CazyRO Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Foarte faine pozele si filmele. Intotdeauna am avut boala pe Africa Twins. Cam mare pt cei 1.65 ai mei prin noroaie dar tot visez la una :] Am si io o intrebare. Vad WR's si CRFx's pe coclauri. Astea sunt inregistrate de strada in Ro sau doar nu conteaza?. Este usor sa inregistrezi asa ceva sa ai numar de inmatriculare pe ea? Se ia militia de tine daca te vede prin ulita satului pe unu neinmatriculat? Da, sunt inmatriculate ambele motoare si pot circula si pe asfalt in ciuda gumelor CRF X si WR sunt motoare enduro si se pot inmatricula daca ai acte in regula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Da, sunt inmatriculate ambele motoare si pot circula si pe asfalt in ciuda gumelor CRF X si WR sunt motoare enduro si se pot inmatricula daca ai acte in regula. Interesant. In Ca de exemplu este aproape imposibil sa inmatriculezi un CRFx. Daca chiar vrei tare, te costa cam 1000$ si tot nu esti 100% legal. Sper ca pasionati enduro din Ro realizeaza in ce paradis offroad traiesc. Mai ales Brasoveni. Pozele din topicu asta ma gidila in toate locurile bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costigh Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Interesant. In Ca de exemplu este aproape imposibil sa inmatriculezi un CRFx. Daca chiar vrei tare, te costa cam 1000$ si tot nu esti 100% legal. Sper ca pasionati enduro din Ro realizeaza in ce paradis offroad traiesc. Mai ales Brasoveni. Pozele din topicu asta ma gidila in toate locurile bune. Nu e deloc "aproape imposibil". Am inmatriculat-o ca pe orice alta motocicleta. Probabil vorbesti de CRF R, care e model cross si in mod normal nu e inmatriculabila. Intr-adevar e un paradis offroad, asa ca ne dam intens cat mai putem (pana nu ne Europenizam prea tare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Septembrie 23, 2011 Autor Share Postat Septembrie 23, 2011 Nu e deloc "aproape imposibil". Am inmatriculat-o ca pe orice alta motocicleta. Probabil vorbesti de CRF R, care e model cross si in mod normal nu e inmatriculabila. Intr-adevar e un paradis offroad, asa ca ne dam intens cat mai putem (pana nu ne Europenizam prea tare). cum??? io m-am interesat pt 0 honda xr650r si n-am reusit (in CA). detalii te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 cum??? io m-am interesat pt 0 honda xr650r si n-am reusit (in CA). detalii te rog. Unde esti in California ba? Poate ne mocioclim un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Septembrie 23, 2011 Autor Share Postat Septembrie 23, 2011 Unde esti in California ba? Poate ne mocioclim un pic ne motocicleam demult daca eram in CA dar pt mine acelasi CA inseamna canada ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mougli Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 Distractia pe ziua de azi https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=8d3c64b7ad50f5d6#cid=8D3C64B7AD50F5D6&id=8D3C64B7AD50F5D6!207&sc=photos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 (editat) Tura scurta pe Baiului, plecare la ora 16 din Racadau. Traseul: Racadau, Noua prin spatele uzinei Metrom, Bunloc, Valea garcinului, apoi cativa km plini de praf pe drumul de piatra spre Susai, apoi prin padure pana in spatele unitatii de la Rentea, dupa care Baiului. Total 60 km. Toata distractia ne-a luat aproape 4 ore si abia am avut timp sa fac cateva poze. http://www.youtube.com/watch?v=qISg0QcB6PQ http://www.youtube.com/watch?v=uNa7MXxSvPc cateva poze aici Cine vine sambata la Cheile Gradistei la enduro cross? Sâmbătă 8 octombrie 08:00 – 11:00 Înscrieri și verificări tehnice 11:00 – briefing 11:30 – antrenament clasa C 11:50 – antrenament clasa A și B 12:30 – formare grilă clasa C 12:40 – start în cursa clasei C (1h + 1 tur) 14:10 - formare grilă clasa A și B 14:20 – start în cursă clasele A și B (clasa A 2h+1 tur, clasa B 1h30min+1 tur) 17.00 – festivitatea de premiere Programul poate suferi modificări în funcțtie de condițiile meteo și de nr. de concurenți. https://www.facebook...277649822254556 Editat Octombrie 6, 2011 de CazyRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Pana una alta,hai maine la niste 'antrenamente' pt Micu' Rossi Costi poate sa-i aduca pe remorca si motorul lui Lucian care vine direct la Zarnesti. Plecam pe la 2 din Bv cu remorca si pana apune soarele ne prrrrafuiiiiim Pe maine! FLR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Octombrie 7, 2011 Share Postat Octombrie 7, 2011 Se simte seceta si in padure, unde alta data intram juma de metru in namol acuma pamantul e beton. Dupa cateva ore de traseu, aveam praf si-n fund. FLR a dat bir cu fugitii inainte sa-l prind in poze. (il am pe video) Cateva poze facute azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Noiembrie 4, 2011 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2011 iaca au mai inghetat mlastinile s-am gasit niste bolovani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulsv Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Sus pe munte sunt niste reguli pe care ar trebui sa le respecte si motociclistii, si ma refer la aruncatul cu pietre in vale. Ieri in zona de grohotis aproape de creasta Pietrei Mari a trebuit sa ma feresc de pietrele ce alunecau pentru ca grupul de motociclisti ce cobora de sus n-a mai avut rabdare trei minute sa eliberam traseul noi, cei ce mergeam pe jos. Poate fi destul de periculos sa te loveasca un bolovan de sus. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 iti dau dreptate. am vazut si eu enduristi care nu aratau respectul cuvenit in situatii similare. in fine... fiecare padure cu uscaturile ei. incet incet sper sa devenim mai educati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 ai dreptate, dar se intampla uneori sa nu vezi ce-i jos in vale fiind prea concentrat pe coborare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Decembrie 9, 2011 Share Postat Decembrie 9, 2011 Parca asa era odata:Daca e vineri,atunci e noroiala! Si a fost! Dealurile de la Podu' Olt colindate in toate directiile.Cald,soare putina zapada si muuuult noroi (cel putin la intoarcere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Decembrie 9, 2011 Autor Share Postat Decembrie 9, 2011 exact de acolo de la podu olt se ajunge la hatod. e usor si sunt mereu aceleasi tipuri de dealuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 exact de acolo de la podu olt se ajunge la hatod. e usor si sunt mereu aceleasi tipuri de dealuri. Avem in vedere Aditza si acest traseu. Pana una alta sa ne mai delectam cu ce au facut altii Aaaaa...sa nu uit:sa nu incercati si voi acasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi_C Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 exact de acolo de la podu olt se ajunge la hatod. e usor si sunt mereu aceleasi tipuri de dealuri. Nu am mai ras de mult atat de bine, bestial!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Tot Podu Olt,tot cu Costi ,tot asa de frumos... Aripa fata intreaga(mersi Cazy),rulmenti fata schimbati,foaie spate 52 ,hand guard stanga reparat,casca lui Rogeru' imprumut (mi-am uitat-o pe a mea acasa) , de douaj' de lei gaz si ...noroialaaaaa!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RzVan Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 cat de superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy Postat Decembrie 17, 2011 Autor Share Postat Decembrie 17, 2011 (editat) fi-v-ar telefonu al draq. frumos! faine poze. fara nicio ironie cu ce telefon/camera ati facut pozele? Editat Decembrie 17, 2011 de adiy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Inspiratie de sezon... http://www.youtube.com/watch?v=b8oafdXX_5U Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samir-hd Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Inspiratie de sezon... http://www.youtube.com/watch?v=b8oafdXX_5U Superb ............. fain si interesant muntele !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Ianuarie 21, 2012 Share Postat Ianuarie 21, 2012 Inspiratie de sezon... http://www.youtube.com/watch?v=b8oafdXX_5U cred ca e fotoshopat, ca prea stau crampoanele pe roata fata cand de fapt ar trebui sa se invarta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 (editat) Soare,noroaie,ghiocei si voie buna:sambata 17 martie 2012 Un telefon si afla mai multe! FLR Editat Martie 16, 2012 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate