Ancalagon Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 VT-ul e cea mai versatila mobra pe care am calarit-o, si la pretul ala e super moca. Practic indestructibila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 E chiar misto . Cu un sissy bar montat si doua genti de piele faci lumea cu ea . ca sa nu mai spun ca e si pe cardan .. ceea ce inseamna ca intretinerea la capitolul asta e ieftina si usoara . Nu as vrea sa fiu inteles gresit .. nu cunosc nici pe tipul care vinde vt ul si nici mobra nu o stiu ... nu fac reclama nimanui .. doar apreciez modelul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 E chiar misto . Cu un sissy bar montat si doua genti de piele faci lumea cu ea . ca sa nu mai spun ca e si pe cardan .. ceea ce inseamna ca intretinerea la capitolul asta e ieftina si usoara . Nu as vrea sa fiu inteles gresit .. nu cunosc nici pe tipul care vinde vt ul si nici mobra nu o stiu ... nu fac reclama nimanui .. doar apreciez modelul . Prima mea mobra ,inaintea Vulcanului,a fost una de-asta. VT500C-ul meu,era cu seaua originala (ca forma),si cu tobele stock,pe ambele parti,nu pe-o parte,ca asta.Chiar sunt curios daca mai are ceva site-n tobele alea.E-o mobra buna pt. cineva foarte micutz,gen o fata mignona.Cand ma urcam pe VT-u,dat jos de pe VN-u,parca stateam cu genunchii la gura.Si io-s mic de-naltzime...Si nici Vulcanul,nu e-o mobra lunga, tip nou (long and low)..Piese se mai gasesc,dar destul de greu.Problema,in general,la astea foarte vechi,e ca nu stii cand poate sa te lase-n drum,din cauza unui furtunas sau garnitura,care crapa de batranetze.Si sa te-apuci sa le comanzi noi-noutze...nu stiu daca se mai poate...In rest...Da,era ok...Am folosit-o vreo 4 ani,m-a dus la destule reuniuni moto.Plusuri ar fi : 50 cp,cardan,tubeless,jenti turnate, racire cu apa...Avantaje pe care le prefer oricand,la orice mobra.Facuta asa cum se faceau in anii '80 - aproape indestructibila. Din pacate,articole after-market,specifice pt. modelul asta,nu s-au facut. poti sa pui pe ea,doar chestii general-valabile (gen parbriz cu prindere universala,coburi,mansoane).Daca vrea crash-bar,sissy-bar sau comenzi avasate - doar facute artizanal,pe specificatiile modelului.Da,e-o varianta de achizitie,care merita luata-n calcul. Sper sa nu se supere proprietarul VT-ului de vanzare - am vrut doar sa scot in evidentza +urile si - urile modelului,mai ales ca sunt printre putzinii care au avut asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DrDre Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Strict din cele 3 de pe lista ta, eu unul as alege Virago de 250 (inclusiv pentru consumul mic). Da'poate sant eu subiectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 ajunge,sinteti offtopic,acesta este topic de vinzari-cumparari... pt detalii ref la modele,aveti topicuri dedicate!!! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 (editat) Prima mea mobra ,inaintea Vulcanului,a fost una de-asta. VT500C-ul meu,era cu seaua originala (ca forma),si cu tobele stock,pe ambele parti,nu pe-o parte,ca asta.Chiar sunt curios daca mai are ceva site-n tobele alea.E-o mobra buna pt. cineva foarte micutz,gen o fata mignona.Cand ma urcam pe VT-u,dat jos de pe VN-u,parca stateam cu genunchii la gura.Si io-s mic de-naltzime...Si nici Vulcanul,nu e-o mobra lunga, tip nou (long and low)..Piese se mai gasesc,dar destul de greu.Problema,in general,la astea foarte vechi,e ca nu stii cand poate sa te lase-n drum,din cauza unui furtunas sau garnitura,care crapa de batranetze.Si sa te-apuci sa le comanzi noi-noutze...nu stiu daca se mai poate...In rest...Da,era ok...Am folosit-o vreo 4 ani,m-a dus la destule reuniuni moto.Plusuri ar fi : 50 cp,cardan,tubeless,jenti turnate, racire cu apa...Avantaje pe care le prefer oricand,la orice mobra.Facuta asa cum se faceau in anii '80 - aproape indestructibila. Din pacate,articole after-market,specifice pt. modelul asta,nu s-au facut. poti sa pui pe ea,doar chestii general-valabile (gen parbriz cu prindere universala,coburi,mansoane).Daca vrea crash-bar,sissy-bar sau comenzi avasate - doar facute artizanal,pe specificatiile modelului.Da,e-o varianta de achizitie,care merita luata-n calcul. Sper sa nu se supere proprietarul VT-ului de vanzare - am vrut doar sa scot in evidentza +urile si - urile modelului,mai ales ca sunt printre putzinii care au avut asa ceva. Nu e nici o suparare.In fond ai dreptate.Referitor la piese sa stii ca eu am gasit cam ce mi-a trebuit.Nici eu nu sunt inalt si chiar am avut nevoie de niste comenzi avansate.Nu am gasit si m-am lasat pagubas.Motorul asta l-am luat pentru ca nu prea am avut bani pentru ceva mai scump. Am avut inainte o Virago 535 si eu cred ca Vt-ul este peste ea.In toamna asta mi-am luat un dragstar de 650 (un vis mai vechi de-al meu) si de asta il vand. Editat Noiembrie 21, 2011 de cip_vt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Noiembrie 21, 2011 Share Postat Noiembrie 21, 2011 Pe VT am avut highway-bar cu comezi avansate - comenzile originale erau nasoale, intr-adevar... Cu "bara de autostrada" era insa beton... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Noiembrie 27, 2011 Share Postat Noiembrie 27, 2011 salut! se vinde intruder c1800,an de fabricatie 2008,28000km,primul proprietar,acte la zi,impecabila,pret 9000 euro,tel 0748373348,nutu.se poate vedea si proba in craiova sau filiasi,dolj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 4600 Euro.... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-vn%201500-din-2002-419346.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 4600 Euro.... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-vn%201500-din-2002-419346.html Up Up Up, un motor exceptional si foarte ingrijit, cel care il va cumpara nu va regreta nimic. Personal mi-ar place sa-l am in garaj, pentru simplul fapt ca e unic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 Up Up Up, un motor exceptional si foarte ingrijit, cel care il va cumpara nu va regreta nimic. Personal mi-ar place sa-l am in garaj, pentru simplul fapt ca e unic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcycles_die Postat Noiembrie 28, 2011 Share Postat Noiembrie 28, 2011 De vanzare: 1.Kawasaki Vulcan VN800A, roata de 21 pe fata,an 1996, in acte e trecut 1995. Unic proprietar in Romania, adusa din Germania in 2008. 22000 km (demonstrabil cu acte), ulei schimbat in fiecare sezon,lichid de racire schimbat la inceputul anului, placute de frana bune, cauciucuri 70% bune, rulmenti fata schimbati anul trecut. Stare crom impecabila. ITP valabil pana in 2013. Se mai dau 2 perechi de coburi, unele de 25 litri, celelalte ca in poze, finalele originale cu tot cu aparatorile respective. Functioneaza impecabil.Pret 3500 euro negociabil. 2.Suzuki Intruder 600cmc, an 1995. Unic proprietar in Romania, adusa din Germania in 2008. 27000 Km, toate consumabilele schimbate la timp, cauciucuri 70% bune.Tobe custom cu sunet deosebit, ghidon drept, semnalizari in ghidon, ca in poze. Se mai dau 1 pereche coburi 15 litri noi, finalele originale, ghidonul original, baterie cumparata dar inca neutilizata. Functioneaza impecabil. Pret 3000 euro . Pentru detalii PM, e-mail motorcycles_die@yahoo.com, sau tel. 0748216989 Edi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 Salut Postez in numele unui coleg si prieten (Nicu - Profesoru') , care nu are cont aici: Suzuki VZ800 Marauder http://bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=419585 Pentru detalii cel mai bine il sunati, la e-mail are acces mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 4600 Euro.... http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-kawasaki-vn%201500-din-2002-419346.html Pentru o scurta perioada de timp, reduc pretul pana la 4300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliosha78 Postat Noiembrie 30, 2011 Share Postat Noiembrie 30, 2011 salut.caut cerc de 19 pe 52 de gauri sau roata fata de honda shadow 600c.multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian42 Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Gilera Eaglet, stare buna, ingrijita,kit lant nou D.I.D si pinion + placute ferodo noi.Nu necesita permis.Pret 600 euro negociabil. Mai multe detalii la telefon : 0785349709 Merita vazuta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateimihaialex Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 salutare, cumpar roata fata honda shadow pe 17'' de shadow 750cmc sau de 16 dar stiu ca nu se gasesc salutare , cumpar roata fata de shadow 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 De vanzare Yamaha Virago XV 535 , model 1996 , 3BR , cca.34ooo km, coburi laterale si top-case , crash-bar si alte customuri, incluse in pret + un motor aproape complet si alte componente importante , incluse in pret : 2000 euro. contact : 0758759572 sau pe PM .Poze : 1800 euro, fara piesele de rezerva, dar cu accesoriile si coburile incluse.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Boaba_bw Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 Suzuki Intruder LC 1500 - 4800 euro(super oferta) Orice test, putin negociabil : http://www.bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=411374 P.S. :Se vinde din motive strict financiare.(Bate la usa banca). Numai Bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Pentru o scurta perioada de timp, reduc pretul pana la 4300 Urcam iara la 4600 sorry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 1700 HONDA VT600C din 1992, Kilometri: 41545 Km, Pret:2000 EURO Cumparata din germania, primul proprietar in romania cca 20000 km facuti de mine.Coburi Held, spatar Hepco Keber, crash bar-uri, ITP 2013, placute noi cu 1000 de km, fluide schimbate recent... Contact yusanai@yahoo.com 0745240317 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Steed Postat Decembrie 26, 2011 Share Postat Decembrie 26, 2011 Vand Kawasaki VN 800 Classic din 2004 cu 37.000 km. Pret 3600 euro. Astept raspuns aici sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 (editat) 1800 euro, fara piesele de rezerva, dar cu accesoriile si coburile incluse.... Accept si schimburi+ diferenta din partea mea... Editat Decembrie 27, 2011 de judas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 27, 2011 Share Postat Decembrie 27, 2011 vand casca din dotarea armatei romane cu pretul de 250 RON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scaurus Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 (editat) Yamaha Drag Star XVS 1100 din 1999 36000 km comenzi avansate falcon furtune frana fata racing sa mustang + seile originale sissybar portbagaj suporti si coburi 27 litri cauciucuri metzeler 2011 baterie varta gel 2011 filtru aer K&N tobe finale goale + stock ghidon inalt 30 cm + stock Pret 4200 usor negociabil Mihai 0721 116 963 Mai multe poze aici Editat Decembrie 29, 2011 de scaurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate