s-kidu' Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 fara cuvinte...belea belea...care na fost sa se zgaraie de numa numa...eo unu nu mai am glas...kreca berea rece e e vina...ca a curs din belsug mai bine asa fara glas ca numai prostii spuneai........................betivule......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 mai bine asa fara glas ca numai prostii spuneai........................betivule......... betivule chiar ma intrebam de tine....traiesti?...eo prostii?...hmmm...neaaaaa...scoate lumea vorbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 betivule chiar ma intrebam de tine....traiesti?...eo prostii?...hmmm...neaaaaa...scoate lumea vorbe de ragusit ai ragusit dar de tremurat nu tremuri ? ca sa nu scrii prostii )))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcountess Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 mai bn ati pune poze in lok sa va certati;))) oricum faina adunarea. si eu am dormit langa club si langa efectele speciale cu scantei ale motocicletelor trei ore spre dimineatza intr-o masina k nu prindea asa de mult zgomot... deci tot aia e... :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 betivu asta de kidu ii e lene sa isi puna pozele k motoru pe net...si la festival norok k iam dat eo fan la capra lui ca murea de foame mai bn ati pune poze in lok sa va certati;))) oricum faina adunarea. si eu am dormit langa club si langa efectele speciale cu scantei ale motocicletelor trei ore spre dimineatza intr-o masina k nu prindea asa de mult zgomot... deci tot aia e... :D da cine a zis c ne certam.....noi ne iubim...dor am beut impreuna...desi odata ma lasat amanet la o terasa...si plus de asta am impartit acelasi colt de insulita.....am fost vecini de cort..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcountess Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 da da:)) milion nu-i pensionar, bate strazile toata ziua cu nepra lui ce crezi:))=)) n-are treaba cu telenovelele:D:D:D nu vezi ce dur e;)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 mai bn ati pune poze in lok sa va certati;))) oricum faina adunarea. si eu am dormit langa club si langa efectele speciale cu scantei ale motocicletelor trei ore spre dimineatza intr-o masina k nu prindea asa de mult zgomot... deci tot aia e... :D uite aici a incarcat cineva ceva poze http://www.umsoft.ro/jonut/MotoBacau2008/index.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_lelaina Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Heh, dacă ați surprins o roÂşcată ochelaristă cu obiectivul îndreptat spre voi, s-ar putea să apăreți prin colecția următoare de poze. http://rapidshare.de/files/39669821/motoare_resized.rar.html 38 Mb, cca. 250 de fotografii. Enjoy. ÂŞi dacă vrea cineva vreo fotografie la rezoluție mai mare, let me know. dupa cum am mai zis am 430 poze tre sa uploadez cate una sau pot mai multe odata? stie cineva? Fă-le un resize la toate odată cu picture managerul de la office, apoi le arhivezi Âşi pui arhiva pe rapidshare.de, după care postezi linkul pe care ți-l dau ei aici. ÂŞi e gata : ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Una din cele mai reusite intalniri la care am participat. Multe motoare, spectacol reusit, vreme superba (au fost binevenite pana si cele 10 min de furtuna de sambata - s-a racorit super dupa asta), nu puteai sa-ti doresti ceva mai mult. Dupa cum stiti, locatia e superba, una din cele mai frumoase din tara, mancarea buna si supervariata, orasul la 2 pasi. Intrunirile de la Bacau devin din ce in ce mai reusite, an dupa an, cine nu a venit a avut mult de pierdut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KreKt3Bat Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 milion nu-i pensionar, bate strazile toata ziua cu nepra lui ce crezi:))=)) n-are treaba cu telenovelele:D:D:D nu vezi ce dur e;)) A fost primul meu festival...o sa imi iau notite pt next one:) Ziceai ca ai avut cortul langa discoteca? sa nu imi zici ca esti tipa din poza....) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Una din cele mai reusite intalniri la care am participat.Multe motoare, spectacol reusit, vreme superba (au fost binevenite pana si cele 10 min de furtuna de sambata - s-a racorit super dupa asta), nu puteai sa-ti doresti ceva mai mult. Dupa cum stiti, locatia e superba, una din cele mai frumoase din tara, mancarea buna si supervariata, orasul la 2 pasi. Intrunirile de la Bacau devin din ce in ce mai reusite, an dupa an, cine nu a venit a avut mult de pierdut. asa este mai mult de atat nu se putea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 faina betivaneala.....am revazut o gramada de prieteni alcoholici....kidule sper ca ne vedem la tg secuiesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isppita Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 A fost primul meu festival...o sa imi iau notite pt next one:) Ziceai ca ai avut cortul langa discoteca? sa nu imi zici ca esti tipa din poza....) vreau si eu poza aia te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
condor Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) mad max a fost cel mai original...cel mai trendi...da si totodata cel mai rupt de realitate....dupa ce a tras de funie a tras umpik si pe dreapta cred k a devenit o mica vedeta baiatu' asta.oricum e caraghios de simpatic.tare de tot! Editat Iunie 10, 2008 de condor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcountess Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 A fost primul meu festival...o sa imi iau notite pt next one:) Ziceai ca ai avut cortul langa discoteca? sa nu imi zici ca esti tipa din poza....) as fi vrut eu. neah. las k pun si eu mai incolo poze cu mn, acu tre sa ma duc la liceu sa ornez nijte porcarii pt festivitatile de maine. salut si vreme buna! cred k a devenit o mica vedeta baiatu' asta.oricum e caraghios de simpatic.tare de tot! e si el om. m-am busit de vreo cateva ori de el:D lasa lasa, e de atmosfera:D decat batai, mai bine oameni caraghiosi si simpatici! is bineveniti, nu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smooch Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Mai e nevoie sa spun ca proprietarul mai are un ferrari 360 cabrio, un bentley continental si un rolls(astea le stiu eu..dar e posibil sa mai fie si altele)?? ) Casuneanu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu_negru Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 De ce caraghios bre....decat o tona de figuranti mai bine un baietas adevarat cu care po sa razi si sa bei. In fine...fiecare cu ce prefera ca e loc de toti pana la urma....eu unu stiu ca prefer ca la intruniri sa nu ma iau prea in serios ca sa nu risc sa dau in ridicol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 (editat) Net de (cuvant urat), ca as fi bagat mai multe poze Editat Iunie 10, 2008 de cichician Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
condor Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 De ce caraghios bre....decat o tona de figuranti mai bine un baietas adevarat cu care po sa razi si sa bei. In fine...fiecare cu ce prefera ca e loc de toti pana la urma....eu unu stiu ca prefer ca la intruniri sa nu ma iau prea in serios ca sa nu risc sa dau in ridicol. daca citesti mai bine, am zis k e caraghios de simpatic.sunt de acord cu tine in totalitate.si mie imi place cand vad cat mai multi "nebuni" si "trasniti".asta e tot farmecu', nu?si cred k msunt multi care il invidiaza. MAI ASTEPTAM POZEEE!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 daca citesti mai bine, am zis k e caraghios de simpatic.sunt de acord cu tine in totalitate.si mie imi place cand vad cat mai multi "nebuni" si "trasniti".asta e tot farmecu', nu?si cred k msunt multi care il invidiaza. MAI ASTEPTAM POZEEE!!!!!!!!!!!!!! Dupa cum am mai scris si ieri..cine mai vrea poze sa dea add la id meu sebiantonie si va trimit pe mess...ca merge greu tare upload-ul si imi e lene sa stau sa bag cate o poza la 5 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deadcountess Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Dupa cum am mai scris si ieri..cine mai vrea poze sa dea add la id meu sebiantonie si va trimit pe mess...ca merge greu tare upload-ul si imi e lene sa stau sa bag cate o poza la 5 min ai mai facut rost de poze?? mai vreau si eu. dati-i add k are tone de poze:D cine mai are poze sa puna, azi -maine pun si io.. spor! si app, gagiu ala super mijto, imi palc oamenii de atmosfera.. am avut si noi unu:D da nu kiar asa! foarte bine baiatu. seriozitatea prea multa strica la intruniri din astea. sa mai razi, sa mai una alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 e super tare mad max cred ca a fost cel mai pozat p'acolo. am vazut cand statea intins pe nepra cu o mana sub cap( il rugase o familie de oameni seriosi sa stea sa i faca o poza- cea mai tare poza a intrunirii. nu cred ca o vom vedea vreodata p'aci....oricum nota 10 pt el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exores Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Se pare ca a fost ok.Din pacate s-a suprapus cu cea de la Cluj ca altfel am fi fost in numar mai mare.Bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 (editat) ce nota 10 pt mad max...a fost cel mai bestial...nu exista nota pt el....in prima zi k basca aia pe cap.....ziceai ca ii din marina.....apoi sambata k pantalonasi lui rosii si sexy....si cand facea nani cu casca in brate...belea belea Editat Iunie 11, 2008 de scamosu_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 na k vin si eu cu ceva pozne...nu am facut multe.. deoarece am fost plecat multa vreme si acumulatorii au rezistat ei. .dar.. la intrunire si-au dat ultima farama d curent...... deci poze..... ps care mai are sa mai puna... salutari tuturor si mai ales oamenilor cu care am venit.. .. gasca din bucuresti.. super oameni... demult n-am mai petrecut asa d bine.. sa ne mai vdm p asfalt.. bai si dak intrati p mess ia un id k sa dam mai usor unii d altii.. .oricum nu stau asa mult p mess dar na... " eddy_neversleep " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate