shashka Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 Comanda de pe un olx de acolo s-ar putea? A incercat cineva? As fi vrut sa cumpar niste piese de acolo. Iti trebuie pe cineva acolo. Dar este important ca acel cineva sa aiba idee cu ce se mananca o motocicleta. Sunt termeni tehnici si nu toata lumea ii cunoaste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Noiembrie 7, 2018 Share Postat Noiembrie 7, 2018 Eu când am găsit ataşul, l-am negociat direct cu vânzătorul în limba engleză iar restul (curieratul) l-a rezolvat omul meu de legătură ucrainean care l-a şi comandat la domiciliul său. Altfel nu se complică nimeni sau dacă se complică rişti să rămâi fără bani dacă nu ştii ucraineană. Poate comanzi ceva din Dombas, unde-i război. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WOLF MOTO Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Pare trainic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Ianuarie 8, 2019 Share Postat Ianuarie 8, 2019 cumpar atas pentru un mz es 0722443422 sau mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan p Postat Ianuarie 15, 2019 Share Postat Ianuarie 15, 2019 sa rezolvat(prin bunavointa cuiva caruia tin sa ii multumesc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Martie 7, 2019 Share Postat Martie 7, 2019 Un prieten vinde Yamaha Virago 750 cu ataş. Preţ 3800 euro. Moto se află în Satu Mare. Pentru detalii sunaţi la telefon 0740357205 şi întrebaţi. Motocicleta NU îmi aparţine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 23, 2019 Share Postat Octombrie 23, 2019 salut, stiati ca motocicletele cu atas si scuterele sau motocicletele pe trei roti vor fi interzise in centrul Bucurestiului daca proiectul cu taxa de poluare - vinieta Oxigen ramane asa ? Cei de la MOTO ADN au reusit sa ajute ca motocicletele sa fie exceptate de la efectele acestei legi dar proiectul suna "vehiculele cu DOUA ROTI", nu cu TREI. Uitati-va pe pagina de FB a Moto ADN , am scris un comment acolo .Comentati si voi acolo si daca il stiti pe presedintele asociatiei , Ravan Pavel, vorbiti cu el AZI , rugati-l sa faca ceva, ca maine joi 24 octombrie se voteaza deja legea ! Detalii aici https://www.facebook.com/motoADN.ro/?__tn__=kC-R&eid=ARAJBenxtwAzWZNm1L0fweyU8WsXAcg_3wIuWSbvlOTFJddWj0Xg1zl_aNyDTOYvdK66Bx45QDS9lWLH&hc_ref=ARTsd8088D08yxL2Q8tZPdiAT4SvSBhSMLaPlSvD_zvWsk54OqyN_qeb5VuqXU1RteU&fref=nf&__xts__[0]=68.ARCot8cpZBmy4AgWxxXuhuZQpsFGqpckksWdDgXG3cc5nH_RqD0l7-CzQikt25xBLyAGU6DhPU5XJ0kARTchZ5H24Y1Bu1S0g4hp80hQrVQDzNzL1bzgLub0Pui3hG0vFJpPG_DqxRUfcJGVYzf427isUX8H16gZLaaLZtTYGQoJ98aGIvbI6KTd4fEiJ8b1hUigB_DduRknwIDAEB8TIXBJ9TMdktERq20GtNOc2mjY0qPN8BEwB_SCA9-7vseRGotb_1B6e26CsOHssbNNYIIuD0shCdobwLsp-CDtCv7iSV2zEoH4-2FlVagiKURo4Gaq3torqrApm8fA45IrocbqI8COibHa2fZL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Extrem de multe motociclete cu atas care congestionau traficul prin Buricul Capitalei , nu vor mai putea circula. Dramatic! Trebuie infiintat de urgenta un grup de actiune pe facebuuc....problema aceasta nu poate ramane asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 24, 2019 Share Postat Octombrie 24, 2019 Acum 26 minute, ubord a spus: Extrem de multe motociclete cu atas care congestionau traficul prin Buricul Capitalei , nu vor mai putea circula. Dramatic! Trebuie infiintat de urgenta un grup de actiune pe facebuuc....problema aceasta nu poate ramane asa! bine, omule, te implici daca vrei sa ajuti alti confrati motociclisti (atasisti sau scuteristi pe 3 roti), daca nu , asta e. Oricum daca nu facem nimic , nu se intampla nimic, autoritatile tot timpul incearca sa impuna masuri restrictive sau sa taxeze cetatenii. Iar trendul cu taxe de plouare asta e peste tot in Europa, asa ca sa nu te miri daca si in Cluj, Iasi , Timisoara si alte orase mari primariile vor impune viniete pentru vehiculele mai poluante. Stiu ca tu nu ai nicio treaba la Dej dar eu incercam sa arat ca ar fi ciudat in primul rand sa taxezi motociclete daca vrei fluidizarea traficului si absurd sa nu taxezi motociclete cu doua roti si sa le taxezi pe cele cu trei drum bun si liber ! S-a rezolvat, oameni buni ! Nicio motocicleta sau scuter indiferent de numarul de roti nu va plati nico taxa sau nu va fi interzisa in Bucuresti ! Asta arata ca se poate cu implicare si preocupare pentru noi .Hai sa fim uniti in continuare Multumim Asociatia Moto ADN ! Detalii aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Octombrie 26, 2019 Share Postat Octombrie 26, 2019 Salutare, M-am apucat de refacut un atas Duna. Am comandat tapiterie, parbriz, ornamente si un set de spite din Ungaria. In paralel l-am dezechipat si arata dupa cum puteti vedea in pozele atasate. Intrebari pentru ceu care au experienta cu asa ceva: Ma sfatuiti sa refac la un tinichigiu zona reparată in trecut cu nituri? O recomandare de tinichigiu? Eventual si vopsitor ? Ce este acel cadru metalic cu doua tije filetate? Era prins de podea in spatele scaunului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Octombrie 27, 2019 Share Postat Octombrie 27, 2019 Salut!Cadru ala este adaugat de fostul proprietar[probabil sa puna baterie auto in el]. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 Aha. Pentru lampile de pozitie probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 28, 2019 Share Postat Octombrie 28, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 Sau mai multi Ah pentru motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 E asa de greu sa-ti imaginezi un magazin fara baterii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Ok. Am inteles. De partea de tinichigerie aveti vreun sfat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Daca ai inceput cu investitii in tapiterie si ornamente, cred ca ar trebui sa dai jos tablele alea si sa apelezi la un sudor. Dar vezi si ce sudor o face ca astia dupa ce gauresc tot, iti spun ca era oxidat atasul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Octombrie 30, 2019 Share Postat Octombrie 30, 2019 Vopsitori mai stiu. Un tinichigiu care sa lucreze cu aluminiu poti recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat Octombrie 31, 2019 Share Postat Octombrie 31, 2019 Doar din Suceava. Sau din Cernauti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrur Postat Octombrie 31, 2019 Share Postat Octombrie 31, 2019 Putin cam departe de Bucuresti. Mai cautam prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 29, 2021 Share Postat Septembrie 29, 2021 (editat) Cu dedicatie speciala, iata niste poze cu prinderi de diverse atase pe Simson: Stoye TML Duna (prinderea spate tre sa fie parca si mai lunga). Am avut si alt Duna, dar nu gasesc poza cu acela. Velorex (un pic mai multa stiinta aci): Editat Septembrie 29, 2021 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Septembrie 29, 2021 Share Postat Septembrie 29, 2021 (editat) Sunt aici! Din poza ta am dedus ca ai 210mm diferenta dintre axul rotii spate si axul rotii atas. Din cercetarile anterioare ziceau unii ca manualul da o plaja de 250-350 Acum 39 minute, Dimethylmercury a spus: Cu dedicatie speciala, iata niste poze cu prinderi de diverse atase pe Simson: Stoye TML Duna (prinderea spate tre sa fie parca si mai lunga). Am avut si alt Duna, dar nu gasesc poza cu acela. Velorex (un pic mai multa stiinta aci): Se vede omul pasionat cu chef de treaba, le face si in bucatarie. Sunt si unii dintre noi care se plang ca nu au garaj, nu este hala, nu este spatiu, nu sunt conditii pentru restaurari Editat Septembrie 29, 2021 de m72story Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Septembrie 29, 2021 Share Postat Septembrie 29, 2021 (editat) Pare-se ca exista mai multe teorii ale relativitatii (atasului fata de mobra). Eu am citit alta cand am maritat Velorexul cu Simsonul. Cert e ca a mers f bine asa, si prinderile din poze ar fi permis linistit orisice misculatie. Mai mult, din cate imi amintesc, nici Stoye Elastik-ul nu are avans mai mare. Vezi poza cu MZ-ul, care e similar. Pot masura si eu candva. Pana atunci, revin cu poze despre un alt atas maritabil direct cu Simson Sport. Uite, am gasit si poze cu primul meu atas. Acesta se prindea direct, fara nici o piesa intermediara. Acum 9 ore, patrick1 a spus: Adică CH3-Hg-H3C, pentru cine? Daca ai tangenta cu chimia, din partea mea ai un "nesatisfacator". Corect e H3C-Hg-CH3. E pentru cine is doreste o moarte lenta si cumplita. Acum 9 ore, m72story a spus: Se vede omul pasionat cu chef de treaba, le face si in bucatarie. Sunt si unii dintre noi care se plang ca nu au garaj, nu este hala, nu este spatiu, nu sunt conditii pentru restaurari Le dau dreptate. Sfatul meu personal e sa nu se apuce daca nu au cunostintele/conditiile/meseriasii. Viata-i scurta, mai bine te dai cu bicicleta (daca stii s-o intretii). Voie buna. Editat Septembrie 29, 2021 de Dimethylmercury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 29, 2021 Share Postat Septembrie 29, 2021 O rețetă de explozibil ușor de obținut în regim DIY? Întreb pt un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cinezicealae Postat Septembrie 30, 2021 Share Postat Septembrie 30, 2021 Acum 6 ore, ENEOS a spus: O rețetă de explozibil ușor de obținut în regim DIY? Întreb pt un prieten. Acid azotic + celuloză = love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate