iuliano Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) M-a sunat tata acum, este un motor trantit de un mercedes crem pe mihai bravu, cine poate sa mearga sa ajute , pe cei doi pasageri i-a luat salvarea si a ramas motoru acolo, numarul motocicletei este: B-28-T Y R pasagerul din spate era bine dar pilotul avea picioarele rupte din cate am inteles... revin cu poze si amanunte se pare ca este un kawasaki zx6r mai vechi , asteptam vesti de la posesor despre starea sanatatii lui, se pare ca nu e asa rau lovit motorul Editat Mai 24, 2008 de iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) Asta nu e motoru lui B U L T E R I E RI ? LE : el e.. am sunat dar nu raspunde, stie cineva starea lui ? Editat Mai 24, 2008 de IceCube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 PS: are sticker cu bercenarii pe parbriz, asa ca cine il stie sa il ajute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 BERCENARIIIIIIIIIIIII ????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Dar cum s-a intamplat???Din poze vad ca nu a fost impact cu in alt vehicul, vad ca are rotile, si carenele de pe dreapta ok... Sanatate multa celor implicati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 il am in lista mea de mess : este TYRON ADRIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 el este daca nu l-a vandut altuia intre timp si corectez e zx9r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 al LOR e,sunt 2 frati, l-am recunoscut intr-una din poze pe unul dintre ei, insanatosire grabnica as zice.....tocmai am dat acum cateva zile motorul cumparat de la ei,cu care imi luasem o tzepica.what comes around goes around Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea_puiutz Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) unde anume pe mihai bravu, k prietenul meu e pe akolo,poate se duce sa ajute Editat Mai 24, 2008 de Andreea_puiutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 nu stiu cum s-a intamplat, pozele au fost facute dupa ce a plecat salvarea imediat, tata fiind taximetrist nu a putut stationa ca deja il luasera aia la intrebari ca de ce sta acolo si a facut cateva poze in graba... unde anume pe mihai bravu, k prietenul meu e pe akolo poate se duce sa-l ia mihai bravu intre statile de metrou pe partea dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 deci nu era adevaratul adrian din bercenarii pe motor ? eu cred ca da .... ca , casca e a lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea_puiutz Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 (editat) Aveti un nr de tel al cuiva care poate fi anuntat??Prietenul meu a ajuns akolo si sa sune pe cineva sa vina sa ia motorul La locul accidentului e fratele celui care conducea...baiatul e lovit la picior,l-au dus la spital...se pare ca a vrut sa faca dreapta si l-a lovit cel cu mercedesul...insanatosire grabnica bikerului Editat Mai 24, 2008 de Andreea_puiutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Cel din poza cu telefonul in mana este chiar Bull si nu stiu mai cum.Are poze pe HI5 si este aceiasi perosana.Deci el este bine-pe picioare adica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 e fratesu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Baaaaaaa si ala mic de respira greu . . . ERA TACSU BAAAAAAA ! ! ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Mai 24, 2008 Autor Share Postat Mai 24, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 mai multe detalii din sursa sigura ? cum si din vina cui s-a intamplat ? unde e nightwolf cand avem nevoie de el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) Nightwolf la ora aia se indrepta spre Udriste si abia la ora asta s-a trezit si el dupa o zi si o noapte PLINE ... am auzit si eu accidentul prin statie, s-a dat si la SMURD si la BPR, evident cu 2 apelari total diferite una fata de alta le-a luat vreo 5min pana sa se sincronizeze si sa-l gaseasca. Din cate stiu nu a fost nimic deosebit, nefacandu-se poze criminalistice si detalii deci deduc din asta ca accidentul este usor ... din pozele postate aici eu inteleg ca motociclistul a incercat sa efectueze viraj stanga fiind lovit in partea dreapta (aviz amatorilor care cred ca daca faci la dreapta tot in dreapta te loveste). De unde concluzia e simpla si o trageti si voi P.S.: Personal nu am avut nici un acc moto ieri ... au fost mi se pare 2 bucati din 28 de deplasari si vreo 2 mopede, la ultimul participand pe prel. ghencea cand baiatu a vrut sa se dea mare cu 0.59 la mie calare pe scuter si s-a proptit intr-un MCV parcat ca la tzara. P.P.S: Accidentul s-a produs undeva in jurul orei 0915-0930 Editat Mai 25, 2008 de Nightwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 multumim de info, nightwolf ! p.s. Canal de stiri cand iti deschizi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 never ever informatiile care le prezint aici sunt oricum informatii publice ... plus ca un canal de stiri nu se poate face intr-un singur om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Nightwolf....de curiozitate ce lucrezi tu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 ing. Fibra Optica -- structuri nationale ... de ce? Titlul ala e oricum ceva pompos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Asa, tine-ne in suspans! Or sa vrea sa stie si cat castigi si pe unde-ti tii banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Cum se simte bulterieri pana la urma ? L-am sunat dar n-a raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kytynel Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Am vb eu cu unul dintre ei, mereu ii confund. Zicea ca nu a patit nimic grav, decat un picior scrantit. Mai faramat este motorul. Din pacate a iesit inainte sa aflu mai multe, dar poate ma vad in seara asta cu el. Revin cu detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate