topgun Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 Va salut,spre sfarsitul saptamanii intentionez sa plec spre Cetate, trecand prin Craiova. Pe aceasta cale adresez o intrebare celor care cunosc zona: care drum este mai bun? - 1. Bucovat, Virtop, Caraula - 2. Podari, Galicea Mare, Maglavit Asfalt uscat! Iti recomand drumul pe Calafat. Am fost pe acolo acum doua saptamani si e mai bun decat pe Bucovat! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 16, 2010 Share Postat Septembrie 16, 2010 ambele sunt destul de distruse. mai ales daca mergi pe calafat sa ai grija la primul deal de dupa craiova, ca e praf rau, si denivelari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Septembrie 17, 2010 Share Postat Septembrie 17, 2010 Va multumesc. O sa merg cu grija. Sper sa fie vremea buna. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 20, 2010 Share Postat Septembrie 20, 2010 Va multumesc. O sa merg cu grija. Sper sa fie vremea buna.Asfalt uscat! si ai fost pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhapsody Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 Din pacate am fost nevoit sa schimb traseul chiar sambata. Am iesit cu Mobi si ne-am invartit ca oole in galeata prin Caracal, Craiova, Bals, Slatina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Septembrie 21, 2010 Share Postat Septembrie 21, 2010 cand mai iesiti in weekend dati-mi si mie un tzar sa mai dezmort si eu picioarele daca nu sunt la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf84 Postat Aprilie 13, 2011 Share Postat Aprilie 13, 2011 Cam veche ultima postare... Nu se mai organizeaza nimic? poate asa am sa va cunosc si eu... ( sunt nou pe 2 roti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MariusXXX Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 Cam veche ultima postare... Nu se mai organizeaza nimic? poate asa am sa va cunosc si eu... ( sunt nou pe 2 roti ) Poate ne vedem luna asta prin trafic ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 poate ne vedem azi in trafic... sau weekendul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 poate ne vedem azi in trafic... sau weekendul asta m-am tot alergat weekendu asta si nu prea am vazut decat 2 bmwuri si un grup de 3 sportive. zlabutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 m-am tot alergat weekendu asta si nu prea am vazut decat 2 bmwuri si un grup de 3 sportive. zlabutz au luat-o in directii diferite. te-am vazut cumva pe saru ? eu eram al treilea din trei, mergeam la slatina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf84 Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 hai la plimbare... ca de 1 singur ma satur repede...] azi am vazut un (cred) 1 cbr negru pe la fostul liceu Arghezi... si ieri 3 sportive negre - dar aveam treaba... Sambata se iese pe undeva? merge cineva la Severin ( /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=690764 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 hai la plimbare... ca de 1 singur ma satur repede...] azi am vazut un (cred) 1 cbr negru pe la fostul liceu Arghezi... si ieri 3 sportive negre - dar aveam treaba... Sambata se iese pe undeva? merge cineva la Severin ( /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=690764 ) eram unul din cei 3, mergem cativa la severin, mai vorbim pe aici, pe la McDonald's... opresti cand vezi motociclisti parcati acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 hai la plimbare... ca de 1 singur ma satur repede...] azi am vazut un (cred) 1 cbr negru pe la fostul liceu Arghezi... si ieri 3 sportive negre - dar aveam treaba... Sambata se iese pe undeva? merge cineva la Severin ( /index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=post&attach_id=690764 ) dar mai is 2 sapt pana la intalnire:)) sambata asta o sa fiu si eu pe traseu, dar nush la ce ore. theos bagam un drum mai lung ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf84 Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Va distrati nu aveti treaba... v-am vazut azi aproape de Bals, parca 5 erati... sper ca nu v-a luat politia din Bals, eu am incercat sa va fac semn... si ATENTIE! in curbele dupa Colonesti, jos este o groapa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 eu am fost doar pe rocada si spre filiasi azi, nu am mai mers spre bals maine cred ca merg si eu la plenita, poate dau si pe la tara, ca sunt de prin zona aia bunicii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 eu am fost doar pe rocada si spre filiasi azi, nu am mai mers spre bals maine cred ca merg si eu la plenita, poate dau si pe la tara, ca sunt de prin zona aia bunicii mei merg si eu, la cat e plecarea si de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf84 Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 Duminica... ? merge cineva pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 (editat) ** Daca totul decurge bine , si vremea tine cu noi : Moto Sapiens - Dr. Tr. Severin & Free Bikers - Hunedoara VA INVITA la o INTALNIRE MOTO in Serbia !!! V BIKE SHOW / NEGOTIN - Serbia Organizatori : Motor Club Motorhead - Negotin PERIOADA : 15 - 16 - 17 IULIE Locatia : baza de agrement , plaja cu nisip , piscina , etc Mancare si bautura traditional Sarbeasca : plescavita , purcel la rotisor , tuica traditionala sarbeasca , etc VA ASTEPTAM !!! Editat Iunie 11, 2011 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nistorescu Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 Va asteptam la cea de-a cincea editie a festivalului FREE BIKERS WEEK !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Iulie 13, 2012 Share Postat Iulie 13, 2012 Va asteptam la cea de-a cincea editie a festivalului FREE BIKERS WEEK !!! mai merge cineva la West Romanian Bike Week Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nistorescu Postat Iulie 22, 2012 Share Postat Iulie 22, 2012 Va asteptam la cea de-a cincea editie a festivalului FREE BIKERS WEEK !!! Muuuulta beree !!! Muuuulta distractie !!! Muzica Buna !!! Oameni faini !!! Festivalul de anul acesta este sub sloganul ,, PRIETENIE si RESPECT '' . Va asteptamm !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 Va asteptam la un weekend plin de evenimente moto la Hunedoara : -- CURS DE PERFECTIONARE A CONDUSULUI SI PILOTATULUI , la 2 si 4 roti , cu instructori recunsocuti in toata Europa . -- PARTY - HALLOWEEN CARITABIL , un eveniment organizat pentru a ajuta familiile defavorizate din judetul Hunedoara . /index.php?/topic/310477-actiuni-initiate-de-motociclisti/page__st__280 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate