andreigin Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Sper din tot sufletul ca mai sunt si altii ca mine care iarna se bucura de placerea de a descoperii muntii pe snowmobile ..... Deci baieti si fete iesti din umbra !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 acum? mai asteapta vreo 6luni si iti arat eu poze......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 (editat) acum? mai asteapta vreo 6luni si iti arat eu poze......... de ce nu ? mie deja imi e dor de zapada !!!! uite cateva cu mine Editat Iunie 6, 2008 de andreigin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Am vrea noi, dar e scumpe jucariile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Salut, Foarte faine pozele. Cred ca ar fi interesant. De unde se poate lua asa o sculă si la ce preturi? firme/modele recomandate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 incearca modele artic cat http://www.arctic-cat.com/snow/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Salut,Foarte faine pozele. Cred ca ar fi interesant. De unde se poate lua asa o sculă si la ce preturi? firme/modele recomandate? ski doo sau lynx pot sa-ti vand eu:) bombardier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Octombrie 23, 2008 Autor Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) Salut,Foarte faine pozele. Cred ca ar fi interesant. De unde se poate lua asa o sculă si la ce preturi? firme/modele recomandate? sunt importator ski-doo si recomand aceasta firma !!!!!! pt lamuriri si eventual drive test astept sa ma contactati la 0724 220088 www.ski-doo.ro Editat Octombrie 23, 2008 de andreigin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 sunt importator ski-doo si recomand aceasta firma !!!!!!pt lamuriri si eventual drive test astept sa ma contactati la 0724 220088 www.ski-doo.ro ce importator esti tu?dealer vrei sa zici, importator pt BRP e doar Euronautica..faptul ca le cumperi de la vreun dealer din Germania sau alta tara de pe langa noi nu te face importator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Noiembrie 14, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2008 ce importator esti tu?dealer vrei sa zici, importator pt BRP e doar Euronautica..faptul ca le cumperi de la vreun dealer din Germania sau alta tara de pe langa noi nu te face importator te inseli amarnic....sunt si chiar oficial !!! .... sunt paralel cu euronautica..... dar numai pe sanii nu ma intereseaza atv sau alte chestii.... in concluzie documenteaza-te cum se cade si apoi iesi pe piata cu presupuneri... numai bine Vine zapada baieti chiar pe aici pe forumul asta nu e nimeni care merge cu snowmobilul ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 salut, eu merg ocazional, imi e mai usor sa inchiriez unul pentru cateva ore pe an atat finaniciar cat si logistic. iarna trecuta am iesit doar de 2 ori dar moderat, cand nu e lucrul tau nu prea poti sa tragi de el, oricum mai am pana o sa trag de unul. la inceputuri mergem ca dementu fara sa realizez ca poate face buba foarte usor. daca esti dispus sa inchiriezi o sanie intr-un weekend si garantezi si un traseu pe cinste sunt omul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 21, 2008 Autor Share Postat Decembrie 21, 2008 salut, eu merg ocazional, imi e mai usor sa inchiriez unul pentru cateva ore pe an atat finaniciar cat si logistic. iarna trecuta am iesit doar de 2 ori dar moderat, cand nu e lucrul tau nu prea poti sa tragi de el, oricum mai am pana o sa trag de unul. la inceputuri mergem ca dementu fara sa realizez ca poate face buba foarte usor. daca esti dispus sa inchiriezi o sanie intr-un weekend si garantezi si un traseu pe cinste sunt omul tau. eu cred ca iti trebuie sania ta ca sa inveti sa mergi calumea.... asa ocazional nu vad cum... in plus eu merg pe zapada adanca unde fara experienta si o sanie performanta nu ai ce cauta.... parerea mea este sa-ti iei una si sa mergi cat mai des o sa te virusezi !!! Iti promit !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RocketBoy Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 Cam intre ce sume variaza preturile la niste "jucarii"dinastea? Pe mine mar atrage,is un impatimit al sporturilor de iarna, Cam intre ce sume variaza preturile la niste "jucarii"dinastea? Pe mine mar atrage,is un impatimit al sporturilor de iarna,desi nam avut ocazia sa testez un snowmobile,sper sa o am in curand:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 22, 2008 Autor Share Postat Decembrie 22, 2008 (editat) Cam intre ce sume variaza preturile la niste "jucarii"dinastea? Pe mine mar atrage,is un impatimit al sporturilor de iarna, Cam intre ce sume variaza preturile la niste "jucarii"dinastea? Pe mine mar atrage,is un impatimit al sporturilor de iarna,desi nam avut ocazia sa testez un snowmobile,sper sa o am in curand:D pot sa-ti ofer cam de la 6000 ( nu vand gunoaie ) de euro in sus depinde de tine acum ce vrei... suna-ma si iti fac o oferta... Editat Decembrie 22, 2008 de andreigin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 eu cred ca iti trebuie sania ta ca sa inveti sa mergi calumea.... asa ocazional nu vad cum... in plus eu merg pe zapada adanca unde fara experienta si o sanie performanta nu ai ce cauta....parerea mea este sa-ti iei una si sa mergi cat mai des o sa te virusezi !!! Iti promit !!!! ai dreptate, nu stiu imi e greu cu depozitarea, transportul si nu in ultimul rand cu banii. una e sa stai sub padure, si alta e intre betoane la capitala. nu ma tine sa bag atatia bani pentru cateva iesiri pe an. maine ma duc sa iau un exc 300 six days asa ca bugetul pentru nebunii s-a epuizat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 24, 2008 Autor Share Postat Decembrie 24, 2008 (editat) ai dreptate, nu stiu imi e greu cu depozitarea, transportul si nu in ultimul rand cu banii.una e sa stai sub padure, si alta e intre betoane la capitala. nu ma tine sa bag atatia bani pentru cateva iesiri pe an. maine ma duc sa iau un exc 300 six days asa ca bugetul pentru nebunii s-a epuizat. pacat daca tot vroiai motor iti recomandam o scorpa.... si apoi ce faci cu 300 intre betoanele din capitala ? Editat Decembrie 24, 2008 de andreigin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 pacat daca tot vroiai motor iti recomandam o scorpa....si apoi ce faci cu 300 intre betoanele din capitala ? scorpa chiar e foarte tare, cum si un 300 stie mersul, depinde de ce ai nevoie. e mai usor sa car de colo-colo o mobra decat o sanie, plus ca o folosesc 9-10 luni pe an. o sanie cum ai noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Decembrie 25, 2008 Autor Share Postat Decembrie 25, 2008 scorpa chiar e foarte tare, cum si un 300 stie mersul, depinde de ce ai nevoie. e mai usor sa car de colo-colo o mobra decat o sanie, plus ca o folosesc 9-10 luni pe an. o sanie cum ai noroc. poi sa-ti spun eu: cam 6 luni pe an merge treaba cu sania anu asata m-am dat prima oara in noiembrie si de obicei ne dam pana la sfarasitul lui aprilie... ( asa a fost anul trecut) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 eu cred ca iti trebuie sania ta ca sa inveti sa mergi calumea.... asa ocazional nu vad cum... in plus eu merg pe zapada adanca unde fara experienta si o sanie performanta nu ai ce cauta....parerea mea este sa-ti iei una si sa mergi cat mai des o sa te virusezi !!! Iti promit !!!! Sau cu un Buran:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 1, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2009 (editat) Sau cu un Buran:)) mai buranul e " alta liga" nu ma bag poze de anul asta.... Editat Ianuarie 1, 2009 de andreigin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 "andreigin" ma herr, da-ne ceva informatii legate de concursul de snowmobile din sibiu, din perioada 30-1 februarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 "andreigin" ma herr, da-ne ceva informatii legate de concursul de snowmobile din sibiu, din perioada 30-1 februarie poi ce sa zic o sa fie TARE ca intodeauna la noi la sibiu.... o sa vina rideri din toata europa si america.... numai vremea sa tina cu noi sa nu se faca ceata ca anu trecut ceva poze de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skidoo Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 sal' ma dau si eu de anul trecut. am un ski doo renegate de 800. ma dau mai ales prin muntii de pe langa Timisoara. cum e cu zapada pe la voi pe la Sibiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2009 sal' ma dau si eu de anul trecut. am un ski doo renegate de 800. ma dau mai ales prin muntii de pe langa Timisoara. cum e cu zapada pe la voi pe la Sibiu? anu asta e cam mica... sa inteleg ca te dai pe la tarcu muntele mic ??? Faina zona aia am mers mult pe acaolo.. primele poze din topicu asta sunt de acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skidoo Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 anu asta e cam mica... sa inteleg ca te dai pe la tarcu muntele mic ??? Faina zona aia am mers mult pe acaolo.. primele poze din topicu asta sunt de acolo... da exact. pe acolo ma dau cel mai mult. dar ma dau doar din iarna asta. deabea in octombrie mi-a venit sania. dar si prin muntii Semenic si imprejurimi e f tare. si mai ales multa zapada. powder. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate