tuning Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Cam 3 metri de zapata pe Transfagarasan si o poze super cu cetatea din Sighisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 e bun asfaltu ? pe unde atzi urcat ? se poate si cu vitezana sau doar cu ceva touring ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Se poate urca cu orice,drumul e bunicel,nu sunt gropi,dar e drum de Romania plombat si putzin denivelat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 hey! duminica 31.05.2009 am iesit la o plimbare eu - yamaha fazer, vali kelu - yamaha tenere, marian sefu' - honda transalp. am ajuns pe cheile oltetului trecand pe la pestera polovragi. pana la polovragi drumul a fost foarte bun, in schimb, pe chei drumul era cu pietre, namol, gropi, balti mari (sambata plouase) - aventura ) tin sa va anunt ca m-am descurcat bine cu fazerul pe acel traseu avand de cateva ori emotii datorita faptului ca mai derapam de spate si la doi metrii se afla rapa. un alt traseu pe care il recomand ar fi cheile sohodorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 superbe zonele, si bravo fzrului ca s-a tzinut drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 pe drum pana in filiasi ne-am intalnit si cu alte motociclete de OT, am retinut doar hayabusa BAB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 O tura de 2 zile prin Defileul Jiului,Petrosani (prosti soferii cu care m-am intalnit),Deva,Hunedoara,Brad si punctul terminus Scarisoara la pestera Ghetzarului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Frumoasa tura si superbe locuri, felicitari. Cetatea Devei, Castelul Huniazilor, Pestera Scarisoara, cat si rezervatia de zimbrii, sunt locuri extraordinare de frumoase, care merita cu adevarat vizitate, mai ales daca te aflii in zona, nu trebuiesc ratate. Inca o data felicitari si la cat mai multe ture de genu asta Numai bine si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 super! felicitari ! cand o sa am timp trebuie sa urmez si eu traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Iunie 11, 2009 Share Postat Iunie 11, 2009 (editat) Merci de urari,cu prima ocazie cand ajung in zona Scarisoarei o sa stau mai mult ca sa am timp de vizitat tot ce este pe acolo,cu toate ca trebuie sa mergi pe unele drumuri pietruite,merita tot efortul.. Ca asfalt e bun pana la Scarisoara pe Deva-Brad-Abrud,cred ca e bine de stiut asta ne mai doare cand e vb de micile calatorii pe care le facem. Mult respect si sa ne vedem cu bine. Editat Iunie 11, 2009 de tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 RASNOV 4-6 SEPTEMBRIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bicious Postat August 24, 2009 Share Postat August 24, 2009 Cati kilometrii sunt pana la RASNOV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat August 25, 2009 Share Postat August 25, 2009 Cati kilometrii sunt pana la RASNOV? aproape de 200. depinde pe unde o iei eu am fost pe rucar-bran anul trecut si a fost superb, dar am auzit ca s-a cam stricat asfaltul si ar fi bine sa sa mearga pe targoviste. ai mai putea merge pe craiova - bucuresti - brasov dar e aglomerat si ocolesti mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat August 26, 2009 Share Postat August 26, 2009 va duceti la rasnov dupa ce ati vazut-o pe elena udrea promotoarea locului ?! as merge si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Va recomand Craiova- Pitesti-Campulung- Rucar-Bran-Rasnov. Eu am venit ieri de la Brasov iar drumul este ok (cu exceptia ploii care m-a cam murat). Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 ce bine ca mai gasiti timp si pentru iesisi/plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Va recomand Craiova- Pitesti-Campulung- Rucar-Bran-Rasnov. Eu am venit ieri de la Brasov iar drumul este ok (cu exceptia ploii care m-a cam murat).Asfalt uscat! cred ca o sa fac si eu ceva de genu wekendu asta, sper sa fie asfaltu fara gropi si ploi sa ma bucur de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bicious Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 cred ca o sa fac si eu ceva de genu wekendu asta, sper sa fie asfaltu fara gropi si ploi sa ma bucur de drum Poate ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topgun Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Pentru cei din Craiova. Plecarea către Rasnov, vineri dimineata 09.30 de la Petromul Hanul Doctorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 In weekend-ul acesta,adica 11,12 si 13 septembrie,la Tismana-Gorj,va avea loc intrunirea motociclistilor veterani activi din Romania.Daca cunoasteti vreun motociclist "expirat" de vreme care inca mai motocicleste,anuntati-l,sau daca voi aveti dorinta sa ne cunoasteti si sa impartasim idei...sinteti asteptati cu binecunoscuta ospitalitate olteneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 In weekend-ul acesta,adica 11,12 si 13 septembrie,la Tismana-Gorj,va avea loc intrunirea motociclistilor veterani activi din Romania.Daca cunoasteti vreun motociclist "expirat" de vreme care inca mai motocicleste,anuntati-l,sau daca voi aveti dorinta sa ne cunoasteti si sa impartasim idei...sinteti asteptati cu binecunoscuta ospitalitate olteneasca! pe unde vine orasul ? ca poate dam si noi o raita pe acolo, sa vada si ochii nostri tineri mosii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 salutare, as vrea sa fac o tura pe cheile nerei, pe 19 - 20 sept, cu plecare din bucuresti, cu niste amici imi poate cineva recomanda un traseu moto prin zona, nu stiu unde se poate merge cu motoru si unde cu picioarele ... in principiu ziua de plimbare calare pe moto si/sau drumetie perpedes ar fi sambata, incepand cu aprox 11 00 in program nu vreau sa ratez lacul Dracului, cascada beusita, cascada susara,,, orice sfat privind cazarea, trasee etc sunt binevenite multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator quasimodo Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Iesirea de la Nandru din 13-15 august 2010. Pozele sunt aici: http://picasaweb.google.com/constantin.and...KKf4N-zjc207AE# si aici http://picasaweb.google.com/constantin.and...CI3-yZ25trq6YQ# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Va salut, spre sfarsitul saptamanii intentionez sa plec spre Cetate, trecand prin Craiova. Pe aceasta cale adresez o intrebare celor care cunosc zona: care drum este mai bun? - 1. Bucovat, Virtop, Caraula - 2. Podari, Galicea Mare, Maglavit Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate