Axa cu Scame Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Salut! Iata ca ajung sa scriu pentru a 3-a oara la rubrica asta Dupa ce anul trecut am batut toate coclaurile cu Moto-Guzzi, a venit vremea schimbarii.De ce? La prima vedere Honda pare o jucarie pe langa "monstrul v2 in curmezis" . Chiar este! Numai ca e mai fasneata in oras si mai ales in afara asfaltului...am pierdut ceva la capacitatea de touring cu pasager si bagaje si stabilitate la drum lung dar am castigat la manevrabilitate, frane mai ferme, suspensie cu cursa mai lunga si trecerea de la sistemul clasic pe spate cu amortizare liniara la curba progresiva caracteristica sistemului "prolink" .In schimb, ma eneveaza ca in loc de cardan am lant si la asta trebuie sa stai tot timpul cu sprayul pe el, sa-l intinzi, si la un moment dat in loc sa schimbi uleiul schimbi kit de lant Plus faptul ca nu mai simti cuplul motorului direct in roata , socul in transmisie e amortizat de suspensie si elasticitatea lantului, adica senzatia de "putere" e diminuata. Bonus: se ridica mai usor pe o roata Inca imi lipsesc cei 2 piticei in V, si am tendinta sa merg subturat, obisnuit fiind cu cuplul inca din relanti. Totusi e bun si monocilindul cu conditia sa nu-i ceri nimic sub 3000 RPM. Si acuma poze... chiar daca o am de vre-o luna si ceva, de-abia acuma am si poze sa ma laud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 13, 2005 Autor Share Postat Iunie 13, 2005 Abia astept plimbarile lungi din vara Pe spate miu-am tras un cramponat cinstit si in continuare caut unul si pt fata, cu asta de acum ( cam de asfalt), pe iarba sau noroi torn filme de groaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 buey domnule ... o stiu, am vazut-o, te-am vazut pe ea deja... dar tot nu ma pot abtine sa te felicit si sa-ti urez asfalt uscat si fara necaz ... cam asa ceva....s-o stapanesti sanatos . P.S. vad ca pe toate le asortezi la culoarea gecii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Iunie 14, 2005 Share Postat Iunie 14, 2005 arata bine; m-ar bate si pe mine gandul sa incerc asa ceva, dar ... am o retinere. (in buzunar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 14, 2005 Autor Share Postat Iunie 14, 2005 P.S. vad ca pe toate le asortezi la culoarea gecii Pai da' ce-ai vrea, sa schimb geaca ???Imi place prea mult si deja s-a "format" pe mine Urmatoarea motocicleta va contine si alb Sau nu mai spal geaca in caz ca in loc de alb e cu gri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 14, 2005 Admin Share Postat Iunie 14, 2005 S-o stapanesti sanatos si sa ne vedem anul asta prin tara Iar la anul sa mai mare (capacitate, putere, ce vrei tu)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 14, 2005 Admin Share Postat Iunie 14, 2005 S-o stapanesti sanatos si sa ne vedem anul asta prin tara Iar la anul la mai mare (capacitate, putere, ce vrei tu)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 ahaa, inca unul care a vazut LUMINA. japan power felicitari, s-o stapinesti sanatos, si sa bati toti coclaurii cu ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 S-o stapanesti sanatos, omule! Sanatos si la punga gros, ca doar japanca ta nu merge cu apa de la robinet Cati mai multi km fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 15, 2005 Share Postat Iunie 15, 2005 Stapanire sanatoasa, multi km la bord si drum fara badarani si conservari prosti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate