Angi Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 5 mobre, doua trante, o pana, ceva ploaie dar si soare, o bucata de sosea si una de forestier, putin chef de poze dar mult chef de bagat mana-n gaz. Bucuresti - Azuga - Sacele - Bucuresti. Toate astea au facut deliciul unei plimbari foarte reusite in weekend. ps- Rog moderatorii sa nu mute topicul. Este o plimbare enduro-touring. Aici e locul potrivit. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 ps- Rog moderatorii sa nu mute topicul. Este o plimbare enduro-touring. Aici e locul potrivit. Multumesc Dar nu era mai bine aici? /index.php?showforum=134 "Poze din iesirile enduro" Ma rog, pe mine nu ma deranjeaza, insa aici unde l-ai postat sunt discutii generale despre tot felul, si se va pierde topic-ul. Oricum, faina iesirea! Poze cu cazaturile nu sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) Cine si-o mai lua top case dupa el prin coclaurile alea ( ... daca stiam pe unde merg ... ) Super vreme . Super peisaje . Super companie . Mai vreau ! (imediat ce pun un cauciuc decent pe spate) Poze in actiune nu am... Pana ajungeam eu terminau restu' tigarea Editat Mai 20, 2008 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Foarte misto....Bravo nea...!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Frumos frumos! Ce cauciucuri se preteaza? Tre sa-mi pun si eu pe african ceva mai de noroiala. Pirelli care le am is de macadam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 Ce cauciucuri se preteaza? - Eu acum am Mitas e09 si voi avea Continental TKC 80 Cu mitas n-am facut performanta dar m-am descurcat intotdeauna indiferent de drum, sosea sau moloz. Cu TKC 80 cred ca e cam aceeasi treaba dar sper sa tina mai bine pe sosea uda. - Petrica, pe domnul cu LC8 il cunosc doar din vedere. Mai multe detalii iti poate oferi userul Broki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broki Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Frumos bai ! ... Tare frumos ! Sper ca data viitoare sa ma lipesc si eu de voi, de ceva vreme stau foarte prost cu timpul, dar o sa ma eliberez eu de sarcinile astea ! Bravo ! P.S. Cine este domnul cu LC8 ? Cel cu LC8 este Andrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Mai 21, 2008 Autor Share Postat Mai 21, 2008 Cateva poze facute de tovarasul Broki.........clientul Rompetrol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 - Eu acum am Mitas e09 si voi avea Continental TKC 80 Cu mitas n-am facut performanta dar m-am descurcat intotdeauna indiferent de drum, sosea sau moloz. Cu TKC 80 cred ca e cam aceeasi treaba dar sper sa tina mai bine pe sosea uda. - Petrica, pe domnul cu LC8 il cunosc doar din vedere. Mai multe detalii iti poate oferi userul Broki. http://www.horizonsunlimited.com/hubb/bmw-...ntinental-22859 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Prea tare poza asta. Rad singur noaptea la ora 2. Drum calamitat...auzi tu . Ma uitam la cauciucurile voastre si imi dau seama ca daca as fi iesit cu ele la o asemenea tura as fi fost cel mai injurat din grup. Investments needed . Editat Mai 21, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 (editat) Frumos frumos!Ce cauciucuri se preteaza? Tre sa-mi pun si eu pe african ceva mai de noroiala. Pirelli care le am is de macadam... E 09 si eu. foarte powerful daca ai bani de TKC ia-tzi de-alea, toata lumea le vorbeshte de bine (ups, mai putzin domnu' dinainte; ma refeream la formuri de-afara da' aia nu prea au auzit de mitas si mai au o problema cu "street legal") Editat Mai 22, 2008 de bandi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Is bune tck'urile pana nu dai de noroi....momentan is in tratative serioase cu ai mei pt niste cauciucuri adevarate de enduro.... O mers bine si tck'urile pe uscat nu ma pot plange.....pana acum 3 zile cand am iesit pe noroi cu ele.....numa io stiu cu cata grija si frica am mers sa nu scap motoru la "magnifica" viteza de 20 la ora pe un noroi semi-moale....de ce?.....s-au incarcat cu noroi dupa primi 5 metri si s-au facut slick'uri....si cele 135 kg care le calaresc is greu de stapanit in noroi cu cauciucurile astea ....numa la viteze mai mari de 30km/h incep sa se curete si si asa greu.... Daca chiar vrei sa mergi mai mult pe offroad ai putea incerca Pirelli Mt21(are ekkemu de pe forum pe un xt600, il poti intreba pe el cum is) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Prea tare poza asta. Rad singur noaptea la ora 2. Da' bine ca razi singur. Eu n-am gasit topicul cu plimbarea asta decat dupa un search pe google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 frumoase plimbari! m-as baga si eu daca dati un semn din timp marim gasca,ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate