bb_bike Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 Ce veste buna! Iti tinem pumnii in continuare! Fa-te bine cat mai repede! Sanatate cu carul! pt tine si pt Elena! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NND Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 ai grija de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harley_X Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Sanatate maxima Dane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Salut tuturoura din nou. Stiu ca nu am mai scris de mult, dar asta din cauza ca am fost internat si n-am avut calculator in spital. Vroiam sa va anunt ca am scapat de operatii (cel putin pina imi vor scoate tijele...). Sint bine si sint in recuperare. Din pacate, dupa 3 luni de stat la pat din care cu mina in ghips doar vreo 11 sapt, mi s-au cam atrofiat muschii si s-au intarit ligamentele, deci recuperarea va dura ceva mai mult pina imi revin. Oricum e spre bine Inca o data vreau sa multumesc tuturoura care au fost alaturi de mine. Va multumesc pt absolut tot si RIDE SAFE!!! Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Atunci recuperare rapida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 insanatosire grabnica!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Octombrie 14, 2005 Share Postat Octombrie 14, 2005 Sanatate maxima Pas cu pas si o sa fii iar OK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GT' Postat Octombrie 16, 2005 Share Postat Octombrie 16, 2005 sanatate cat incape! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 ai grija de tine si daca ai posibilitatea sal f... pe doctoru ala... fa-o!!! ..aici in arad mor copii din cauza criminalilor in alb care nu si-au primit shpaga si cine credeti ca e vinovat..............soarta!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanica Postat Octombrie 18, 2005 Share Postat Octombrie 18, 2005 insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Dane, da un semn de viata vere. In cate carje mergi? Hai sa schimbam impresii, ca intre ciungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja Postat Ianuarie 21, 2006 Share Postat Ianuarie 21, 2006 Dane, da un semn de viata vere. In cate carje mergi? Hai sa schimbam impresii, ca intre ciungi. Hehe Am scapat de cirje de vreo luna, asa ca acum merg fara ajutor. Sint inca in recuperare pt ca nu mi-am recapatat toata mobilitatea la glezna, dar oricum merge spre bine... Hai vb mai multe pe iahu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate