calinbac Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 MA BAG EU LA CIZME! o sa le aduc la Arad miercuri sau joi si ne auzim atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Aprilie 19, 2011 Share Postat Aprilie 19, 2011 Este ptr. o pers. 1,70-1,75 si aprox 80 kg Primul venit , primul servit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Aprilie 20, 2011 Share Postat Aprilie 20, 2011 Este ptr. o pers. 1,70-1,75 si aprox 80 kgPrimul venit , primul servit ... L-as vreau eu daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
irisdog Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 am o husa de motor pentru ploaie de 182cm.daca o vrea cineva,de motocicleta mea este cam mica,gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Aprilie 24, 2011 Share Postat Aprilie 24, 2011 am o husa de motor pentru ploaie de 182cm.daca o vrea cineva,de motocicleta mea este cam mica,gratis o vreau eu pentru vaca mea ca mare a naibii! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Donez o pereche de cizme touring, marimea 43. Cizmele stau in garaj de ceva vreme si nu le mai folosesc. Pe exterior sunt in stare foarte buna. Din pacate in interior s-a cam dezlipit materialul "tip ciorap" dar poate un pantofar le poate rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Donez o pereche de cizme touring, marimea 43. Cizmele stau in garaj de ceva vreme si nu le mai folosesc. Pe exterior sunt in stare foarte buna. Din pacate in interior s-a cam dezlipit materialul "tip ciorap" dar poate un pantofar le poate rezolva. as fi eu interesat de cizme....am nevoie de unele , am avut ceva dar s-au rupt de tot...s-a rupt talpa...momentan nu dispun de bani pt unele noi ...astept un pm daca esti de acord , Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 7, 2014 Autor Share Postat Iunie 7, 2014 Donez un cauciuc 170/60/ZR17 Bridgestone 2010 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10204113630270067&set=pcb.631057553638516&type=1&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 Donez foaie Suzuki GS500 in stare buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edy na Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 ceva geaca xl are cineva de donat?eventual cumpar la un pret decent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Roleff textila e buna? E marimea L, dar merita incercata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edy na Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Roleff textila e buna? E marimea L, dar merita incercata ai purtat-o tu?daca tie iti vine cred ca e buna si pentru mine(ca doar n-oi fi eu mai gras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Octombrie 11, 2014 Share Postat Octombrie 11, 2014 Am purtat-o, dar eram un pic mai slab decat acum Lasa-mi PM cu nr de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Decembrie 4, 2017 Share Postat Decembrie 4, 2017 Intrebi daca mai este valabil anuntul din 19 aprilie 2011? Daca inca mai e valabil anuntul, e clar ceva dubios daca nu s-a dat in 6 ani...nu te baga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKDragos Postat Noiembrie 17, 2018 Share Postat Noiembrie 17, 2018 Salutare! Am un suport pentru gps, Crivit, utilizat. E cu fermoar și are prindere pe ghidon, sau cu o tabla de unul din șuruburile manetelor, cum a făcut fostul proprietar. Poza nu am că e prin mașină, iar la dimensiuni, ochiometric, e bun pt. un MioC520. Daca e cineva interesat, va da de știre Asa arata impricinatul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate