cosmin_sn Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Stiti pe cineva care confectioneaza crash-pad-uri artizanal?sau un magazin la care sa gasesc pt un gsxf din 2000? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 daca aflii cine face asa ceva sa scrii aici ca ma intereseaza si pe mine sa iau unele mai lungi. am vazut la un moto ca le avea din aluminiu si erau de cam 10-12 cm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 La oricine are strung acasa itri poate face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 cred ca este cea mai simpla "piesa" de motocicleta care poate fi facuta artizanal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Wai ma terminati cu raspunsurile astea. Poate omu' n-are strung acasa, poate n-are cunoscuti cu strung, poate nu stie unde sa caute un strungar, poate strungarul ala o sa-l trimita sa caute material si omu' n-are timp, etc. Stiti pe cineva la care sa poata merge, sa-i zica "asta vreau" si sa-l rezolve? OK, trimiteti-l la ala. Nu? Nu mai dati click pe "Add Reply". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) Âştiu eu un strungar artist, care are Âşi materie primă ... îi explicați ce vreți Âşi vă face ... mie mi-a rectificat niÂşte chestii aproape imposibile doritorii să-mi dea mp PS am uitat să precizez ... omul are atelierul în BucureÂşti, zona Voluntari Editat Iunie 6, 2008 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Puneti-va suruburi chioare sa se indoaie la orice mic impact Puneti-va suruburi extra-dure sa forteze prinderile din cadru, eventual sa se rupa (am 1 exemplu vazut cu ochii mei) Si discutia poate continua legat de materialul propriu-zis al buloanelor de protectie, etc. Un crash-bar mai merge manufacturat, cu mai multe prinderi de cadru, etc. dar la buloane, unde e un singur pct de impact, e prea riscant din pct meu de vedere sa va ieftiniti. Ca in caz de belea, poate distruge mai mult decat face bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 (editat) stiu eu pe cineva. are montate pe motorul propriu si a facut si pentru un prieten de-al meu. le face din ceva inox, si cu cap de plastic(sau teflon?) ca sa amortizeze socurile la cadere. prietenul a cazut deja si si-au facut treaba(a salvat carena) . il gasesti pe forum, cu id karpatenwolf, si e din sibu. la prietenul asta i-a luat 150 lei cu tot cu montare, dar spunea ca difera in functie de model. e un tip de incredere,mecanic moto; si eu am facut reparatii la el Editat Iunie 9, 2008 de pogor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiShadow Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Stiti pe cineva care confectioneaza crash-pad-uri artizanal?sau un magazin la care sa gasesc pt un gsxf din 2000? Trimite mail la sbinrace@yahoo.com. Sigur te va ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate