asdfghjk Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Cateva poze de pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Foarte frumos, ceilalti ce asteapta? Doru a avut si timp de poze ca a mers mai mult singur, noi ne grabeam sa fim primii...unde? N-are importanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Cateva si de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Foarte frumos, ceilalti ce asteapta?Doru a avut si timp de poze ca a mers mai mult singur, noi ne grabeam sa fim primii...unde? N-are importanta plescoi mama 1. si asa am ajuns pe intuneric si nu vreu sa bag bani in benzina sa ma plimb "prin tunel" ca asa arata noaptea mersul cu moto 2. drumul cu serpentine si 2 benzi asta cere viteza daca vrei sa mergi incet mergem pe camp 3. si sicer cred ca iti pare rau ca ai venit cu noi si nu ai mers cu mae la targ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 cateva fotografii. super plimbarica , super vreme, frumos. viteza de motomondial . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Eu nu v-am mai prins din urma. Posibil sa fi trecut pe langa voi...dar nu-mi amintesc unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 plescoi mama1. si asa am ajuns pe intuneric si nu vreu sa bag bani in benzina sa ma plimb "prin tunel" ca asa arata noaptea mersul cu moto 2. drumul cu serpentine si 2 benzi asta cere viteza daca vrei sa mergi incet mergem pe camp 3. si sicer cred ca iti pare rau ca ai venit cu noi si nu ai mers cu mae la targ nu te mai ataca atata labuta, ca nu la tine ma refeream... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Eu nu v-am mai prins din urma. Posibil sa fi trecut pe langa voi...dar nu-mi amintesc unde. la un omv pe valea oltului. te-ai dus drept, te uitai in fata. am incercat sa te facem atent dar ai trecut . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Probabil cautam indicatoare si injuram ca nu stiam cat mai e pana in Pitesti N-am vazut o borna de kilometraj pe tot drumul ala. Nici nu m-am mai uitat prin benzinarii. Data viitoare imi iau hands free si vb la telefon . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 nu v-a plouat deloc? nici macar nu ati vazut vreun fulguit prin munti? la ce gradina zoo ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Pe la Medias ne-a facut fleasca si un pic de grindina. Gradina aia "zoo" e tortura pentru animalele alea...mai ales pentru lup. la Hanul Dracula in Danes unde am mancat au un tarc cu 2 struti si 3-4 cotete din alea in care e un lup, un ciobanesc mioritic, cativa porumbei si un uliu / vultur .. nu stiu ce era ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Vin si eu cu pozele diseara, dupa ce ma intorc acasa. Dar, cum scriam si pe topicul celelalt, am nevoie de un soft care sa intoarca cu capul in sus filmuletzele. Stiu ca exista. Poate are ianachim de la camera lui? Restectivele fisiere sunt mp4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Vin si eu cu pozele diseara, dupa ce ma intorc acasa. Dar, cum scriam si pe topicul celelalt, am nevoie de un soft care sa intoarca cu capul in sus filmuletzele. Stiu ca exista. Poate are ianachim de la camera lui? Restectivele fisiere sunt mp4. imi pare rau camera are doar softul ei mai rapid in cd care l.ai primit la tel sau de pe site telefonului bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 nu te mai ataca atata labuta, ca nu la tine ma refeream... Da la cine MA???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 nici la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 nici la tine OK, atunci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 filmulete, poze, nu mai puneti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 cine vrea 4 giga de filme din buc - sighisoara sa ma sune 0744657705 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Puteti sa-i dati beep. Va suna el. Telefon de firma...bla, bla Daca ii dati 2 beep-uri vi le si aduce (adresa pe sms). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 cine vrea 4 giga de filme din buc - sighisoarasa ma sune 0744657705 salut eu chiar vreau dar nu moaca ca nui frumos cu stima Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Si eu le-as vrea. Bere ? Dvd-uri la schimb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 sambata si dumminica sunt in bucale dupa, 2 sapt nu eu am un hard disc portabil pe care il putema atasa la un "labatop" inca un filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate