laurmlau Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 am trecut ieri pe mircea vulcanescu si am vazut un gsxr (cred ca era nou...) facut praf... mai era un motor oprit acolo.... in rest politia facea masuratori...pe rider nu l'am vazut... stie careva mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 GSXR nou de Mures ... lovit de un Oper de Austria (parca Opel era), pilotul auto fugit de la fata locului, autor-necunoscut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 mobristul e ok ? se stie ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 am fost si eu acolo la cateva minute dupa accident. baiatu e ok, doar cateva zgarieturi si o sperietura zdravana motoru era un gsx-r k8 care avea numai 400 de km la bord. intradevar soferul a abandonat masina si a fugit de la locu accidentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) am fost si eu acolo la cateva minute dupa accident. baiatu e ok, doar cateva zgarieturi si o sperietura zdravana motoru era un gsx-r k8 care avea numai 400 de km la bord. intradevar soferul a abandonat masina si a fugit de la locu accidentului. Slava Domnului,e bine. uu a lasat masina acolo, vai.. gixxerul ce daune are? si btw stii cumva cam ce s'a intamplat? Editat Iunie 3, 2008 de Cypher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Slava Domnului,e bine.uu a lasat masina acolo, vai.. gixxerul ce daune are? si btw stii cumva cam ce s'a intamplat? din ce am inteles...masini oprite la stop, omu cu gixeru pe langa ei (nu stiu viteza).. si tiganu din coloana s-a hotarat subit sa intoarca masina, impact aripa fata stanga si cred ca ceva portiera. la motor...carene praf, bord la fel, probail radioator...cam toate plasticele erau puzzle pe jos... tipu vrea sa ceara dauna totala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) GSXR nou de Mures ... lovit de un Oper de Austria (parca Opel era), pilotul auto fugit de la fata locului, autor-necunoscut! de mures?......zimi te rog numele sau nr de moto Editat Iunie 3, 2008 de soso-bum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Erau numere rosii Soso ... motoru avea 3 sau 4 zile ceva de genul asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HaOtiC Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 A avut timp sa isi faca Casco la el?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 mai gaseste pol un dreaq. ceva asemanator pe o straduta din bucuresti, omu face stanga fara semnal nimic, il tavaleste pe un prieten. s'a spart o carena, maneta de frana, dar chestia mai nasola este ca pasagera a avut piciorul gipsat. ala avea numere de italia vechi, dat la politie tot, niic acum nu s'a aflat cine ce si cum. a trecut aproape un an de atunci. sper sa'si fi facut casco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 A avut timp sa isi faca Casco la el?? din pacate nu avea casco... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Erau numere rosii Soso ... motoru avea 3 sau 4 zile ceva de genul asta ... si era rosu de 600 ? motociclistu avea o geaca dainese rosie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Asta nu mai stiu ... Eu am spus ce am auzit de la baieti si pe statie .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) si era rosu de 600 ? motociclistu avea o geaca dainese rosie ? s'a mai facut un topic tot in legatura cu acelasi accident si tipul de acolo a spus ca era un gixxer negru,acum nu stiu.. uite link: /index.php?showtopic=220116 Editat Iunie 4, 2008 de Cypher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate