Garcia Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 bine, bine si guvernul ce ar trebui sa faca?sa dea o lege prin care sa interzica circulatia autovehiculelor cu mai mult de doua roti? sau ce? unde e propunerea noastra constructiva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 poate o sa inaspreasca regulamentul, pedepsele, ....... trebuie sa si cerem cava! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 guvernul trebuie sa intretina o perioada de timp pe toate caile media in special tv, o campanie de atentionare a participantilor la trafic! NOI existam si mai trist, murim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low_rider Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Protest. DA Da-l in (cuvant urat) pe Tariceanu ca nu va sari pentru noi. Nu mai asteptatzi sa vi se faca dreptate. Propun Maine vineri 01 Iulie 2005 asta la ora 20:00 totzi motociclistii sa fie in piata victoriei. Toti pentru unu' shi unu' pentru totzi. Fara documente la voi. Nu poate sa ne aresteze pe totzi. Fara violente, fara injurii, fara eschibitzii. Trebuie sa facem afishe sa stie toata lumea ce vrem. Se accepta sa se tureze motorul shi claxoane. Ce parere avetzi??? Haideti maine la ora 19.00, pentru ca toate televiziunile isi incep stirile la ora 20.00 si sa la ramana timp sa-si pregateasca materialele. Nu cred ca vor sti din timp despre protest - asta doar daca vor anuntati - ca sa transmita in direct. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Propun ca la guvern sa se aduca shi pozele lui Radu. Cine are. Ar trebui sa avem un banner cu toate victimile accidentelor de motocicleta din acest an din vina conservarilor. @ Hellryder. OK fara galagie vom protesta. Dar o sa zica lumea ca ne odihnim. Cu privire la acte ideia era sa nu le dam actele. Asha poate sa ne legitimeze pe rand shi ne dea amenda. Eu am luat amenda cand am impartit fluturashi shi nici un motociclist nu a reactionat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 O propunere, vedetzi voi daca-i buna sau nu; Hai sa facem un marsh de protest cu oprire in fatza tuturor televiziunilor dupa care finalizare in fatza la Guvern. Asha shtim sigur ca actziunea noastra va fi mediatizata corect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 interesant dar.... s-ar putea sa blocam traficul si sa se sesizeze pol. pana ajungem la guvern.... armata e deja acolo.... tre' sa fie spontan! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 i'm in!!! de luni pana vineri dupa 20.30 in weekend oricand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Idee extraordinara. VIN. Nu trebuie galagie. CIVILIZAT. Dar hotarati odata ora ca sunt in dubii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Propun ora 20:00. Stam o ora dupa care totzi la Etrusco. Hai sa stabilim astazi. Propun sa ashzam motocicletele ordonate una langa alta cu spatele spre guvern cu fatza spre piatza cu farurilr aprinse. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 bun, asta e inceputul, desfasurarea? o propunere cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Asa nu facem nimic. In citeva minute ne vor imprastia prin diverse metode. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 si ce propui? suntem deschisi la so;utii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Eu as sustine ideea lui Hellrider. Mi se pare foarte buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Deci buluc maine la ora 20? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 1. Hotarativa odata la data si ora la care va strangeti si unde exact. 2. si daca tot va strangeti va sugerez sa legati fiecare de oglinzi un prosop (k la imormantare) si sa tineti un moment de reculegere pt acei care au decedat. Bafta multa si Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei neansufletiti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 pai asta era si idea.... s-au m-am prostit eu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low_rider Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Deci, ramane maine la ora 20.00 in fata Guvernului? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 (editat) Shi daca ne adunam mai multzi si ne impartzim in grupuri mai mici shi mergem cu nishte banere care la Guvern, care la TVR, care la PRO-TV, s.a.m.d. in acelashi timp ca doar nu o sa trimita jandarmi in 10 locuri sa ne imprashtie pe totzi? Shi ne facem cunoscute prin media doleantzele sa vada cat mai mult popor ce ne doare pe noi. Editat Iunie 30, 2005 de romeo s.katana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 si care ar fi subiectul ? ca legea daca se aplica corect nu e "rea" ... ( practic stim ca nu e asa, inafara de politisti de pe motoare, majoritatea gandesc ca asa le trebuie, daca ii mananca in koor si se sparg in figuri ) ar fi totusi un subiect de luat in seama : in alte tari ( Germania ) de ex...daca esti in masina si esti implicat intr-un accident cu un biciclist sau un motor ai cam pus-o, chiar daca ala nu avea prioritate. pt ca se considera ca trebuie sa-l "protejezi" intrucat in caz de accident ala e mult mai expus. zic ca un asemenea amendament ar fi interesant de propus, mai ales ca este aplicat in UE . poate stie cineva mai exact cum e legea aia . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Ora 20, din partea mea. Cu toate ca ar trebui in timpul zilei, cind sint acolo "muncitorii". In nici un caz la ora 22, cind il vom impresiona doar pe soldatul de la poarta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 oameni buni, stabiliti ora !!! am faut un poll, sper ca a iesit cum trebe POLL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Ora 20, din partea mea. Cu toate ca ar trebui in timpul zilei, cind sint acolo "muncitorii".In nici un caz la ora 22, cind il vom impresiona doar pe soldatul de la poarta. Pai nu prea conteaza ora, oricum "muncitorii" nu ne vor baga in seama doar daca facem revolutie. E bine ca televiziunile, si poate si ziarele sa mentioneze aspectul, impactul e mult mai mare decat o sleata de motoristi care baraie motoarele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 o manifestatie ar trebui aprobata de primarie. ca sa nu se zica iar ca motociclistii sunt niste .... nu respecta legea etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 30, 2005 Share Postat Iunie 30, 2005 Indiferent ce se stabileshte, nu uitatzi sa chematzi nenii de la TV. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate