anf_andrei Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 vreau ceva 2V racire lichid curea (/cardan) si sa dau pe el o kawa en 500 (din 1993 cu 22000km) si o diferenta modesta. as vrea un motoras ceva mai marisor oricum ca de asta m-am plictisit rau tare. (nu mai suport linie) (eventual poate aveti idee cam cat ar face en 500) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (eventual poate aveti idee cam cat ar face en 500) http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...993-157528.html pret informativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anf_andrei Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...993-157528.html pret informativ mersi eventual dau si geamul si coburile sa mai creasca la pret oleaca sau....sa motivez pe cineva sa cumpere are ca 3000km in tara facuti vara trecuta un drum de vama veche. simeringuri noi si ulei in furca, ulei schimbat, cauciuc spate mai merge inca nu e slik inmatriculata nu am circulat ca am avut mult timp permisul suspendat (fara vraja) deci poate e vre-un colos cu multe motoare care accepta buy back Editat Martie 9, 2009 de anf_andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Vand Yamaha Virago 535 urgent, detalii:http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...997-161401.html http://www.youtube.com/watch?v=J9B3OU0JyFE&feature Anulez anuntul, nu se mai vinde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Vand Suzuki Intruder 800. Motocicleta este modificata. Are 14.000 de Km reali si este din 1994. Fata este modificata cu piese de catalog,juguri si roata schimbate (aprox 1000 de euro), rezoervorul este tot de catalog,si este de doua ori mai mare decat originalul.Are drag bar pe doua raiser-e inalte,comenzi avanzate si tobe de catalog (suna extraordinar de fain). Spatele este lasat foarte jos.Are faruri twin de catalog si semnalizari Kelerman in ghidon.Motocicleta functioneaza si arata impecabil. Poate fi vazuta si probata oricand in Timisoara. Ma puteti gasi la nr de telefon 0722 / 403 / 807 (Alex),sau puteti sa imi dati PM pe forum. Pretul este de 2.600 euro negociabil. Nici asta nu se mai vinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 * hehehe! ...cred ca sunt semne de primavara incepe sezonul, ...hai sa ne dam!! eu ma duc sa fac revizia Intruderului saptaman asta, apoi RCA-ul..., apoi mai vedem ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 Nici asta nu se mai vinde. sincer sa fiu am o satisfactie egoista ca nu se mai vinde.imi parea nespus de rau ca nu am eu bani sa il iau:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 sincer sa fiu am o satisfactie egoista ca nu se mai vinde.imi parea nespus de rau ca nu am eu bani sa il iau:)) Subscriu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 (editat) * hehehe! ...cred ca sunt semne de primavara incepe sezonul, ...hai sa ne dam!! eu ma duc sa fac revizia Intruderului saptaman asta, apoi RCA-ul..., apoi mai vedem ) La mine ninge de rupe asa ca mai am de asteptat pana la sezon! Oricum incep sa apara craterele si ma distrez cand merg pe jos pe trotuar cand ma uit cum isi rup conservarii masinile si cum se streseaza la volan, mai ales aia cu Jeep-uri ! Editat Martie 10, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 suzuki intruder m800 an 2007,9000km cumparata de la b&s motors. pret:6500 euro discutabil tel:0726.102.662 pret foarte discutabil. mai multe detalii pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Pret nou la Dragstar XVS 650!!! 3390 eur. OFERTA DOAR IN LUNA MARTIE!!!Accesorii incluse:sissy bar(cu emblema live to ride)+suport coburi+coburi+portbagaj.Stare perfecta de functionare,f.buna merita vazuta,Cauciuc spate DUNLOP nou-nout,0 km.Tinut in garaj.Acte la zi.Carte service.Pret fix! Accesorii cumparate anul trecut in valoare de 500 eur + cauciuc spate nou in val de 200 eur. Detalii in semnatura! VANDUT !!! Editat Martie 12, 2009 de Hosszu Toll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 VANDUT !!! Si ce urmeaza? Schimbi categoria? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Acest motor este al unui prieten si este de vanzare Pret 3000 euro ; Motorul este din '96. Kawa EN 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 da o poza din profil n-ai fi pus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 pret foarte discutabil. mai multe detalii pe pm pret fix 5000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Si alte poze: voila ! stii cum e gand la gand .... cu bucurie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orka Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Am un gpz din 98, vreau sa il dau pe un chopper. E cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Acest motor este al unui prieten si este de vanzarePret 3000 euro ; Motorul este din '96. Kawa EN 500 Foarte Frumos! E proaspat vopsit? Ca tare bine arata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 NU. Motorul il stiu eu de 2 ani, atunci cand a fost adus din Germania sau Austria si tot asa era. Prietenul meu l-a luat ca vroia sa reuseasca sa iasa/intre in zona Pipera, dar dupa ce a vazut traficul s-a speriat atat de rau, incat l-a bagat in garaj crezand ca poate o sa mai iasa asa la o plimbare dar ..... se pare ca nu-i de el motociclismul si-l vinde; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 chiar ca e frumusel...pacat ca e En 500:) da' slapii aia fac toti banii!) bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Probabil ca este cineva de la un dealer la care a lasat motoru` la vanzare anu` trecut. K la Neptun, daca ai mai trecut p`acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=54262 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 foarte frumos en500 ...adus de luci din bistrita,dar nu are 2 ani cred de Romania,mult mai putin.la inceput am fost si eu tentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Acest motor este al unui prieten si este de vanzarePret 3000 euro ; Motorul este din '96. Kawa EN 500 misto slapii omului!!!!....si bermudele!!! si uite asa dau si eu un up!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 foarte frumos en500 ...adus de luci din bistrita,dar nu are 2 ani cred de Romania,mult mai putin.la inceput am fost si eu tentat probabil.... arata bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate