Sari la conținut

DR BIG-uri !

remu1
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 190
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut Dragonule...a venit iarna..!

i am urat lui Baiazid casa de ppiatra si numai bucurii.....

eu am iesit azi pe afara...e o zi frumoasa ptr 25 septembrie!

fii atent..intra la vanzari echipamente, piese,, etc....sunt acolo niste cauciucuri Romvelo..facute la noi.. fatza spate costa 2 milioane...ce zice se merita?

bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc la toata lumea pt ajutor ,nu m-am lamurit daca trebuie sa dau jos capacul (de la m-alternator sau de la ambreiaj?)sau se poate intinde de afara,ca la distributie,eventual ziceti sa nu-mi bag nasul daca nu suna tare???....si o ultima intrebare:pinionul de la motor(a lantului de transmisie)are voie putin joc lateral?

Daca erai atent observai ca tre dat jos capacul de la alternator,nu e deloc dificila "'operatia'',dar trebuie sa ai grija sa nu intinzi prea tare lantul!Pinionul de fapt are un anume joc(destul de mic),care cu timpul devine mai mare din cauza uzurii.La dr-ul meu luat cu 7mii km,jocul era destul de mare,dar rezista si acum,chiar dupa 50mii bagati.

Link spre comentariu

Salut Dragonule...a venit iarna..!

i am urat lui Baiazid casa de ppiatra si numai bucurii.....

eu am iesit azi pe afara...e o zi frumoasa ptr 25 septembrie!

fii atent..intra la vanzari echipamente, piese,, etc....sunt acolo niste cauciucuri Romvelo..facute la noi.. fatza spate costa 2 milioane...ce zice se merita?

bafta!

Salutare Demoto. Unde ai gasit tu cauciucurile alea? Ca m-am tot uitat dupa ele. M-a sunat ala astazi si flit i-am dat.

Link spre comentariu

Filtru de ulei MANN, gasesti la promotor pe str. agricultorilor (daca tin bine minte, ii spune MH-68).

Ulei eu pun Yacco semisintetic 10W40. Cand am facut primul schimb de ulei am pus motul full sintetic 15W50 si am avut surpriza neplacuta sa constat ca a disparut, mult prea repede si mult prea mult :yikes: Sunt la al treilea schimb de Yacco si sunt multumit de el. Completez cam 300 ml la 1000km. Motorasul meu e mai in varsta, aproape 70k.

PS: daca tot desfaci motorul, schimba si intinzatorul lantului de distributie. Asta o sa ajunga obsesie la mine :yikes:

Link spre comentariu

PS: daca tot desfaci motorul, schimba si intinzatorul lantului de distributie. Asta o sa ajunga obsesie la mine :yikes:

Mai mai bine obsesie decat sa te trezesti ca tre sa bagi mai multi bani in el :yikes:

Link spre comentariu

Salut Dragonule!

Cat m-am chinuit eu astazi sa curat drumul de zapda tot nu am reusit 100%, pt ca zapada avea aproape 1 metru.......... toata zapada de pe cmp a fost spulberata acolo.

Pe sosea este mazga ca s-a topit zapada si apa cu pamantul de pe margine a creat un fel de mazga care nu s-a uscat inca.

Asa ca nu prea e loc de motoare.

Poate saptamana viitoare avem mai mult noroc..... cine stie???!!!!

Sa ma anunti si pe mine ce face-ti Sambata!

Salutari..... la toata lumea!

Link spre comentariu

Salut Dragonule!

Cat m-am chinuit eu astazi sa curat drumul de zapda tot nu am reusit 100%, pt ca zapada avea aproape 1 metru.......... toata zapada de pe cmp a fost spulberata acolo.

Pe sosea este mazga ca s-a topit zapada si apa cu pamantul de pe margine a creat un fel de mazga care nu s-a uscat inca.

Asa ca nu prea e loc de motoare.

Poate saptamana viitoare avem mai mult noroc..... cine stie???!!!!

Sa ma anunti si pe mine ce face-ti Sambata!

Salutari..... la toata lumea!

Nu drumul este problema...

Link spre comentariu

ai luat motoreta, as25? sau mai astepti pana vine ? ... vreau s-o vad si eu [promit ca n-o deochi;)]

Miercuri sau joi cel tarziu vine. Ii pun funda rosie. Daca e ne vedem la Dragonul la Service. :cheers:

Link spre comentariu

Aseara ma fost in plimbare prin centru si am trecut, asa din greseala si pe la Arc. Baietii de acolo vroia sa iasa la o plimbare care se pare a fost amanta deoarece un DR 650 RS a crapat. E vorbad e un DR rosu cu kick stareter Mai multe nu stiu nici eu, Cunoasteti careva personaju? :cheers:

Link spre comentariu

Miercuri sau joi cel tarziu vine. Ii pun funda rosie. Daca e ne vedem la Dragonul la Service. :cheers:

Trebuie sa iasa de la damigeana`n sus

Aseara ma fost in plimbare prin centru si am trecut, asa din greseala si pe la Arc. Baietii de acolo vroia sa iasa la o plimbare care se pare a fost amanta deoarece un DR 650 RS a crapat. E vorbad e un DR rosu cu kick stareter Mai multe nu stiu nici eu, Cunoasteti careva personaju? :D

Salve meclaod din clanul bla bla bla, de ce nu i-ai trimis la mine ?

Link spre comentariu

Salve meclaod din clanul bla bla bla, de ce nu i-ai trimis la mine ?

Eu am trimis la tine. Dar daca oamenii au zis ca eu ei cine....

Ce dracu dragoste cu sila nu se poate.

Se iese in WE? Ceva endureala soft?

Ca eu unu m-am cam dat prin capitala si sunt satul de asfalt si de prosti...

Link spre comentariu

vazut V STROMU lui as 25! lesinat langa el! :D scula de motor!

o sa mi trebuiasca cateva :cheers: sa ma trezesc ASULE!

iti doresc kilometri cat toata planeta fara nici o zgarietura!

Link spre comentariu

Aseara ma fost in plimbare prin centru si am trecut, asa din greseala si pe la Arc. Baietii de acolo vroia sa iasa la o plimbare care se pare a fost amanta deoarece un DR 650 RS a crapat. E vorbad e un DR rosu cu kick stareter Mai multe nu stiu nici eu, Cunoasteti careva personaju? :cheers:

Se pare ca e o lipsa acuta de scanteie...boala lor.

Ce sa mai faci cand bobina da curent, cdi-ul e bun, iar bobina de inductie e buna?...si tot n-ai scanteie...

Eventual ii dai o scanteie de la bricheta :D

Rad eu...da' si pe mine ma paste acelasi lucru :baldy:

Link spre comentariu

Se pare ca e o lipsa acuta de scanteie...boala lor.

Ce sa mai faci cand bobina da curent, cdi-ul e bun, iar bobina de inductie e buna?...si tot n-ai scanteie...

Eventual ii dai o scanteie de la bricheta :crack:

Rad eu...da' si pe mine ma paste acelasi lucru :crack:

Motivul?

Link spre comentariu