superbec Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 As vrea sa schimb bujiile, reglez carburatoarele, schimbat ulei si semeringuri furca la motoreta, dupa ce am rasfoit forumu am ajuns la concluzia ca peste tot exista nemultumiri , mai putin bardak , Nu ma intereseaza neaparat un service cu firma mare in fata si nici nu ma zgarcesc cind e vb de mine/motor. Pana acum i-am schimbat singur ulei+filtru si placutele de frana .. rezultatul dezastruos , mi-a cazut casca in ulei Unde imi recomandati sa ma duc? fara programari&bullshit vreau sa astept 2-3 ore cat dureaza operatia si sa plec fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Ai PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitzibushu Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 asa secret e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Ai PM. Deci care e secretul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 si io as vrea asa ceva....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Ai PM. si tu ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 inca nu astept....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Purghy vezi ca te cam cauta astia cu PM-urile ai grija sa nu te prinda.Keep me posted. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 As vrea sa schimb bujiile, reglez carburatoarele, schimbat ulei si semeringuri furca la motoreta, dupa ce am rasfoit forumu am ajuns la concluzia ca peste tot exista nemultumiri , mai putin bardak , Nu ma intereseaza neaparat un service cu firma mare in fata si nici nu ma zgarcesc cind e vb de mine/motor. Pana acum i-am schimbat singur ulei+filtru si placutele de frana .. rezultatul dezastruos , mi-a cazut casca in ulei Unde imi recomandati sa ma duc? fara programari&bullshit vreau sa astept 2-3 ore cat dureaza operatia si sa plec fericit Simeringurile furca e nebunie mare...restul e usor ca popa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate