Constantin Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Turul Europei partea II - a Am plecat marti 7 iunie 2005 si am ajuns la Gibraltar. Dupa 9 000 km, in doua saptamini, marti 21 am ajuns inapoi in Bucuresti. Etapizare: Bucuresti, Arad, Viena, Freiburg ( Riegel) linga Strasbourg, 3 zile excursii locale cu cei cca 300 motociclisti participanti, Trieste, Nice, Taragona. Alicante, Almeira - Gibraltar, si inapoi. Parcurs max pe zi 1000 km ( ex. Innsbruck - Arad). Viteza obisnuita pe autostrada 140 km/ h. Numarul de ore de condus zilnic cca 8. Costurile taxelor pentru autostrazi sunt importante in Italia, Franta si Spania ( de la 3 la 20 euro pentru portiuni de zeci de km). Motocicleta, FJR 1300, s-a comportat bine. Am schimbat odata uleiul, la Marsilia, singur, fiindca era sarbatoare. Pina la Freiburg si apoi pina la Gibraltar am circulat singur. Am vrut sa trec la Tanger dar am fost inconjurat de " localnici" si am renuntat. Sunt foarte multe de spus dupa o astfel de expeditie. Concluzia este ca Romania este o tara minunata, cel putin in comparatie cu sudul arid al Spaniei. Iata si citeva poze. Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 25, 2005 Autor Share Postat Iunie 25, 2005 In spate se vede celebra stinca da la Gibraltar. Tinutul arid din Spania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 25, 2005 Autor Share Postat Iunie 25, 2005 Trecind pe sub Mont Blanc prin cca 30 tuneluri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 25, 2005 Autor Share Postat Iunie 25, 2005 La reuniunea Deauvill - istilor ( Honda) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Iunie 25, 2005 Autor Share Postat Iunie 25, 2005 Adunarea pentru parada moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 jos palaria... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 mai nu miati facut si mie o vizita in barcelona....si vam spus asta de anul trecut... cind mai treceti prin barcelona dati si voi un semn de viata,tare as vrea sa mai stau la o bere cu motociclisti romini.... VA SALUT din BARCELONA roby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 frumoasa privelistea, FJR-ul cu numere de Romania si in zare Mont Blanc-ul. Felicitari pentru croaziera domnu' Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Tot respectu' sper sa mai vad romani prin Europa. P.S.:V-ati mai intalnit si cu alti romanashi motoristi prin drumetie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
depechemod Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Felicitari. Majoritatea traseului l-am vazut si eu dar din autocar, dar oricum e super. Sper ca tot mai multi dintre noi vor avea ocazia sa faca astfel de trasee. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Respect,ai avut posibilitatea si curajul pentru o astfel de excursie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 Tot respectul ! Sint multi care au posibilitati dar nu au in suflet astfel de chemari si de aceea trebuiesc mediatizate astfel de initiative.Sincer visez la asa ceva dar din pacate inca nu-mi permit . De aceea nu pot sa spun decit: drum bun sosea uscata si mai pune-ne si nouo din cind in cind cite o poza din peregrinarile facute ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falco Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Felicitari pt o asemenea excursie La mai multe in viitor Ma insel eu sau Honda a fost schimbata cu o Yamaha? Am mai vazut schimbarea asta undeva ... sa fie oare Valentino? j/k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Costi, continui sa ma uimeshti. Ma intreb ce vei face dupa ce vizitezi toata europa? Mult succes shi drum uscat. PS: mai ushor pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Maestre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broki Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Urmeaza Asia ,............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 Tot respectul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Levike Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Foarte frumos traseu. Poate in viitor ne-am putea anunta undeva aici pe forum inainte de asa ture, ca in perioada de 14-25 iunie, in mare plictiseala ad dat si eu o tura pana pe coasta Dalmatiei, ca asa singur n-am avut chef de hoinareala mai mare. Am facut vreo 2500 de km (singurel tot traseul). Poate la anu` ne adunam mai multi. Inco odata felicitari si tot respectu` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Asa arata un motociclist adevarat!!! Jos palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Felicitari pt un drum pe care multi motociclisti si l-ar dori. Eu l-am facut ani in urma dar din pacate nu pe doua roti. Acuma Vestul Salbatic sa-l mai adaugi la palmares. Arizona, Nevada, California. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Felicitari! As vrea un nr de telefon pentru ceva sfaturi, eu o sa plec tot singur marti 20 iulie prin europa. Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 NOTA 13 BRAVO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rinno Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Un motociclist adevarat Asa vreau si eu sa ajung (si la varsta dar si la raid) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Asa vreau si eu sa ajung (si la varsta dar si la raid) 203769[/snapback] Asta cam asa e.....felicitari pentru traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Super! Felicitari tzie shi calutzului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate