ray Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) Ladieees aand gentlemen Dati-mi voie sa va prezint astazi l-am luat din showroom-ul elf din Popesti-Leordeni. Am bagat rapid vreo 50km, primul drum fiind spre pozat pentru polita CASCO Este pur si simplu de vis.. inca nu-mi vine sa cred, ca am reusit s-o fac si pe asta. Franele sunt de exceptie, cutia de viteze merge brici (imi place mult afisajul treptei pe ecran), zumzaitul motorasului se imbina perfect cu basul tobei stock in ture mici (<4000rpm), nu vibreaza, nu troncane, nu scoate nici un zgomot in afara de cel normal.. ce sa mai..motor nou. astept cu nerabdare finala Yoshimura (e pe drum) promisa cadou de elfi.. niste baieti de exceptie! recomand!!! si de asemenea abia astept sa scap de rodaj! Let-s rock and roll!!!! Editat Iunie 4, 2008 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Oho,frumos mai e :X sa-l stapanesti sanatos fara incidente. Editat Iunie 5, 2008 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Ray,ti-ai luat cel mai fain motor posibil Americanii i-au spus ''devoratorul de viraje'' deoarece este comparabil ca putere cu cel de 1000 si este la fel de manevrabil ca cel de 600. Sa-l stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 no comment e....superba? putin zis... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosRmin Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 frate zi si mie cat te-a ajuns exact cu sau fara tva pls si de unde luata mai exact un nr de tel dc se poate s-o stapanesti sanatos e prea smechera motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Superba, s-o calaresti sanatos ! P.S. Scapa de suportu' de numar din fabrica, e singuru' ei cusur din pct meu de vedere ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Motoreta adevarata ce sa mai... dupa ce termini rodajul ai grija cu ea in ture acolo sus ca rupe... Bafta la cati mai multi km si fara incidente ! Editat Iunie 5, 2008 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 frumoasa bijuterie e o sculptura pe 2 roti .sa ai parte de ea si la cati mai multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 10880 euro tva inclus.. acelasi pret mi l-au dat si B&S motors si Elf, dar elfii au plusat cu o finala Yoshimura carbon gratuit deci am ales elfii. www.elfworkshop.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Felicitari man ! S-o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 mult noroc cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Felicitari si sa o stapanesti sanatos. O pura curiozitate nu insinuare:De ce nu ai luat gixxerul de 1mie? pretul tot pe acolo cred ca era.... Editat Iunie 6, 2008 de Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobo_zxr Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Din cate am auzit si eu cel de o mie are acea chestie inteligenta ce iti permite sa faci motoru de la 600 la 750 sau 1000 dupa preferinta ai un simplu comutator si ii schimbi puterea normal ca pt oras il lasi de 600 sa ai si un consum mai mic si nu cred ca poti sai dai mai mult decat duce cel de 600 in oras ma refeream Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) da, mai greu mai putin manevrabil si mai consumator.. dar in plus 20-30 de cai pe care oricum nu-i foloseam decat in 1% din cazuri. Si mai scump cu 1500! Nici gand sa-mi iau miar cat despre drive selector (S-DMS), el se reseteaza in modul A (max power) de cate ori scoti cheia din contact.. chestie care mi se pare cam periculoasa..daca te obisnuiesti cu "trasul de gaz" pe modul C si uiti sa-l setezi cand pleci de-acasa. iaca si poza cu strumfu cocotat in pom Editat Iunie 6, 2008 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Felicitari ! Ai zis bine, motocicleta de vis. Eu abia am iesit din rodaj cu miaru' si se comporta exemplar, sunt chiar uimit cum au ajuns oamenii sa fabrice asa ceva Daca faci Casco spune-mi si mie cat te costa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 in cort .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) 3874 RON am platit, pentru un an; puteam sa platesc 4304 RON cu plata in rate (2,4 sau 6 rate) beleaua e ca foarte putine firme de asigurari mai fac casco la motociclete! asta e un pic aberant... Editat Iunie 6, 2008 de ray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akruno Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) asfalt uskat,baftok ku ea sa aibe grija de tine.. ..azi am fost la mine la reprezentanta in timi sa vad ku komanda de una pt sufletul meu..da pe negru,si are pret identic,doar k cei de aici dau si echipament la alegere in valoare de 900e..cool..intrebare:pe cat ai cauciucul de spate?si......... Editat Iunie 6, 2008 de akruno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 7, 2008 Autor Share Postat Iunie 7, 2008 180/50/zr17. misto oferta cu echipament! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
takke Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 sa o stapanesti sanatos si la fel si ea pe tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 da, mai greu mai putin manevrabil si mai consumator.. dar in plus 20-30 de cai pe care oricum nu-i foloseam decat in 1% din cazuri. Si mai scump cu 1500! Nici gand sa-mi iau miar cat despre drive selector (S-DMS), el se reseteaza in modul A (max power) de cate ori scoti cheia din contact.. chestie care mi se pare cam periculoasa..daca te obisnuiesti cu "trasul de gaz" pe modul C si uiti sa-l setezi cand pleci de-acasa. iaca si poza cu strumfu cocotat in pom Ba Adi ce privire de om panicat aveai in poza... Ray...s-o calaresti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 180/55/17 O singura data am mai mers in spate si am fost k.k.t. tot atunci. Parca intrau toti in noi, la semafor aveam reflexul sa pun piciorul jos si chiar l'am pus de 2 ori, din spate!! (zorro poate confirma ) Asa ca mi'am luat fata de om speriat pentru poza, realitatea a fost ca Ray a mers ok si nu m'am panicat. Noroc ca o are in rodaj, ca altfel... E misto rau motorul, dar e motor pentru rider, nu pentru pasager. Mi'a intrat in c.ur Âşaua aia, e ca Âşipca de tare. E special design pt fete Daca ti s-e parea comoda...ceva nu era in regula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 SUPER motorul sa-l stapinesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Foarte nisto motorul m-a batut si pe mine un gand dar am ales R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 Am pus pe ea crash pads si tankpad, urmeaza kitul de xenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate