam ca poate pe acest topic mai socializam si noi, si ne facem mai multi! Asa k dak cititi topicul si sunteti din Galati -Braila, faceti-va simtita prezenta, si hai sa iesim la endureala.. Iesim aproape in fiecare week, si uneori dupa 4 in cursul saptamanii.. Astept reply... nu se ingramadeste nimeni ?? :lol: haideti oamenilor pe dealuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tanu Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Salut sunt Andrei din Galati si ma pot baga si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kebacsorin Postat Mai 15, 2008 Autor Share Postat Mai 15, 2008 Salut sunt Andrei din Galati si ma pot baga si eu kebacsorin id-ul de mess, da-mi un mesaj, si facem schimb de nr de tel... si hai in echipa.. noi si azi ne-am dat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 kebacsorin id-ul de mess, da-mi un mesaj, si facem schimb de nr de tel... si hai in echipa.. noi si azi ne-am dat.. maine .. sau mai bine zis, azi .. sambata (17.mai.08) cineva interesat de o iesire .. la un enduro ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crosscr Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 maine .. sau mai bine zis, azi .. sambata (17.mai.08) cineva interesat de o iesire .. la un enduro ? te-ai hotarat unde vrei sa mergi azi noapte in vis ? maine .. sau mai bine zis, azi .. sambata (17.mai.08) cineva interesat de o iesire .. la un enduro ? te-ai hotarat unde vrei sa mergi azi noapte in vis ? ai spus ca mergi duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 te-ai hotarat unde vrei sa mergi azi noapte in vis ? te-ai hotarat unde vrei sa mergi azi noapte in vis ? ai spus ca mergi duminica am iesit si sambata chiar daca vineri seara am fost SHPART ) ... si inca ce acctiune a fost sambata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 daca vor baietii tai recomandari despre transnistria, sa ma intrebe pe mine ...Intradevar exista drumul ala care mergi 1 min prin Moldova. Singura parte proasta este ca te cam impusca la taxe, de reconstruire a satului de frontiera, etc, mizerii de-astea. Astept si eu o varianta mai buna. Auzisem ca era un bac spre Reni, dar nu mai stiu nimic de asta. kebacsorin id-ul de mess, da-mi un mesaj, si facem schimb de nr de tel... si hai in echipa.. noi si azi ne-am dat.. nu are idee ce inseamna cross dar are cebere! honda, frate ca e cea mai buna! ignoranta e la putere in galati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Salut! A Salut! Am un DR 350 si vreau sa ies la o endureala pe unde mergeti voi sau poate pe la Macin. Nu stiu daca sunt trasee enduro acolo ca n-am cautat. In orice caz poate iesim azi, daca nu, in weekend ca apoi plec la Bucuresti si pierd ocazia. Pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 (editat) daca chiar vreti sa iesiti intrati pe http://motociclism.ingalati.net/index.php si faceti-va cont si mult mai multi motociclisti acolo ca aici 2x Editat Iulie 24, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdykart Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 nu are idee ce inseamna cross dar are cebere! honda, frate ca e cea mai buna! ignoranta e la putere in galati! io is din macin shi am shi eu o motocicleta de cros de 250 marca wt motors... bogdy_kart2006 e id meu shi ash avea nevoie de camere pt ea care are ca vreau sa cumpar shi apoi is gata de drummm shi ma bag shi iooo.. helppp plsss Salut! A Salut! Am un DR 350 si vreau sa ies la o endureala pe unde mergeti voi sau poate pe la Macin. Nu stiu daca sunt trasee enduro acolo ca n-am cautat. In orice caz poate iesim azi, daca nu, in weekend ca apoi plec la Bucuresti si pierd ocazia. Pace! sunt din macin shi am shi eu un motor de cross marca wt motors dar imi trebuie camere la ea shi apoi is gata de drum... helpp please de unde pot sa imi iau .. id: bogdy_kart2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 acuma iesit ma la iveala ? cand nu mai am enduro ?! off... De la Macin , aveti trasee enduro de va saturati. Puteti intra pe drumul de cariera prin munti, pana sus.... puteti ocoli muntii si ajunge la Padurea Mare, un loc fantastic si deloc plictisitor. Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catab Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) Sunt din Galati, si caut bikeri dornici numai de offroad. Suntem cativa care ne dam, si ma gandeam ca poate pe acest topic mai socializam si noi, si ne facem mai multi! Asa k dak cititi topicul si sunteti din Galati -Braila, faceti-va simtita prezenta, si hai sa iesim la endureala.. Iesim aproape in fiecare week, si uneori dupa 4 in cursul saptamanii.. Astept reply... atv-isti suntem vreo 4-5 ,poate ne intalnim si ne organizam la o iesire! id. mess. "catalin_i_buruiana" Editat Octombrie 1, 2008 de catab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebelusa075 Postat Octombrie 25, 2008 Share Postat Octombrie 25, 2008 SALUT MA POATE AJUTA CINEVA CU NISTE INFORMATII?? VREAU SA DAU DE CAT. A SI NU PREA STIU NICI O SCOALA CARE SA AIBA MOTOR SA INVAT SI EU.....N-AM ZIS DAR SUNT DIN BRAILA....DECI DACA MA POATE AJUTA CINEVA..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 poate va intereseaza pe vreunul! aveti ecipament complet, fara cizme*(am si cizme dar is mai scumpe, tcx pro2) e negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut87 Postat Iunie 14, 2009 Share Postat Iunie 14, 2009 sall o sa am si eu o gilera si nu gasesc set motor de 50 sau de 80 cine stiie sa sp un pret ??multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nisda Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Salut Vechi topicul dar fac o incercare.Incepator- Suzuki DRZ 250 neimatriculat si fara permis caut colegi pentru iesiri in zona Galatiului sau peste Dunare,M-tii Macin,etc.Am o camioneta care poate transporta 2-3 motociclete. mail nistordan2000@yahoo.com. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ermitaje Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Nu se mobilizeaza nici un rider din Galați-Braila sa propună un program de ieșiri in weekend-uri ? Vad grupuri răzlețe de cate 2-3 fara o întâlnire concreta, in ambele orașe. Cred ca ar fi constructiv, daca s-ar organiza la nivel de oras câte o întâlnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Se merge mult mai bine singur...mă rog, eu merg mult mai bine singur. Mă opresc cînd vreau, cît vreau, unde vreau, merg cum vreau, asta e, sînt un egoist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ermitaje Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Am inteles. Înseamnă ca trebuie sa ma educ in acest sens... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Se merge mult mai bine singur...mă rog, eu merg mult mai bine singur. Mă opresc cînd vreau, cît vreau, unde vreau, merg cum vreau, asta e, sînt un egoist Asa e, si eu prefer singur, dar cateodata parca ai mai vrea sa schimbi o vorba cu cineva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 30, 2015 Share Postat Martie 30, 2015 Se merge mult mai bine singur...mă rog, eu merg mult mai bine singur. Mă opresc cînd vreau, cît vreau, unde vreau, merg cum vreau, asta e, sînt un egoist +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 31, 2015 Share Postat Martie 31, 2015 +2 » Post actualizat in 31 Mar 2015 06:21asta inseamna libertate, nu grup de 50 de insi care opreste din 50 in 50km. » Post actualizat in 31 Mar 2015 06:21*cifrele pot varia » Post actualizat in 31 Mar 2015 06:23Asa e, si eu prefer singur, dar cateodata parca ai mai vrea sa schimbi o vorba cu cineva.... ps. iei o gagica in spate sau un prieten si o sa vezi ca ai si cu cine vorbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Salut Sunt nou aici si tare bine mi-ar prinde un sfat pentru achizitionarea unui motor de enduro. Nu am mai avut pana acum . Am 1.90m in jur de 110Kg. Ce imi recomandati ? Am tot citit pe forum tot felul de pareri dar nimic concret. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Ce intelegi prin enduro? Vrei sa mergi cu moto pe platforma, o dai jos, iti faci de cap 2-3 ore prin padure, camp si dealuri si apoi inapoi acasa? Sau vrei ceva care sa mearga onorabil pe asfalt si sa nu dea inapoi cand e vorba de un neasfaltat sau un offroad usor, fara noroi sau carari de munte? Totul cu acelasi moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate