PUFU Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 motor de viteza...a fost acrosat pe la ora 22.30 pe25 05 2008 de o conserva octavia ce nu a acordat prioritate...incerc sa aflu mai multe...revin motor de viteza...a fost acrosat pe la ora 22.30 pe25 05 2008 de o conserva octavia ce nu a acordat prioritate...incerc sa aflu mai multe...revin accidentul a fost foarte grav,erau 2 persoane pe motor,dintre care una a fost ranita foarte grav(salvarea a stat intii sa il resusciteze o ora)Doamne ajuta sper sa fie ok baiatul.vina a fost a unei soferite ce conducea o scoda octavia si nu a acordat prioritate si nu s-a asigurat...politia si uni martori spun k si motorul avea viteza...(motorul e de vina...deci)eu am aflat de la o prietena de accident si am ajuns acolo cit am putut de repede dar deja erau teminate cercetarile.poate cineva sa spuna mai multe ca erau destul de multi de ai nostri acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 motor de viteza...a fost acrosat pe la ora 22.30 pe25 05 2008 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
weebs Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 astia cu vitezanele sa nu treceti azi pe acolo la ora 22.30 ca cine stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onixutzu Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 e clar ... asta e prezicere .... mafalda tu esti ? totusi tind sa cred ca a gresit data ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_apple Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 25.05.2008??/:cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
augustyn Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 25.05.2008??/:Domu cre este se deplasa catre si din zona dar crasma fiind destul de aproape deci si cum va spuneam....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Nu stiu nimica de nici un accident moto la ora aia petrecut ieri sincer .... da` mai stii?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 da...e cam devreme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 ok. deci asteptam. este 25.05.2008 ora 22.30 s-a intamplat au ba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUFU Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 ok. deci asteptam. este 25.05.2008 ora 22.30 s-a intamplat au ba? dap...am gresit data ...de fapt accidentul a avut loc pe 24.05.2008 in jur de ora 22...mii de scuze pentru data eronata.dar in rest toul e real...a iesit tot cartierul vitan pe strada,off cred ca fratele nostru e bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Adica accidentul despre care vorbeste PUFU este unul cu un scuter ... un rahat de accident unde s-au adunat 100 de persoane sa se bata cu politia si jandarmeria .... accident grav my ass.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUFU Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 Adica accidentul despre care vorbeste PUFU este unul cu un scuter ... un rahat de accident unde s-au adunat 100 de persoane sa se bata cu politia si jandarmeria .... accident grav my ass.... sal intrebarea mea este daca tu ai fost acolo shi nu stiu daca nu ai vazut ca amindoi care se aflau pe motor ( scuter dupa varianta ta) au ajuns la spital ... si daca sti ca unul dintre ei a trebuit sa fie resuscitat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Pana la urma ce sa intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 PUFU nu conteaza unde am fost eu ... conteaza ca s-a facut mult scandal pentru nimic. Daca il resuscitau nu ajungea la Sf. Pantelimon la spital asa ca sa nu dramatizam pana la extrem. De asemenea daca il resusciteau se faceau fotografii criminalistice si altele... hai sa nu o ardem prost cu informatii de kko ca n-are nici un rost. @one_crazy_biker: se pare ca intr-adevar a fost vorba de o neacordare de prioritate in urma careia 2 vehicule auto si scuter/moto s-au tamponat. Din tamponare a rezultat ranirea celor doi participanti in trafic ( pilot si pasagera) a scuterului/mopedului, care de asemenea erau "super echipati" corespunzator. La fata locului s-au deplasat multiple echipaje de politie si jandarmerie, totul transformandu-se intr-o incaierare generala, cu cateva retineri si urmariri ale masinilor de politie cu scuterele (cred ca este sportul lor preferat). Acum concluzionati singuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) Aha, deci a fost vorba de tiganie in toata regula. Si la propriu dar si la figurat. presupun ca am ghicit... Editat Mai 25, 2008 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 am locuit la 50 de metri locul accidentului, noaptea era un calvar de zgomotul motoarelor turate (scutere, mopede si mai putin motociclete). nimeni nu se asigura in acea intersectie. conducatorii puteau evita acest accident deoarece aveau vizibilitate 150 metri, doar daca conducatorul moto nu avea farul aprins iar madama nu l-a vazut. toti din acea zona se deplaseaza cu scuterul fara casca si cu ochelarii de soare pe cap si sunt foarte obraznici. zona este foarte periculoasa pentru ca strada este foarte lata si multi isi dau testul de viteza pe ea si cateodata se mai opresc in masinile parcate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Aha, deci a fost vorba de tiganie in toata regula. Si la propriu dar si la figurat. presupun ca am ghicit... Cum fratii nostri resuscitati si animati mare e gradina si mai mare aglomeratia pe metru patrat la prostie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 interesanta treaba...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Aha, deci a fost vorba de tiganie in toata regula. Si la propriu dar si la figurat. presupun ca am ghicit... C O R E C T Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUFU Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 am locuit la 50 de metri locul accidentului, noaptea era un calvar de zgomotul motoarelor turate (scutere, mopede si mai putin motociclete). nimeni nu se asigura in acea intersectie. conducatorii puteau evita acest accident deoarece aveau vizibilitate 150 metri, doar daca conducatorul moto nu avea farul aprins iar madama nu l-a vazut. toti din acea zona se deplaseaza cu scuterul fara casca si cu ochelarii de soare pe cap si sunt foarte obraznici.zona este foarte periculoasa pentru ca strada este foarte lata si multi isi dau testul de viteza pe ea si cateodata se mai opresc in masinile parcate. scuze daca am facut furtuna intru pahar cu apa...dar eu am fost sunat pe la 23 de o prietena care m-a pus pe jar...vino urgent,la mine accident grav de motor...am si sarit din pat si m-am dus sa vad despre ce era vorba...spre marea mea disperare am constatat ca multi nu fac diferenta intre ciclomotoare,scutere si motociclete...la fata locului haos si scandal iara multi ziceau ca motocicletea dupa ei... avea 120 de km la ora cind s-a produs accidentul deoarece zic unii la viteza asta s-a blocat acul indicator...scuze k v-am pus pe jar asa cum am fost pus si eu si pot concluziona ca inca multi nu fac nici o diferenta intre motociclisti si scuteristi.oricum singele baiatului de pe scuter era si ieri imprastiat pe jos si nu cred ca a fost prea usor pentru el si pasagerul lui prin ce au trecut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 deci nici macar nu ai fost acolo sa vezi ce s-a intamplat. Ti-ai facut user pe forumul asta ca sa postezi ceva ce ai auzit. Tu fiind posesor de ATV, te-ai dus repede repede acolo. S-a blocat acul la 120km/h la scuter Care ac? Daca vrei sa dai date despre un accident nu le da ca asa ai auzit tu. Da-le ca asa le-ai vazut. In alta ordine de idei sangele va mai sta imprasitat pana da prima ploaie sau trece prima perie. In si mai alta ordine de idei cei de pe scuter trebuie sa se protejeze. Si cu asta am inchis un subiect penibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUFU Postat Mai 27, 2008 Autor Share Postat Mai 27, 2008 deci nici macar nu ai fost acolo sa vezi ce s-a intamplat. Ti-ai facut user pe forumul asta ca sa postezi ceva ce ai auzit. Tu fiind posesor de ATV, te-ai dus repede repede acolo. S-a blocat acul la 120km/h la scuter Care ac? Daca vrei sa dai date despre un accident nu le da ca asa ai auzit tu. Da-le ca asa le-ai vazut. In alta ordine de idei sangele va mai sta imprasitat pana da prima ploaie sau trece prima perie. In si mai alta ordine de idei cei de pe scuter trebuie sa se protejeze. Si cu asta am inchis un subiect penibil! ...dar eu ca posesor de permis cat.A B CE shi de propietar de ATV ,motocicleta MZ 125 shi mobra hoinar nu am voie sa anunt un accident care a avut loc ...am shi ajuns acolo relatind ce am vazut...e drept ca nu am vazut accidentul dar am ajuns destul de repede acolo.oricum ai dreptate hai sa incheiem subiectul mai ales ca e vorba de un scuterist...dar putea sa fie shi un motociclist...MORTUL E DE VINA am simtit-o shi eu pe propria piele cind conduceam o bicicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 O fi greu sa deosebesti un scuter de o motocicleta ,un cocalar de un motociclist ??? se pare ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepinno Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 vorba aia....fuck`off this is for the funeral..)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate