mihaicbr Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 Am un bec ars pe bord la o Katana de 600. Este un bec care lumineaza ceasurile(de fapt doar unul din ceasuri). 12V si 3W asa scrie pe el. aveti idee pe unde gasesc in Bucuresti? pe Louis l-am gasit dar costa 0.95 eur, nu cred ca se complica cineva sa mi-l aduca....plus ca dureaza ceva timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 sistemul de prindere e mai deosebit. pur si simplu se infige intr-o protectie de cauciuc unde sunt niste cleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 AGIP - PETROM - LUKOIL - MAGAZINE PIESE DACIA (sunt cu tot cu fasung si de aceea s-ar putea sa nu le observi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 18, 2005 Share Postat Iunie 18, 2005 daca nu te descurci iti cumpar eu ca au langa mine la lukoil (am luat acum 2 saptamani asa ceva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iunie 18, 2005 Autor Share Postat Iunie 18, 2005 sa fie asa de simplu...? verific luni. merci mult morarugeorge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 daca e mic( diam bulei sa fie de 3-4 mm) atunci e bec de bord de Dacie si gasesti cu 20.000 la orice magazin.are un soclu negru, patrat, de unde iese prin tragere. Daca e mai mare , adica un diam de 8-10 mm, gasesti tot la magazine de piese auto , bec de bord de cielo.Eu am luat asa ceva pt semnalizari pe oglinzi (luate de la rusi).. Eu am pus la bordul italiencei mele un bec de semnalizare aripa de Dacia si merge boboc.N-am gasit de 3 W, am gasit de 2 si 4...l-am pus pe cel de 4 sa se vada mai bine, sper sa nu topeasca ceva pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pistolaru Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 La GSX tot bordu' e luminat cu beculete dintr-alea (cate unu pe fiecare ceas + cate unu pe fiecare indicator, vreo 9 in total). Eu le-am cumparat de la OMV parca, erau mai multe intr-o cutie dreptunghiulara, infipte intr-un carton perforat. Da' se gasesc peste tot... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Eu am asha ceva (shia luat taica-meu pentru Nubira) shi arata exact la fel, dar cred ca sunt de 5 w... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Iunie 20, 2005 Autor Share Postat Iunie 20, 2005 am luat de Dacie...asta avea la cel mai apropiat magazin. Este de 1.5W dar lumineaza suficient zic eu. Am zis ca mai bine sa fie mai mic...unu de 5W poate se incinge si cine stie ce topeste. Problema rezolvata. Multumesc pt sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 am luat de Dacie...asta avea la cel mai apropiat magazin.Este de 1.5W dar lumineaza suficient zic eu. Am zis ca mai bine sa fie mai mic...unu de 5W poate se incinge si cine stie ce topeste. Problema rezolvata. Multumesc pt sfaturi. daca esti din buc, gasesti la intersecti titulescu cu banu manta (langa scoala nr. 3) un magazin BOSCH. acolo au bec de care doresti. eu de acolo am luat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 La agip au o selectie mare de becuri. Eu am gasit niste becuri de la ceasul de ford la Paneuro pe Titulescu, deci au si acolo o selectie larga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate