orlyy9 Postat Mai 13, 2008 Share Postat Mai 13, 2008 Excursie pe 2 roti pe data 17 August la etapa GP de la Brno.Plecarea pe data de 15.08.08 Se baga careva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seby Stone Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 nu sunt sigur dar cred ca eu ma bag.... am vrut si anu trecut si am ratat, sper ca anu asta ajung, tinem legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Aveti grija cu furatul acolo! Din cate am inteles chiar i s-a furat cuiva din Ro moto acolo anul trecut iar Cehia este oricum pe lista neagra la furturi de masini si moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmircea Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) salut propun ca prima oprire inspre Brno, Salzburg: sambata 16 august www.frequency.at RACE STAGE: BabyShambles, R.E.M., The Killers, The Wombats, The Charlatans etc.... si dupa aia fugutza de dimineatza catre Brno sa-l prindem si pe Valentino & Company. Editat Mai 20, 2008 de rmircea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 Pierdem timp la dus ,si nu prindem calificarile care sunt la fel de importante ca si cursa. Ne vedem acolo daca ne gasim.Pe 14 august voi fii la arad (Nadlac). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Cati sunteti, unde o sa dormiti ce bilete si de unde vi le luati ? M-as baga si eu dar inca nu stiu ce situatie financiara o sa am ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
torto Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 ferrari chiar a construit un moto si nu e nici sporttouring nici suzuki rf Detali.....>>>http://lansarimotoare.motorclub.ro/1_602_Terra_Modena_4425.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat Iulie 10, 2008 Autor Share Postat Iulie 10, 2008 Plecarea se face pe data de 14 dimineata din Bucuresti.Am inteles ca vin la circuit in jur de 260 mii de oameni. Loc pentru cort se gaseste foarte greu. Astept propuneri pentru o eventuala intalnire la circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 eu maine seara (vineri 18.07) plec intr-acolo. care vrei sa va combnati. Is cu masina. mai am 2 locuri. drumul dus intors costa 50 euro/om. bagati PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladut50 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Cei care mergeti pe motor hai sa ne intalnim in Oradea. Postati aici. /index.php?showtopic=202268 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phradamon Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 postez si aici.... vrea cineva din Iasi sau apropierea Iasului orase invecinate sa mearga la Brno? as avea 3 locuri disponibile in masina... Phradamon@gmail.com messenger tiberiu_arrows@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlyy9 Postat August 20, 2008 Autor Share Postat August 20, 2008 SUPER TARE BRNO 2008 . PACAT CA AU FOST PREA PUTINI ROMANI. LA ANU AR FII FRUMOS SA NE ORGANIZAM MAI BINE . AM INTALNIT GRUPURI DE ROMANI. 2,3 PERSOANE PIERDUTI IN MULTIME.PACAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate