judas Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) In orice caz, vremea a foost super si astazi, avand in vedere ca suntem imediat la mijlocul lui noiembrie...Sa profitam si maine de vreme, ca de saptamana viitoare se cam beleste vremea.In poza cu mine , rodeam samanta, ca nam avut bani ca sa-mi iau ceva de prajit..., asa ca m-am pus pe samanta de bostan... Editat Noiembrie 6, 2010 de judas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 (editat) In orice caz, vremea a foost super si astazi, avand in vedere ca suntem imediat la mijlocul lui noiembrie...Sa profitam si maine de vreme, ca de saptamana viitoare se cam beleste vremea. Mesaj completat Bine ca am fost numa noi elita ,si nu au venit copilasi plangaciosi cu transpapul in garaj,ca nu aveam nici unul timp de dadacit . esti un adevarat profesor Editat Noiembrie 6, 2010 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 cred ca te referi la aia care nu au diareie verbala nu ? tatzi avetzi diaree , mai ales verbala ... Jackie - hai sa vezi k mi-am spalat Transh-lapu , c zici ? altu , ma io mi-am facut schimb d ulei .. altu Transh-lapu ii cel mai bun motor , etc etc .. bla bla bla ... mai exista shi alte motoare nu numai Transh-lapuri , da pt asta nimeni nu ishi ridica-n slavi motoru , k shi voi , o sama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Noiembrie 6, 2010 Share Postat Noiembrie 6, 2010 tatzi avetzi diaree , mai ales verbala ... Jackie - hai sa vezi k mi-am spalat Transh-lapu , c zici ? altu , ma io mi-am facut schimb d ulei .. altu Transh-lapu ii cel mai bun motor , etc etc .. bla bla bla ... mai exista shi alte motoare nu numai Transh-lapuri , da pt asta nimeni nu ishi ridica-n slavi motoru , k shi voi , o sama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 6, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2010 Mesaj completat Mesaj completat poza cu prajeala: si cu peisajul: o pereche de indragostiti (soimul de stanca) PS:1-0 pt suzuki vs honda (am in plus poza cu nurii asiaticei) Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 La inceputul lunii am facut un drum pe Valea Gurghiului: Zona e foarte frumoasa si salbatica, dar drumul e rau. Traseul in prima zi a fost: Cluj- Reghin - Gurghiu - Lapusna - Reghin - Eremitu - Campu Cetatii Am dormit la pensiunea "History" in Campu Cetatii: O recomand. Se mananca bine si fiecare casa are garaj. Prinde bine cand noaptea temperatura coboara sub zero. A doua zi m-am intors prin Sovata - Tarnaveni - Blaj - Teius - Aiud -Turda - Cluj. Poze mai putine din partea asta. Cine a fost pe Sovata - Balauseri si Tarnaveni - Blaj stie de ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 unii prind vreme mai buna decat altii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Ianuarie 5, 2011 Share Postat Ianuarie 5, 2011 Cluj, Florenta, Pisa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2011 poza nu zice nimic ... va spun eu : a trecut 1 luna si 10 zile de cand am spart cu un cui si piatra gheata din jurul cricului lateral sa pot veni inspre oras.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 poza nu zice nimic ... va spun eu : a trecut 1 luna si 10 zile de cand am spart cu un cui si piatra gheata din jurul cricului lateral sa pot veni inspre oras.... Napraznic ger , da de unde ai venit din varful muntelui ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2011 potcoveam renii lui mos CRACIUN . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 potcoveam renii lui mos CRACIUN . aha am inteles shefu potcoveai reni putere de la motocicleta ta :banana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Prima tura din 2011! Gilau-Tarnita si retur. Din cauza cetii cam asta s-a vazut sau nu s-a vazut de pe barajul tarnita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2011 (editat) azi vreme frumosa deci o tura mica de cafea :ciurila,vultureni,borsa,rascruci,centura apahida (239km/h) si cluj-napoca. POZE CAND IESE DIN COMA MOTOCICLISM .RO . SA ISI BAGE PERFUZII LA SERVER. Mesaj completat Mesaj completat Mesaj completat poze ! tot din weekendul trecut: Initializing Attachments... Editat Ianuarie 16, 2011 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 27, 2011 Share Postat Ianuarie 27, 2011 He he... ce vremuri... Pe cand aveam si eu DR 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Aprilie 10, 2011 Autor Share Postat Aprilie 10, 2011 (editat) Poze de saptamana trecuta si cealalta de dinainte de saptamana trecuta ,adica de acum 1 saptamana si de 2 ,adica 27 martie si 3-4 aprilie 2011 en. cu broaste nu am poze ,e prea frig inca.... Editat Aprilie 10, 2011 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Mai 15, 2011 Autor Share Postat Mai 15, 2011 (editat) new picture: ceva grohotis greu accesibil ...si un sopirlic. cu motorul....data viitoare. Editat Mai 15, 2011 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 11.06.2011 70 km in preajma Clujului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Iunie 11, 2011 Autor Share Postat Iunie 11, 2011 (editat) 11.06.2011 70 km in preajma Clujului faine poze ! cei in poza asta un bizon impaiat? Editat Iunie 11, 2011 de alexandru1771 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Nu, asta e un caine, manca-l-ar belitu' de ciobanesc prost, care m-a facut sa f*t o tranta, in incercarea de a-l evita. Dupa ce am cazut (santul din cauza inaltimii ierbii nu l-am ginit la timp ), ciobanescul si-a vazut de ale lui, ne mai latrand. Chiar ma gandeam, ca daca tot a fugit 300 m de la stana, macar putea sa fie mai insistent... Cand a vazut ca is pe jos (cel mai probabil din cauza ca s-a oprit motorul )...si-a luat prietenii si...La Revedere !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Te-o facut psihologic ciobanescul....bravo lui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
netrox Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Te-o facut psihologic ciobanescul....bravo lui.. =)) epic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 Te-o facut psihologic ciobanescul....bravo lui.. Iti raspund cu aceeasi replica, pe care mi-ai servito si tu la un moment dat Yzule! ca o tin de mult in mine Asta o fost "oblu in plaman" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate