algabone20 Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Honda CBR 600F4 model 2000. O motocicleta ideala pentru touring si de oras.Pozitie foarte comoda la drum lung asta si datorita parbrizului aftermarket Zero Gravity, dar si a ciclisticii.Comsum undeva intre 6-6,5 la un mers normal schimbat pe la 6000 rpm.Nu este o motocicleta brutala , poate fi folosita cu incredere si de incepatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 (editat) e super frumoasa dar asta e o motocicleta SUPERSPORT nici pe deoparte touring ia mergi tu vreo 100-150 km intr`una sa vezi ce te dor incheieturile si ceafa cum sa le recomanzi la incepatori 600 ?? hai bafta pa Editat Mai 10, 2008 de Vici Biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 e super frumoasa dar asta e o motocicleta SUPERSPORT nici pe deoparte touring ia mergi tu vreo 100-150 km intr`una sa vezi ce te dor incheieturile si ceafa cum sa le recomanzi la incepatori 600 ?? hai bafta pa Ba e sport-touring si e buna pentru incepatori, aia care-s mai normali la cap! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Honda CBR 600F4 model 2000. O motocicleta ideala pentru touring si de oras.Pozitie foarte comoda la drum lung asta si datorita parbrizului aftermarket Zero Gravity, dar si a ciclisticii.Comsum undeva intre 6-6,5 la un mers normal schimbat pe la 6000 rpm.Nu este o motocicleta brutala , poate fi folosita cu incredere si de incepatori. e super faina , sa te bucuri de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Este o motocicleta super buna. Am avut 600 F3 si a fost o experienta fantastica. Am facut multi km cu foarte mare placere. Ciclistica buna, confortabila, frumoasa, fiabila...este excelenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 e super frumoasa dar asta e o motocicleta SUPERSPORT nici pe deoparte touring ia mergi tu vreo 100-150 km intr`una sa vezi ce te dor incheieturile si ceafa cum sa le recomanzi la incepatori 600 ?? hai bafta pa Am avut un F4 timp de un an... itzi spun eu ca nu te dor incheieturile si nici ceafa... Nu e supersport, dar am castigat cu ea la liniutze pe aeroport, la clasa de 600 E buna, nu recomandata, incepatorilor ...trebuie sa fi tare cumpatat pe ea( a 3-a decupleazsa la 200 km/h ) se poate merge si sportiv pe ea... Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
algabone20 Postat Mai 12, 2008 Autor Share Postat Mai 12, 2008 e super frumoasa dar asta e o motocicleta SUPERSPORT nici pe deoparte touring ia mergi tu vreo 100-150 km intr`una sa vezi ce te dor incheieturile si ceafa cum sa le recomanzi la incepatori 600 ?? hai bafta pa Acum depinde si de incepator daca ii da gaz la max se curata. E super confortabila, eu unu am facut tara cu ea si pot sa ma declar multumit.O pot confirma poserorii. Bye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GJ 00 VEX Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Ba e sport-touring si e buna pentru incepatori, aia care-s mai normali la cap! Bine ca ai dat tu replica...Omu' e in nestiinta de cauza. Daca asta e SS, rr-u ce e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu57 Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Dupa 2 ani jumate de la ultima replica pe acest topic, si 5 luni de cand n-a mai dat pe forum, sigur iti va raspunde imediat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
algabone20 Postat Martie 14, 2011 Autor Share Postat Martie 14, 2011 Dupa ceva lipsa pe forum am revenit cu ceva modificari la motoreta. A primit o guma fata spate Michelin 2CT + o toba titan Arrow (not for road use) cica. Problema e ca sunetul e mult imbunatatit, dar partea proasta e ca motoreta trage mai prost ca inainte. Din ce am auzit se zice ca ar trebui refacuta carburatia dupa schimbul esapamentului. Stie cineva sau a patit cineva la fel.... O zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
algabone20 Postat Mai 2, 2012 Autor Share Postat Mai 2, 2012 Poze noi de la ultimele plimbari. Motoreta se comporta bine, chiar confortabil as putea spune. Astept pareri de la cei care detin astfel de model. O zi buna !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 (editat) Poze noi de la ultimele plimbari. Motoreta se comporta bine, chiar confortabil as putea spune. Astept pareri de la cei care detin astfel de model. O zi buna !!! F-urile sunt motoare exceptionale. Eu m-am indragostit de al meu si nici macar nu e 4 1.Pune-i crashpaduri. Sansele sa nu o scapi o data si o data sunt minime. Platforma costa mult. Ca sa nu mai vorbim de reparatii.. 2.Daca te doare posteriorul dupa cateva ore de mers du saua la modificat. Altfel, pozitia de mers e confortabila. Eu merg pe ea de dimineata pana seara si nu ma doare nimic. 3. Daca mergi noaptea pune-i bixenon si se face lumina. E altceva. Sanatate si virtute! Si asfalt curat si uscat Editat Mai 2, 2012 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos_90 Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 Si eu sunt incepator pe f4 si pana acum m-am inteles foarte bine cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
algabone20 Postat Mai 2, 2012 Autor Share Postat Mai 2, 2012 F-urile sunt motoare exceptionale. Eu m-am indragostit de al meu si nici macar nu e 4 1.Pune-i crashpaduri. Sansele sa nu o scapi o data si o data sunt minime. Platforma costa mult. Ca sa nu mai vorbim de reparatii.. 2.Daca te doare posteriorul dupa cateva ore de mers du saua la modificat. Altfel, pozitia de mers e confortabila. Eu merg pe ea de dimineata pana seara si nu ma doare nimic. 3. Daca mergi noaptea pune-i bixenon si se face lumina. E altceva. Sanatate si virtute! Si asfalt curat si uscat Nu spatele chiar nu ma doare deloc, au fost veri in care am facut Bucuresti-Mamaia chiar si fara oprire si nu au fost probleme. Legat de lumini am ales solutia cu bex Philipls Blu vision care e ok dar nu se compara cu un xenon dar este peste becurile de serie. In rest ce sa zic e destul de acceptabila ca si putere chiar si un incepator o poate folosi fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikidude Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 e super frumoasa dar asta e o motocicleta SUPERSPORT nici pe deoparte touring ia mergi tu vreo 100-150 km intr`una sa vezi ce te dor incheieturile si ceafa cum sa le recomanzi la incepatori 600 ?? hai bafta pa cu 600 am inceput si eu si daca esti cu capu` pe umeri este motocicleta ideala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
algabone20 Postat Iunie 30, 2012 Autor Share Postat Iunie 30, 2012 (editat) Inca o poza cu Honda..... o sa revin zilele astea cu niste poze mai deosebite. Pana atunci urmeaza o plimbare nu de alta dar sunt 30 de grade afara. Cateva poze de ieri... Editat Iunie 3, 2012 de algabone20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 da,e chiar ok si pentru incepatori cel putin pt cei cumpatati la inceput...adica eu am una la fel de vreo 2 luni,e primul meu motor de 600 si chiar e foarte ok...o intrebare,tie nu iti zdrangane ceva pe la 5000-6000 de ture?mie imi suna ceva pe la 5-6000 rpm si cineva a zis ca poate fi de la intinzatorul de lant si sunt curios pt ca am mai auzit aceasta chestie la inca cativa cu acelasi model... buna,am o intrebare...pt honda cbr f4 din 2000,ca modelul din pozele de mai sus exista capac monopost?se poate pune daca e saua dintruna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xannom Postat Septembrie 9, 2012 Share Postat Septembrie 9, 2012 da,e chiar ok si pentru incepatori cel putin pt cei cumpatati la inceput...adica eu am una la fel de vreo 2 luni,e primul meu motor de 600 si chiar e foarte ok...o intrebare,tie nu iti zdrangane ceva pe la 5000-6000 de ture?mie imi suna ceva pe la 5-6000 rpm si cineva a zis ca poate fi de la intinzatorul de lant si sunt curios pt ca am mai auzit aceasta chestie la inca cativa cu acelasi model... buna,am o intrebare...pt honda cbr f4 din 2000,ca modelul din pozele de mai sus exista capac monopost?se poate pune daca e saua dintruna? Din ce am auzit eu,e de la transmisie. Foarte frumoasa,ai avut pana acum experiente nefericite cu ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilea Alin Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 scuze de inactivitate dar nu am mai avut posibilitatea o vreme asa ca o sa raspund acum...nu,nu am avut experiente nefericite cu ea pana acum desi sunt la primul sezon si prima motocicleta de 600 si sunt foarte multumit de ea...da,am mai auzit ca e de la intinzator dar nu bate tare asa ca am lasat-o asa sezonul acesta dar probabil sezonul viitor o sa merg la un mecanic cu ea pt a nu se agrava treaba cu zdranganitul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate