misu_005 Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 sal cine stie cum arata un karpaty?daca stiti puteti sa mi ziceti daca pot sa ma plimb cu asa ceva fara carnet sau a1?dar numai cei care stiu nu sa si dea lumea cu parerea salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 ''A1'' inseamna : cilindreea maxima, mai mica sau egala cu 50cc sau viteza maxima, mai mica sau egala cu 50km/h Iar ''A'' de la reperele astea in sus.Asa zice legea. Fara carnet in nici un caz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 sal cine stie cum arata un karpaty... "karpaty" sau Carpati?... celebra motoreta romaneasca. Poate ai inteles tu gresit. Unde ai auzit de chestia asta? Cel putin eu unul nu am auzit de marca asta si vad ca nici lumea de pe aici nu se prea inghesuie sa de-a raspunsuri. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 @hell biker: o mica confuzie. ce zici tu pt A1 e de fapt pt "fara carnet". sub 50cmc, cu pedale. adica moped. A1 inseamna sub 125, adica minsk de exemplu. carpati-ul sigur se incadreaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 motocicletele cu caracteristici de bicicleta nu necesita permis(mopede..neaparat sa aiba pedale) restul pana la 125 de cmc necesita A1 ce se poate face de la 16 ani....deci Carpatiul sau Stela sau alte chestii de genu asta(nu au pedale) necesita permis categoria A1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Daca e vorba de "Carpati", este cu pedale(stiu fiindca are unchiu-meu) si cilindree sub 50cmc(vreo 49,....) deci intra la mopeduri si implicit nu-ti trebuie permis,casca(ma rog doar daca vrei tu pt. siguranta) si inmatriculare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 Ba e obligatorie casca! Iar ca alte obligatii adresate strict ciclomotoarelor: vit. max. si in oras si afara 45km/h, interdictie de a lua pasager, interdictie de a circula pe autostrazi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustin Postat Iunie 20, 2005 Share Postat Iunie 20, 2005 casca obligatorie, fara permis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hell biker Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 @Ticolino--ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iunie 21, 2005 Share Postat Iunie 21, 2005 merci eh, daca as avea si melci de kilometraj, atunci m-as simti si eu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Bai fratilor nu toate Carpatiurile au pedale, nu mai bagati omu' in ceatza Exista doua modele de Carpati: - Carpati 50 care are pedale, dar nu am mai vazut asa ceva de mult... - Carpati Super care are 70 de cmc si NU are pedale, are 2 locuri, e ceva mai maricica! Prin urmare daca e ultimul, A1 scrie pe el! A... si era sa uit, mai e o chestie ruseasca de 50 cmc parca, care se numeste KARPAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 mai asa stiam si eu ca sunt Carpati care nu au pedale...Am avut un coleg in liceu care avea una dasta si l-a oprit odata politia si s-a luat de el ca nu avea carnet ... dar a avut noroc ca l-a lasat sa plece si de atunci nu mai mergea cu ea pe strada( era misto jucaria si fugea destul de bine , pt un moped, sau ce mama drak era ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 mai eu am vazut un carpati care avea pedale deci daca e cu pedale nu ai nevoie de carnet dar de casca ai obligatoriu nevoie ca la 40 la ora de dai cu capu de asfalt te trimit astia direct la capela vro 3 zile dupa care viermi te mananca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 casac e obligatori fara nici o discutie dar nu cred ca mori tu la 40 la ora eventual daca se urca vreo masina pe tine,eu am cazut cu bicicleta la 35 la ora si in afara de nishte julituri si un umar vanat nu am avut nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 (editat) depinde de noroc dar daca dai cu capu de o bordura sau dai in plin intrun autobuz care opreste la semafor etc. sigur ramai cu sechele , si eu am cazut cu motocicleta cu 60 la ora,am derapat intr-o curba dar daca nu aveam casca pe partea stanga nu mai aveam par iar daca prindeam si un stalp tot ma rupeam , deci depinde de norocu fiecaruia Editat Iunie 27, 2005 de badogistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate