The_One_Forever Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 A fost acum un reportaj la Realitatea TV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 am vrut sa vin pe la 16-17 cand am inteles ca incep demonstratiile dar incepuse si ploaia desi am fost acolo la 12:00, cand nu prea era inca activitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Venit,vazut,placut 150%, RESPECT Trust MC. Jos palaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Mi s-a spus ca a fost de cacao. . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 * poze aici: /index.php?...p;#entry1242891 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 oare a fost asa frumos? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Suuuuuper tare!!! Si eu am plecat cu gandul ca nu stau mai mult de 2 ore .. n-am stat decat de la 12 pana la 11 (noaptea) =)) Cei care n-au fost nu stiu ce-au ratat... insa cand vin pozele si filmuletele isi vor baga unghia-n gat ) Multumim MC Trust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 ai fost cu masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 * de unde, bre, cu masina?! nu l-ai vazut ce-a ars la cauciuc p-acolo? (poze). a fost prezent la toate cocncursurile! si el si Mara bravoooos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Pei m-am gandit eu mai bine ca le ard si p'ale mele si p'ale organizatorilor... daca tot vreo 30 de zile o sa fiu perpedes ( benzina in 30 de zile = gume noi noute ) + ca distractie ca asta rar intalnesc, asa ca ... de ce sa nu ma dixtrez la toate concursurile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Mda, a fost fain... iar Gooffy, Mara si Tano au fost prezenti la aproape toate concursurile Cine a fost s-a simtit bine din ce-am vazut eu pe-acolo. Anul viitor o sa fie mai misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Oooo da... pot sa ma inscriu de acum pentru concursurile de la Burnout Day 2009? :X :X Pot ?? Pot ?? De fapt, aceeasi 3... GooFy, Mara si Tano Dar inca n-au aparut toate pozele si filmuletele! NU LE MAI TINETI ASCUNSE ... vrem si noi Editat Iunie 10, 2008 de GooFooTz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Tinem sa multumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezenta si care s-au simtit bine alaturi de noi, iar pentru cei carora nu le-a fost pe plac evenimetul ne pare rau si le promitem ca data viitoare o sa ne straduim mult mai mult. Sa auzim de bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anarchy Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 da goof, vreau si eu un cauciuc nou daca tot faci rost de bani in astea 30 de zile fa si un gest caritabil si by the way ) care toate concursurile? am fost doar la 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GooFooTz Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Ce? Unde? Cum? Glumeam si eu... incercam sa ma dau barbat cu OO mari si tari, de unde atatia bani? O sa mai merg cu gumele astea inca 2-3 sezoane la saracia pe care-o port Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbiggy Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Oooo da... Dar inca n-au aparut toate pozele si filmuletele! NU LE MAI TINETI ASCUNSE ... vrem si noi Scuze pentru intarziere, efing job takes all the time ,... A fost marfa, BRAVO si la mai mare ! And Now,... Poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate