Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 asa deci e gata de ceva vreme a fost si la intalnirea de la cluj nu prea am nimic de comentat bag poze si va las pe voi sa spunetzi ce si cum vizionare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 pompa frana, scaritza si frana spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 ansamblu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 schimbator de viteze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 juguri, placi si ceva din springer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 prindere springer pe roata de 21" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 intalnirea de la cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 fatza in lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 misto de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 arta in mishcare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Salve! Dragutza tare lucrarea, totusi doua mici obiectii. 1. Cauta-i bre un cauciuc adevarat pe spate ca ala de vitezana se vede ca dracu de urat. 2. Nu prea ma omor dupa saua aia. Stiu ca e a lui originala, dar cred ca ar merge ceva mai... ergonomic. Parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 in miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 inca una si ma duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 E superb motorul! La cat mai multi km cu el! Mie mi-ar fi placut sa fie ambele jenti la fel, in rest no comment. L-ai si omologat? Cat de greu a fost? (am vazut ca are numar; sau e dinainte?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 numaru e dinainte omologarea e ca si rezolvata avand in vedere ca plec la buc si dupa aia in lume nu mai am timp de ea dar cumparatorul primeste pontu si isi rezolva singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kozmin Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Super motoru'!! FELICITARI ptr el! Cam cate ore ai lucrat la el si ce nume i-ai pus ca merita unu! La multi km cu el si mai ales fara probleme! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 sa lucrat pe el din toamna pana in primavara habar nu am cate ore sunt tzin sa multumesc cu ocazia asta prietenilor Feri si Bobby care au facut posibil visul meu statzi pe faza ca vine si motoru in V daca nu il vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 Super,felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 trebe laudatzi cei doi baieti care l-au facut...asta e numa unul din motoarele lor....imi pare rau ca nu am poze cu tot ce au facut da au la activ vreo trei sau patru dnipre si ijuri...in rest au mai facut una alta pe la cate un DR si chiar la un harlei au lucrat...sunt niste oameni de milioane si au maini de aur...si zic asta pentru ca ii vizitez des si vad ce si cum fac....si motorul meu e la ei acuma...merita felicitatzi baietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate