Raul_R1 Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Sal, azi pe la 20:00 in Baia Mare... Neacordare de prioritate din parte Kadett-ului... Motociclistul tocmai pleca cu salvarea cand am ajuns eu, am sa revin cu info-uri... Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inimitabilu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 nu mai are nimni info despre starea motociclistului ? p.s. bine k n`a mai fost peugeut masina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Avea echipament rider-ul?! Cu piciorul drept... cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 OMFG !!!! O fi ceva deja "clasic" ? Sanatate rider-ului ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hotea2002 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 http://emaramures.ro/stiri/Stire.aspx?NewsID=13552 Se zice ca riderul nu a ramas internat in spital deci e bine. Dar cine stie cu ce se va trezi peste ceva vreme. ca dupa poze se pare a fi o lovitura destul de puternica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 OMFG !!!! O fi ceva deja "clasic" ? Sanatate rider-ului ! Pe cuvant de onoare daca nu, cand am vazut pozele (fara sa citesc textul) m-am gandit 'ha! ce clasic...'. Sa nu fii de acord cu dobitocul de Videanu (parca el era) care propusese sa se elimine virajul la stanga in anumite locuri (prin Bucuresti)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 http://emaramures.ro/stiri/Stire.aspx?NewsID=13552 Se zice ca riderul nu a ramas internat in spital deci e bine. Dar cine stie cu ce se va trezi peste ceva vreme. ca dupa poze se pare a fi o lovitura destul de puternica. ce am spus ....grija mare la masinile de AB......MM. bine ca rideru nu are nimic....mai avem si noroc cateodata am vazut si o politista pacolo...poate aia tine cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cypher Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 ce am spus ....grija mare la masinile de AB......MM.bine ca rideru nu are nimic....mai avem si noroc cateodata am vazut si o politista pacolo...poate aia tine cu noi de ce crezi ca a facut poza politistei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
John Paul Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) bine ca Zoli n-are nimic! ..mergea dinspre pod spre gara , la Meda ? Editat Iunie 6, 2008 de John Paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Saracu , bine ca a scapat totusi . @ Raul am vrut sa iti fac azi o vizita dar aici ploua din pacate si nu mai mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white8snow Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 naiba sa -i ia de soferi ca nu dau prioritate nici cand esti cu masina dapoi pe motor ! sa-i ia permisu la magar asa cum merita , inca nici nu e destul de aspra pedeapsa pentru ce o facut ... eu i l-as anula de tot daca ar fi dupa mine , on bou ca ala nu are ce cauta la volan . multa sanatate colegului nostru motociclist ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 naiba sa -i ia de soferi ca nu dau prioritate nici cand esti cu masina dapoi pe motor ! sa-i ia permisu la magar asa cum merita , inca nici nu e destul de aspra pedeapsa pentru ce o facut ... eu i l-as anula de tot daca ar fi dupa mine , on bou ca ala nu are ce cauta la volan . multa sanatate colegului nostru motociclist ! pt neacordare de prioritate si neasigurare la skimbarea directiei...soldate cu vatamari.....as propune cel putin 1 an suspendare legea spune ca in caz de accident cu vatamare corporala grava(peste 60zile de iml)se anuleaza permisul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 nasol rau frate,insanatosire grabnica bikerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate