ali baba Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Tocmai ne-am intors din cea mai frumoasa vacanta a noastra ( de pana acum). Traseu: Bucuresti - Salonik - Olimp - Pelion (Volos, tur Pelion) - Delphi - Atena (Pireu) - Epidaur - Napflio - Tirint - Argos - Mycene - Dimitsana - Olympia - Nafpaktos (Petra) - Ioaninna - Meteora - Salonik - Halkidiki - Xanti - Bucuresti (3700km). Buget: 2500euro - dupa Salonik si Atena imi era teama sa nu depasim 3000. In general am mers o zi dupa care am stat o zi, pentru a avea timp de vizitare. Am facut (adica Lidia a facut) 300 de fotografii din care imi este foarte greu sa aleg. Pe drum ne-am intalnit cu grupul Jadoo, la Volos si cu Rul si Ovidiu, la Napflio. Cu cei din urma am petrecut o zi foarte placuta in zona. Grecia ne-a oferit frumusetea exceptionala si dificultatea reliefului, vestigiile istorice, orase vechi frumoase si noi mai putin frumoase, localnici dornici sa ajute (la ridicat motocicleta, de exemplu), muzeele inchise si greva operatorilor de feribot de pe 1 mai, traficul nebun din Atena, preturile mari la cazare si masa, o bucatarie interesanta, dar cam grea, si multe altele. Avem de povestit cel putin pana la urmatoarea vacanta. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Mi-ai deschis apetitul Keep coming those photos and stories! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 Bravo, sa inteleg ca ai mers cu sidecase-urile neexpandate Eu m-am oprit in Thassos cu Foxbat & Co. Ne-am dat acolo pe curbe, moment in care am apreciat BMW-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Plexi Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Buna Aici http://flickr.com/photos/33048677@N00/ cei interesati pot vedea si alte fotografii din excursie. Confirm spusele lui Bogdan - a fost cea mai frumoasa excursie de pana acum dar si cea mai frumoasa excursie mijlocita de motocicleta (a noastra, a nu se intelege altceva pentru ca altceva nu ma intereseaza). Salutari fetelor din Rasnov ! Toate cele bune, Lidia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 Foarte frumos dar prea putine poze,nu fiti zgarciti. Asteptam detalii,sigur mai aveti multe de povestit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate