sogard82 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 stii cume si cu testele astea ....eu citisem de fireblade ca e mai greu cu el in curbe ca nu ar avea o ciclistica prea reusita am sa caut revista sa-ti arat dar la aspect nu poti nega asta se vede clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 daca voi cumparati o motocicleta doar dupa aspect....no comment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Daca tu zici ca noul Fireblade e mai frumos decat R1.... Asa si care-i problema? E parerea lui, respect-o, razi ca ciumpalacu. Suntem diferiti, get it? Sau tu te simti mai "beton" ca iti place tie mai mult R1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsxaddict Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Estetic vorbind, Yamaha are, DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, cel mai reusit, avangardist, si cum vrei tu design. Toata lauda la departamentul design R1, R6, Virago, V-MAX toate imi plac foarte mult. Eu incercam sa subliniez ca poate mai au de lucrat la alte capitole in cazul lui R1 . Nu e o motocicleta foarte manevrabila, e foarte brutala dupa o anumita turatie, personal am fost cu una din 2005, inclusiv pe pista. Conform unei statistici , o sa dau si numele revistei si numarul trebuie sa caut in arhiva , in 2006 a omorat cei mai multi oameni in Europa, desi nu e cel mai vandut miar. Legat de Fireblade 2008, nu stiu ce a fost in capul lor.Parca toata motocicleta e "aruncata" pe roata fata. Estetic vorbind, e foarte slab, in schimb la Master Bike 2008 (unde s-au testat absolut toate miarele, inclusiv V2-urile), a fost cea mai rapida. Pe locul 2 a iesit ZX-10 2008 si pe 3 GSX-R1000 2007. Oricum marca motocicletei fiecaruia e o chestie subiectiva, Yamaha face piane foarte bune, da la motoare mai au de lucrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 oricum se stie ca suzuki face cele mai slabe motoare de 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Da ultimele poze sant cela oficiale si realiste Vorbesti prostii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 asta arata mai bine mullllt mai bine sUPERB ! ps: Nu pot sa imi mai iau ochii cand vad ce face omu' cu Busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate