POW Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 care e intrebarea mea,as vrea sa stiu dak e o buna alegere de a-mi cumpara o DERBI 125cc,vreau sa stiu daca fac ofrostie sau daca fac o chestie buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 3, 2005 Share Postat Iulie 3, 2005 am citit pe undeva ca producatorii se lauda ca performantele derbiului de 125cc, ca fiind asemanatoare unui 600cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iulie 3, 2005 Share Postat Iulie 3, 2005 HAHAHAHAHAHHAHAHAHA.... doamne sfinte... Auzi mja... poti sa te tragi cu aia cu 636, alea alea... asta o sa o tin minte... On-topic... design superb (toba sub sa), de motor nu jtu nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Iulie 3, 2005 Share Postat Iulie 3, 2005 E praf .. IN primul rand carenele din plastic .. nu din fibra .. 2. NU e aprilia .. 3. e destul de scumpa din ce imi aduc eu aminte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Iulie 3, 2005 Share Postat Iulie 3, 2005 elf stie Am fost intr-o seara pe la MotorLand si am vazut un Derbi de teren super marfa... de 125cc, in 4 timpi dar avea doar 12 cai... Oricum, arata mai bine decat un ktm de 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Piticu Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 daca vrei sa afli ceva despre cauta-ti nr 5(din mai) de la Univers Moto si afli acolo tot ce vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 incercati fratilor un XT 125 !!! e yamaha si e fara taxe vamale.. ajunge pe la 3300 pret final!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 nu stiu, si mie mi se pare ciudat, dar asa am citit undeva, cred ca chiar in numarul ala din univers moto. era si la smaeb unul expus si i-am inrtebat pe aia de acolo cati cai are, mi-au zis 30 si ceva, nu mai stiu sigur, chiar parca spre 40. intradevar, pretul este foarte mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorelovers125 Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Derbiul este (la performante) imediat dupa aprilia rs125 deci e f bine.La design este superba dar groaznic finisata. Are 15,1cp la 8000rpm si cuplu de 13,5nm la 7800 vit max 125 (la model limitat) Parerea mea este k nu sunt diferente majore la vitezanele de 125. Acuma depinde de ce iti place tie. acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorelovers125 Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 unnamed Posted Today, 12:15 AM am citit pe undeva ca producatorii se lauda ca performantele derbiului de 125cc, ca fiind asemanatoare unui 600cc Ai inteles gresit,se lauda ca aspectul seamana f mult cu cel al cbr-ului 600rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Ca design este cel mai frumos dintre vitezanele de 125 dar e cam scump ce-i drept. Ca performante nu stiu ce sa zic, nu cunosc; am un prieten care si-a luat recent. gorelovers125, de ce zici ca e finisat groaznic? Eu l-am admirat la expozitii si nu mi s-a parut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Derbiul este (la performante) imediat dupa aprilia rs125 deci e f bine.La design este superba dar groaznic finisata. Are 15,1cp la 8000rpm si cuplu de 13,5nm la 7800 vit max 125 (la model limitat) Parerea mea este k nu sunt diferente majore la vitezanele de 125. Acuma depinde de ce iti place tie. acuma 195943[/snapback] dupa ce este scoasa limita de cai, de la 15 ajunge aproape de 40 sunt sigur de asta si sunt sigur ca era vorba de performante, nu are nimeni numarul ala din univers moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorelovers125 Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Carenele de ex sunt dintr-un plastic destul de urat si de ieftin pt un motor de peste 5000 de euro. Nu stiu din ce sunt facute carenele de la aprilia cagiva etc dar diferenta este enorma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorelovers125 Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Il am eu chaiar linga mine dar nu vad unde scrie aia cu 40 de cai>Dar stiu k la smaeb l-am intrebat pe ala de la standul derbi de putere si a zis 36 parca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Carenele de ex sunt dintr-un plastic destul de urat si de ieftin pt un motor de peste 5000 de euro. Nu stiu din ce sunt facute carenele de la aprilia cagiva etc dar diferenta este enorma. 195970[/snapback] in revista nu zice de 40 de cai, cauta sa vezi daca scrie ceva de genu: "performante asemanatoare cu o motocicleta de 600cc" acum mi-am amintit, parca 36 cp zicea ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iulie 4, 2005 Autor Share Postat Iulie 4, 2005 pana acum am vrut sa-mi iau aprilia rs 125 replica dar am vazut-o p asta si mi-a placut mai mult mai ales ca e model 2005 (ma rog motorul d 125 e) la bani ar ajunge cam la 50 d sute(5000) de coco sau iepuroi nu jtiu sigur dar oricat nu ma intereseaza pretu din moment c a zis tata ca vede ce-mi place mie si aia imi ia. mi-am schimbat alegerea (adik nu prea o mai vreau pe doamna aprilia) deoarece si pt ca asta are un aspect mai futurist toba sub sa(ceea ce rs 125 nu are),semnale in oglinzi,doua faruri p fatza(nu unu singur ca la rs) DAR SA MA CAC IN PLASTICELE LOR DE NEAMURI PROASTE,NU PUTEAU IN MTII LOR D PROSTI SA O FACA DIN FIBRA. credeti ca ar fi bine sa mi-o iau portocalie sau argintie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iulie 4, 2005 Autor Share Postat Iulie 4, 2005 + ca service-ul la united motors e plin d rs-uri ceea c imi dovedeshte faptul ca 1 e plin pest tot d aprilia rs 125 replica ceea c imi creaza un avantaj CA NUMA EU SI INCA CATZIVA AVEM BEHAHA 2 se strica f repede cred din moment ce e plin service-ul united motors d ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorelovers125 Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 in revista nu zice de 40 de cai, cauta sa vezi daca scrie ceva de genu: "performante asemanatoare cu o motocicleta de 600cc" acum mi-am amintit, parca 36 cp zicea ala. Nope nu scrie nimic cred k ai inteles t gresit si asa tzi s-a intiparit in minte . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gorelovers125 Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 credeti ca ar fi bine sa mi-o iau portocalie sau argintie. Parerea mea e k argintie ar fi mai speciala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Oricare, dar mata sa fie. Mie imi place la nebunie cum arata vopsit mat; in plus am auzit ca este mai rezistenta la zgarieturi decat cea lucioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 Dupa parerea mea .. Trebuie intai si intai sa ti revizuiesti limbajul .. aici nu esti pe mahala .. Apoi iti garantez 100% ca nu are performante deste Aprilia .. din punctul de vedere al motorului .. si al cailor putere ... SI in al treilea rand .. Daca ai bani si vointa .. poti sa ti faci apoi carenele din fibra ... si nu o sa mai arata in halul ala ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iulie 4, 2005 Autor Share Postat Iulie 4, 2005 scuza-ma elf daca te-am suparat ai dreptate d c ziceai u cu carenele din fibra oricum cred ca asta am sa o fac in timp,sa gasesc p cineva bun stiu nishte baieti din arges care fac asha ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iulie 4, 2005 Autor Share Postat Iulie 4, 2005 mersii wabit pt sfatul cu zgariatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 4, 2005 Share Postat Iulie 4, 2005 stiu ca mai exista si o versiune naked in legatura cu performantele, poate am citit in alta revista, poate ai dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 mai informativa si voi daca puteti eu nu va oblig bafta in continuare si bulan cat cuprinde mai 125-lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate